Hirdetés
- VR topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99
üzenetére
Nem nagyon szoktam jetekkel játszani, oroszoknál csak az La-15 van meg, de ajánlott a MiG-ekre menni, azok életképesek.

Francia: Patron azt mondta, este 7-től mehetnénk és akkor ő is tud jönni. Nekem megfelel elvileg. Jól olvasod, minden egyes crew slotban Tier 3 és Tier 4-es gépek lehetnek csak.
-
gradient99
tag
-
donmackó
addikt
válasz
gradient99
üzenetére
Repülővel karcos lenne. Egyedül a 217-es Dornierem és HS129-em van ami T3-as, 4-es nincs is.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én is így csináltam az antimech wagert. Fél millió silvert kaptam belőle, szóval megérte.
2xP-47, 2xPBJ, P-63A-10, F4U-1D
Össze kéne állnunk négyen, és megcsinálni, simán meg lehet nyerni a meccseket, AB-ben úgyis mindenki vadászni szokott, és BR 3.0-4.0 között még nincsenek nagyon nehézbombázók.
-
Malibutomi
nagyúr
Szerintem nekem is van, este megnézem.
A tíz győzelmesnek én úgy álltam neki, hogy BR3.0 körül mentem AB-n, ott lehet könnyen apritani, és a P47-el kezdtem mindig, amivel kapásból 3 pillboxot vagy pár tankot kibombáztam, aztán óvatosan öldököltem a reloadig és megint bombázás
-
RG4L
őstag
Van még valaki olyannak gold wager-je, aki szeretne megpróbálni szerezni egy jobb summát?
-
superecneB
őstag
Azért azt nem gondoltam volna hogy egy I-16 type 28 simán leszivat egy fw190 a5/u2 motorerőben...
-
RG4L
őstag
Nálam is van egy.
Ami azt illeti, amikor tegnap végigcsináltam az Antimech Wager-t, 12-ből 12-t nyertünk (AB), és csak azért kellett 12 meccs hozzá, mert 2 map air domination volt.Még össze kéne szedni 2 embert és végigcsinálni ezt a gold battle wagert, nem egy nehéz dolog és mindenkinek jól jönne +1000 gold

-
RG4L
őstag
Olyan embereket keresek, akik kaptak GOLD BATTLE WAGER-t.
-
Francia91
veterán
Ez ilyen. Neki Te ellenség vagy (ki hitte volna...
), mert bombázod a földi célpontjait. Szerinted a VH-ban a vadászok nem a bombázókat szedték le? De, hiszen azok bombázták a gyárakat és építményeket, ezért cél volt megakadályozni őket... Mit hittél, hogy vadász csak vadászra megy? Én is előszeretettel vadászok bombázókra, főleg mikor egyszerre 3-4 db elkezdi irtani a ticketjeinket, minél hamarabb le kell kapcsolni, hogy ne veszítsünk...
Nem tudom mit vártál, de ez a rendje a dolgoknak -
Shing
őstag
Valaki magyarázza már el, hogy miért poén 10 percen keresztül azon szenvedni, hogy felmenjek 8500+ méterre lelőni egy bombázót? Komolyan mondom... mindig 1 játékos rontja el a jó kis bombázásomat, mert ő feljön. De legalább miattam utolsó lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
tudom , de a gyereket jó volt hülyiteni , előtte meg azt állítóta , hogy az oroszok a tengely hatalmak oldalán áltak a 2.vh-ban végig
komolyan , ilyen hülyét még nem láttamIvánék szerintem felönttötek rendesen , 2 héten belül 3 jó éshasználható prém repcsi szinte ingyen (szerintem a mostani feladatok nem voltak húzzosak
) -
RG4L
őstag
-
munnergep
senior tag
Úgy látom hétvégén nem nagyon érdemes játszani. Reggel óta az A20G-vel repkedek, legkevesebb 2 kill, legtöbb 6 kill-es menet, de nyerni még nem nyertünk. 2 menet volt ahol más is lelőtt valakit.

