Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
-
RG4L
őstag
válasz
Hauptmann #8994 üzenetére
Az amcsi bombázókról úgy összességében ne beszéljünk inkább, jobban járunk.
Egyébként értem én, hogy úgy lett tervezve az Fw 200, hogy egy tankolásból átérjen Európából az USA nyugati partjára, de... ettől még WT-ben is úgy kell megcsinálni, hogy 4 óra hossza a minimális tankolás? Igazán bevezethetnék már, hogy pl. a minimális 20 percnyi mennyiség és a full tank között mi tudjuk egy csúszkán kiválasztani azt az üzemanyagmennyiséget, amit vinni akarunk. -
RG4L
őstag
Ez az Fw 200 a legrosszabb gép a játékban. Mentem két RB-t vele, mindkétszer valami szájbavert szar amcsi gép szedett ki, mert nincsen jobb dolguk. Hogy lehez ez egy BR szinten az A-20-assal és a B-25-össel... röhej.
Sebessége egy Stuka szintjén van, valamit olyan a flight modellje, hogy ha eléri a redline-t, mindenképpen tovább gyorsul és nem tudsz vele mit csinálni, lefejel a gép és gyorsul tovább. Fuh.
-
Francia91
veterán
Remek, mikor az ember egyedül marad 3-4 ellenség ellen... Kb minden második meccsen
-
Francia91
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #8972 üzenetére
A "nem hinném" pont félúton van az igen, és a nem között, de szinte mindig nem-et jelent.
Értem én, nincs harag, én is szoktam de.-s lenni, tudom milyen egész nap fosnak lenni.ErGéNégyEl:
Csak nyugi, én megyek nemsoká haza, legkésőbb fél 9-kor kezdhessük. (Pont ma kaptam még 2 best squad wagert, lesz mihez nyúlni.) Szóval várjá meg ha jót akarsz. -
Francia91
veterán
Nem tudok a héten esténként csatázni veletek, reggel megyek melóba... Délelőttös vagyok
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #8956 üzenetére
Vagy te ma már minden nevű, nézd meg Micsurin (ezt jól írtam?
) legutóbbi hozzászólását
Szóval csak azt akarom mondani, hogy tehetsz róla hogy elírjuk a nevedetRfanica19: (na jó befejeztem)
Amúgy szerintem minden fóka veszélyes, rühellem ha meglátom őket, A4-től fölfelé már vetem is a keresztet ha mögém kerülnek. Kib*szott fűrész oszkár mindegyik, air targets ammo-val. Érdekes, de az egyik legerősebb 20mm-es fegyverzettel rendelkező gépnek tartom (tudom van 13mm-es is köztük), ettől jobban talán csak a C-s Korzárt szeretem a 4db 20mm-es AN/M2-es darálóval.
Amúgy pont itt jön ki a DM model hiányossága, egyes 20mm-esek alig sebeznek, még normnális lőszerel is (pl. japán Ho ágyúk, típus 99, MG 151 stb...) Bezzeg az orosz 20 millisek nokedliszaggatók.D.Orion:
Mostanában (tán a legutóbbi nagyobb update óta), én azt vettem észre, hogy sokkal gyakrabban sérül a tail control, és sok esetben elég drasztikusan. A kedvencem, head-on után zuhanok a föld felé mint egy darab kő, tail control fekete, minden más ép, vagy maximum halvány piros. Valószínű kilőtték a botkormányt a kezemből, vagy a kezemet leSBD-3: Nincs taktika szerintem, éld túl. Örültem amikor túljutottam rajta. Legalább lenne benne egy combos tail gun, de még az sincs.
RG4L:
2200 lóerő. Vajon azzal a fos japán benzinnel mérték, vagy csak kalkulálták?Hauptmann:
A D5-ös sikító nagyon jó gépezet, szarrá lehet terhelni, az alap vegyverzete is kiváló, és viszonylag sok golyót bír. Csak kicsit lassú, mint általában minden Stuka. -
RG4L
őstag
Ha már annyira odavagy a sok cannonos gépekért, akkor neszeneked
Proposed land-based interceptor version powered by a 2,200 hp (1,600 kW) turbo-supercharged Mitsubishi Ha-43 engine including an inter-cooler, with a maximum speed of 648 km/h (402 mph). The armament consisted of six 30 mm (.120 in) Type 5 cannons, four wing-mounted & two oblique fuselage-mounted.