Más: meglett a 109 k4 nekem is, de még nem mertem vele repülni, semelyik bf-fel nem megy

A j2m3 pedig asszem kezd a kedvencem lenni.
-
munnergep
senior tag
Semmi extra eredmény.
De. Azt nem lehet elmondani, hogy milyen érzés amikor ketten vagyunk j2m3-mel, 2 p51 és egy f82 ellen és jól jövünk ki belőle. Nekem az egyik szárnyamnak már gatter volt, alig tudtam fordulni, de az f82 csőlátással üldözte a társam, úgyhogy le tudtam róla szedni. Megköszönte, elment leszállni. Rám megérkezett a két p51 full sebességgel, nem volt nehéz kitérni előlük. Az egyik viszont visszavette a sebességet és a fos szárnyam miatt rám tudott tapadni, de még 800 méterre volt. A másik túlrepült rajtam és pont fel tudtam kapni úgy a gépet, hogy célkeresztbe kerüljön, porig égjen és ne menjen már sehova. Elindultam a reptér felé, de közben már kaptam hátulról az áldást. Ekkor jött a cimbora, írta, hogy merről jön, lezavarta rólam, megköszöntem és el tudtam lógni, de a leszállópályán odavertem
A cimbora megmentette a napot, lerendezte a p51-et.
Egyszerűen csak egy jó meccs volt amiben nem sok részem volt az utóbbi időben, mert sokat tankoztam németekkel
Másik: Ki-61 (2.7BR)-el is mentem pár kört és nagyon nagyon jól lehet vele repkedni viszont 34 találat sem volt elég, hogy a yaknak bármilyen baja legyen, úgyhogy dobtam a gépet.
-
Francia91
veterán
Jo, talan az emelkedese elmegy kategoria, de kb ennyi (P-63)
Viszont a P-38 jo masina, szeretem nagyon. Talan az az egy normalis vadasz van, amit az F8F-1 elotti Tierekben szeretek. De ennyi, eppen nemreg lestem meg, hogy nincs is olyan Tier 3-as amcsi vadaszom, amit hasznalok
F4U-1c -vel repultem, mikor meglett, az a 4x20 mm cannon allat rajta, foleg azzal a 924 db loszerrel. Sosem fogytam ki belole, minden palyat, amikor nem picsaztak el, 3-4 kill mellett vegigmentem vele ujratoltes nelkul. Hetvegen elo is veszem, ha mar igy szoba kerult
-
Francia91
veterán
Azert jokora kulonbsegek vannak a Spitfire kulonbozo valtozatai kozott. Mire megszoktam, hogy az egyiknek mar 6-7 G korul leszakitom a szarnyait( Mk IX), a kovetkezot mar 10G-ig is terhelhettem ( Mk XVI). Persze nem direkt terheltem annyira, mar mikor a 6 G-t meglattam, fostam, aztan egy Bf 109-est kergetve ertem el a 10 G-t, mar keszultem, hogy szarnyak nelkul csokolom meg a foldet

A Tempest most megtetszett, kulonosen a tempoja
. Szinte csak az tud utolerni, aki magasabbrol jon ram 
-
RG4L
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Sokat kell még tanulnod, de persze ez nem baj, mindenki így kezdi. Az én első nemzetem az amcsi volt, és én is pont ugyanilyen véleménnyel voltam/vagyok a gépeikről, mint most te.
A P-47 személy szerint - amellett, hogy kb. utálom az amerikai ágat - az egyik kedvenc gépem az egész játékból. Ha azt megtanulod repülni (itt Realistic módra gondolok), meghálálja.Hogy hogy lehet azzal gépet lelőni? Úgy, hogy nem 1db 12.7mm-es géppuska van rajta, hanem 8db, és az amcsi M2/M3 Browning az egyik legjobb fegyver a játékban.
(#8462) PAtr0n: szerintem pont, hogy a Brit a legunalmasabb nemzet a játékban. Van náluk Spitfire, Spitfire és Spitfire. Ja, a Spiteket majdnem kihagytam. 1.49-ben elvileg Tierenként 2 gépet kapnak majd, talán az majd meghozza jobban a kedvem hozzájuk.

Az amcsi ággal jelenleg az a baj, hogy hiányoznak a P-40, P-38, P-47, P-51 különböző változatai. Majd idővel...
-
trassher
addikt
Az elején egyre jobban ment a játék aztán minél többet olvasok, minél több videót nézek annál rosszabbul megy. A célzást a mai napig nem értem ahogyan azt sem hogy lő ki valaki egy burst-tel mikor én beállok a seggébe egy gépnek és még töltenem is kell de még sokszor füstölni sem kezd. Általában ilyenkor jön valaki és 2 sec alatt lelő majd jön az alt+f4.
Malibutomi: Mikor meglett a p-47 kipróbáltam és hagytam is. Nem tudom 1 db 12mm-es géppuskával hogy daráltok mert én sehogy.

-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91
üzenetére
P-63 azért nem emelkedik szarul ne mondd, inkább átlagos. Irányítani viszont már nem annyira jó.
Malibutomi:
Tényleg, a P-47-et kihagytam. Az is fenemód jó gép.trassher:
Majd később visszatérsz az USA ágra hidd el, látom most nem jöttek be. Britek eléggé vegyes teljesítményűek lesznek. Inkább T4-től izgik. -
Francia91
veterán
Hat a P-51-es szerintem egy kalap kaki

Az F8F viszont mar tenyleg ott van az elmezonyben. A-20-asrol nem irok, ismertek annyira, hogy a mai napig az a kedvencem, aztan pedig a PBJ-1J
P-63-ra rauntam en is. Szarul emelkedik, szarul fordul, meg lomhanak is erzem... Akkor inkabb F6F -
trassher
addikt
Oké hogy sebzés az van de ha minden jött-ment lefordul akkor sokat nem tudsz velük csinálni. Az meg már elég unalmas hogy felmegyek egy bombázó alá, lövök a 37mm-essel 2-t és már zuhan is. A p-38 meg lehet csak engem nem fogott meg de olyan mintha egy malomkővel akarna repülni az ember.
-
PAtr0n
addikt
válasz
trassher
üzenetére
P63 is jó kis gép, bár a 37mm-es lőszer sebzésétől nem vagyok elájulva. De nem mondd hogy a Bearcat (F2A Buffalo), vagy az F6F hellcat nem fogott meg.
Szerintem nagyon jó kis gépek. Illetve a PBJ-k igazi kedvenceim. Ja és az A-20-G25-öt is említenem kell, nagyon jó kis erődítmény. De nekem az F4U-1c is tetszik, a 20mm-esekkel végre ér is valamit, amúgy nem egy kiemelkedő gép. Amúgy szerintem pont most ne tedd le az amcsi ágat a P-51-esek már elég jók, na meg az F8F-ek.
Ja és a P38 is jó... jó az amcsi ág, 1-2 lószart leszámítva. -
trassher
addikt
P-63-ig eljutva egy ideig hanyagolom az amcsi gépeket. Unalmas már a bombázók hajkurászása mert másra nem nagyon jutottam velük. Elkezdtem az angol gépeket, eddig jobban tetszenek.
-
Micsurin
nagyúr
Az egy dolog , de az azért vannak érdekesek a 151-esekel , ha mész németel , G10 /14 , orr 20mm (pod ne legyen fent mert akkor nem annyira feltűnö! ) alig fog karcolni , 10 kilőtt Air hevederből 5-6 csillagszoró , már várom , hogy javítsák

Ha már japán : De ez az új Raiden egész jó , lehet megveszem a prém változatátt , közepes emelkedés , átlagos tűz erő . bár éles meccset még nem mentem vele , ha lesz ídőm repkedem ezzel is

-
RG4L
őstag
Aki picit pihenteti a japánokat a mostani patchben és/vagy eddig is azt tette, az próbálja ki a Ki-61-eseket, elvileg jók lettek nagyon az új flight modellel. Oké, eddig se voltak rosszak, de mostmár talán használható a Hei modell is, azon pedig ott figyel a két német ágyú is ugye.