-
Micsurin
nagyúr
Amikor te egy Raident istenitesz nem tudom mikor legközelebb vagy valamilyen új japán csodát , én is ezt fogom írni , ludas matyi 3-szor adja vissza kendnek
@Frania91: Azok nem olyan félelmetesek , A szériától félek , mert ha a célba kerülök akkor nem szét szedd , hanem elporlaszt , főleg az U2 a 6x20mm-el
olyan mint egy repülő vasvilla .
-
wall2
tag
Szeretem mikor a játék végére egyedül marad az ember + 1 bombázó.
A csapa többi tagja meg hőzöng, hogy szedjed már le az ellenséges három gépet, különben vesztünk. Yak-1 kontra FW 190 A4.
Háromból kettőt csak leszedtem.
Nem lehet mindig nyerni főleg ha a csapat többi tagja meg vakargatja a.....
Ja és még te vagy a hülye.
-
D.Orion
veterán
SBD-3 és hozzá hasonló gépekkel mi a helyes taktika? Komolyan nem értem, hogy ennek a gépnek milyen létjogosultsága van. Bombateher kevés van rajta, fegyverzete nagyon lassú. Sebessége döbbenetesen kevés. Ha valaki mögém kerül, akkor az egyetlen opció, hogy annyira lelassítok, hogy elmenjen mellettem. Manőverezéssel csak így lehet valakit lerázni.
Ennek a gépnek tulajdonképpen mi a szerepe RB-ben? Hogyan kell életben maradni ha nem platoon-ban megyek vele?
Ha van elérhető biztonságos célpont akkor arra rástartolok, ledobom vagy szétlövöm amit bírok. Utána spuri vissza a bázisom felé és/vagy a csapat alá.
Persze support-ot azt ne várjak a csapattól semmiképpen sem. Így ebben a helyzetben hogyan kell ezt a gépet használni? -
munnergep
senior tag
Tegnap este 140 lelőtt gépnél úgy gondoltam, majd reggel befejezem a küldetést és viszem a boomerangot... hát nem
Nem néztem, hogy ma reggelig volt ez a boomerang akció. -
RG4L
őstag
Patron, Francia, tegnap írt nekem a srác, akivel nyomattuk az AB-t múltkor, hogy segítenénk-e neki megcsinálni a gold csatákat. Nekem is van már egy gold battle wagerem, bevárunk titeket, vagy hogy lesz?
-
trassher
addikt
Igazság szerint csak azért kérdeztem mert kezd idegesíteni hogy szétlövök valakit és vígan elrepül hiába lángol vagy szitának lyuggatom. Engem meg valaki megsoroz és máris irányíthatatlanul keringek mint egy darab gólyafos a levegőben.
-
Francia91
veterán
válasz
donmackó #8943 üzenetére
Igen nem mindegy a találat helye.
Nekem Spitfire Mk IX-szel fordult elő, hogy egy B-17-est üldöztem olyan 10k m magasságban (utolsó ellenfél volt, próbált elbújni, de alulról láttam egy pici pontot odafenn), és egyetlen 20 mm-es levitte az egész szárnyát
. Pedig már elkönyveltem, hogy vesztes meccs lesz, mert mire lőtávolba érek, szétszednek a gunnerek
-
Micsurin
nagyúr
válasz
D.Orion #8940 üzenetére
Nekem volt , hogy csak a "vázat" sikerült eltrafálnom és bevágta rá a critet.
@donmackó: Fogadunk , hogy egyből is megtudom oldani ? És még csak frizsider katapult sem kell ?minden csak célzó víz kérdése.
@RG4L: Arról lehetne jokat tudna bárki mesélni
YAK3P pl még lángolva is haza lehet vinni
-
trassher
addikt
Srácok arcade-ben a critical hit az pontosan mint jelent? 10-ből 9 ilyen lövésemnél az ellenfél vígan elrepül és max kapok egy assist-ot. Viszont ha én kapok critical-t akkor a gépem irányíthatatlan és le is zuhanok.
-
PAtr0n
addikt
Húsvét van na.
Ülök is a kispadra.
D.Orion:
Az official fórumot olvasgatva, VALÓBAN igazad van, de mentségemre legyen szólva, mindent úgy értek ezekből a nem egészen egyértelmű leírásokból ahogyan a legkönnyebb lenne teljesíteni. jelen esetben úgy gondoltam összeadja a tank killeket szintenként a repcsikkel de nem. Így már nyilvánvaló, hogy csak 1 járművel érdemes végigvergődni.A stílusod még mindig nem tetszik, de legyen ez az én bajom.