-
D.Orion
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Egyszerűen csak oda kéne adni critical hit után az assist-ot vagy a kill-t, mint régen. Nem tudom mit basztak el megint valami update-l. Most konkrétan egy Lagg-3 gépet sikerült kigyújtanom, elaludt majd a repterükön leszállás közben crash-elt és semmit nem kaptam érte!
Még két ilyen és megint hónapokig nem nyúlok a repülős részhez. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ez meg patkány dolog
ezt vagy meg kéne oldani , vagy büntetni. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nálam olyan volt pár napja Norway mapon, hogy csapattárs (P-51D Mustang) csak úgy heccből belémnyomta a fél tárat. A gépem (F8F-1) teste fekete lett, szárnyak pirosak, motoromat kilőtte, belezuhantam a tengerbe. Erre Crash lett és nem Teamkill, még én kaptam 7 perces Crew Lock-ot. Na az ilyen dolgok tudnak igazán felb*szni

-
Micsurin
nagyúr
Amelyik nekem még egyszer sír a japánokon , hogy minden tierben szarok azt már elhajtóm....
Lazán tartóta a tempot 600-nál is , mert ő egyenesen , alap helyzetben repült , fentről zúhanva lendület lecsap tovább repül és lazán beérte a fullos La5-F-et.... Majd bementem emelkedésbe ahol még GYORSABB is volt....
na akkor hol vannak szét nerfelve ? 
DMG-re se lehet szó , 20-asok 2 golyóból fürkésztek... hallotam fülesben , 2-nél többet nem lőtt

-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Azert ne legy annyira buszke arra a Yak-3P-re... Egy jo Spitfire pilota szepen meg tud szivatni. Ha en is Spitfire geppel megyek (Mk IX es Mk XVI-vel szoktam repulni, mindketto teljesen felfejlesztett), a Yak-3 szinte ajandek kill, de foleg az Mk IX-essel. Be lehet oket huzni a csapdaba
. Persze, amcsi gepek ellen tenyleg jo, de ha 1-2 Spitfire radtapad, vetheted a keresztet
. Tudom, mert a Spit-tel es a Yak-3P-vel is viszonylag surun repulok -
Micsurin
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
Battlerating alapján , minden gépnek van egy battlertingje (ezek nem egyeznek ugyan azon gép esetében : arcadeban , realisticben , simulatorban) ezen érték alapján +/- 1.0 br , a br (battlerating) a gépek adatlapján van feltüntetve.
szrk.: Játékos szint nem lényeges , láttam már 100-ast is bénázni , és 10-est is aratní.
szrk2.: Arcadeban a gépeid átlag battleratingje alapján sorsol be a csatákba.
Remélem mindent leírtam

-
trassher
addikt
Matchmaking mi alapján rak össze embereket, lehet tudni? Érdekes hogy 8-as szinten 2x - 3x szintű játékosok ellen kell játszanom.

-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jön az "új" DM, úgy értem, amit eddig lehet tudni az az, hogy megtalálták a hibát a hit detection-damage modell satöbbi kategóriában, 1.49-re újra lesz csinálva és reménykedünk.

-
RG4L
őstag
Az előzőkhöz csak azt tudom hozzászólni, hogy 1.49 hozni fogja a reformot.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha 6.0 lenne akkor meg az lenne a gond , hogy OP lenne annyi bombával

-
Malibutomi
nagyúr
A B-29 már csak BR 6.7 nem mintha ez segítene szegényen.
-
Malibutomi
nagyúr
Mondjuk szerintem kicsit elbaszták a bombázók nerfelését ezzel. Az megmaradt, hogy akár a kilött már zuhanó bombázó is kigyújt a sírból visszanyúlva, ellenben mindegyik papírból van.
Ha bomberrel megyek és BÁRMILYEN vadász 1.5km-en belülre jön akkor 99% vége a dalnak, mert az elsö lövése leviszi a szárnyat vagy a farkat. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ott a pont!

-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Akkor vmit rosszul csinalsz... IL-10 (1946)-tal viszonylag sokat repulok, azon 1x20 mm SHVAK cannon van hatul, de nagyon hatasos. Az egyik Yer-2-esen szinten marha jo a 20 mm-es cannon a lovesznel. Mondjuk en az esetek 95%-aban atveszem a lovesz szerepet, ha valaki a kornyekemre kerul, nem bizom az AI-ra...

-
Micsurin
nagyúr
A bombázok gunnerje egy vicc , a 2x20mm shavk nem okozott akkora kárt b25-be mint ő bennem a hátsó meggy zabálóval
nagyon reális , a bomber lővi a vadászokat mi? 
-
Shing
őstag
Úgy feltud húzni ez a játék, hogy az valami hihetetlen. Repülök a bombázóval 6500méter magassában, látom kiszúr egy vadászgép. Mit történik? Úgy 3000méterről csak jön, jön és jön. Utol is ér és szétszed 3 lövéssel. Oké. A másik, hogy lövöm az ellenséget, csak írja, mi minden pergett szét szerencsétlenben, már szét van lyukasztva az egész, de ő még mindig repül. Érdekes, engem megtalál valaki állandóan szétszednek 5 lövéssel, pedig nem hagyom magam...
Vagy ezek a Japán gépek tényleg ilyenek voltak, hogy megszórták kicsit és leszakadt mind2 szárny? 
-
munnergep
senior tag
Még egy kis kiegészítés: mivel rákérdeztél, mentem vele 3-4 kört úgy, hogy el kellett felejtenem, hogy fordulgassak. Érdekes, hogy amit a messerekkel nem tudtam megtanulni ennyi idő alatt, azt szinte rögtön tudtam vele. Csak boom and zoom, semmi fordulgatás, energiát alig vesztettem, 1-2 kill mindig megvan, ha nem csinálok hülyeséget, akkor ki is húztam a végéig. Nagyon jó gép, kellemes csalódás. Persze ez is egy lövés minden murikának.
-
PAtr0n
addikt
Köszi a remek leírást, na ehhöz nem volt nekem türelmem hajnalban

A lézeres dologba meg tudtam, hogy belekötöl, direkt nem írtam oda, hogy "ha" az a bizonyos lézer hasonló sebességgel repülne mint a kilőtt golyó, csak egyenes vonalú, egyenletes mozgásban, akkor találna tuti a markerba
Persze ehhez az is kell, hogy a kilövés pillantában az enemy gép tartsa az ívet, és ne gyorsítson vagy lassítson, mert akkor már bukó a "lézer" is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mert bombázod a földi célpontjait. Szerinted a VH-ban a vadászok nem a bombázókat szedték le? De, hiszen azok bombázták a gyárakat és építményeket, ezért cél volt megakadályozni őket... Mit hittél, hogy vadász csak vadászra megy? Én is előszeretettel vadászok bombázókra, főleg mikor egyszerre 3-4 db elkezdi irtani a ticketjeinket, minél hamarabb le kell kapcsolni, hogy ne veszítsünk...

Még két ilyen és megint hónapokig nem nyúlok a repülős részhez.
. Persze, amcsi gepek ellen tenyleg jo, de ha 1-2 Spitfire radtapad, vetheted a keresztet