Micsurin:
A húsvét hétfő nem zárja ki az ivást húsvét vasárnap.
Tibi atyát idézve: Azé iszunk, mer azé' van! -
Micsurin
nagyúr
-
RG4L
őstag
1. "Individual stages must be completed on the same type of vehicle, e.g. aircraft or tank - but you can complete following stages on different vehicles (e.g. Stage I with tanks, Stage II with aircraft etc.)."
Ezt úgy kell érteni, hogy pl. szerzel 10 killt tankokkal, sikeresen teljesítetted az első szintet. A második szintet teljesítheted repülőkkel, az ugye 40 kill, ergó 40 kill kell repcsikkel, de csak 30 tankokkal.
Szerintem a legjövedelmezőbb az, ha az egyiket kiválasztja az ember és azzal végigcsinálja.
Vagyis én így értelmezem, de nem nagyon akarok foglalkozni vele, már megvan mindkét gép(#8927) D.Orion: ki mondta, hogy egyeznek a technikai adatok a két Boomerangon? ezzel meg te vezetsz félre sok mindenkit
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #8927 üzenetére
"Te aztán jól félreolvastál mindent!" Ne túlozzunk pls.
Akkor angolozzunk egy kicsit:1. "Individual stages must be completed on the same type of vehicle, e.g. aircraft or tank - but you can complete following stages on different vehicles (e.g. Stage I with tanks, Stage II with aircraft etc.)."
Tehát, az egyes fokozatokat egyforma járművel kell befejezni, DE a következő szint befejezhető a másikkal is. (pl az első repülőkkel, a második tankokkal). Ugyanúgy hozzáadja a killek számát az előző szintből, de teljesen mind1, hogy szintenként váltasz e járművet. Ezt meg te nézted be. Nincs több hozzáfűzni valóm.
2 még ide kapcsolódik: "You can receive the prize for completing each individual stage only once (e.g. by completing Stage I on aircraft, completing it also on tanks will yield no additional reward)"
Minden szint után megkapod az érte járó jutalmat, de csak egyszer, tehát hiába állsz neki repcsivel és tankkal is szerezni X darab killt. (De gondolom ez eddig is egyértelmű volt)3. Stage 5 (ugye ez a érdekes inkább):
"Stage IV: 150 / 75 / 30 player kills on air vehicles OR 150 / 75 / 75 player kills on ground vehicles"
"Get either the CAC Boomerang Mk. I or the CAC Boomerang Mk. II
Igen a 150 kill után dob egy gépet randomra a kettő közül (nem választható), ezt nem olvastam el figyelmesen, Uram Bocsá'...És van még egy csavar, ha már esetleg meg lenne mind2:
"- OR, if you already own both Boomerangs -"
"Get one 'Crocodile Trophy' with the following items:
300% Silver Lions Booster (2 games) or 300% Research Points Booster (2 games)
Golden Battles Wager"Ezt szerintem nem kell magyarázni. (csak azért írtam ezeket le, hogy tiszta legyen, én hogyan értem amit leírtak)
A hsz.-ed másik oldala:
Én úgy gondolom eddig elég segítőkész voltam mindenkivel, még akkor is ha valamilyen magyarázatba hiba csúszott. Nem tudom,mivel érdemeltem ki az arrogáns, kioktató hsz.-edet, elnézést hogy nem értettem a "poénodat" pár hsz.-el lentebb, a jövőben akár ignorálhatjuk is az egymásnak irányzott kommentelést ha te is így gondolod.
-
D.Orion
veterán
Te aztán jól félreolvastál mindent!
150kill kell összesen, tehát vagy repülővel vagy tankkal! Ha elkezdted az egyikkel, akkor már felesleges nekiállni a másikkal! Ha megcsinálod az első 10kill-t, akkor azt már beleszámolja a 40kill-es fokozatba is! Továbba ha megvan a 150kill akkor majd a rendszer random generátora kisorsolja egy Battle Trophiban valamelyik Boomerangot. Nem te választasz! Mégis ki a facom akarná választani a gyengébb szorzóval rendelkezőt, ha a BR és a fegyverzet/technikai adatok egyeznek.Nem tudom észrevetted-e a kérdésemnél a komolyságát kifejező smile-t.
Kösz, hogy segíteni akarsz, de badarságokat ne írjál már le, mert mást félrevezetsz vele.
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #8922 üzenetére
Elég acsinként valamelyik gépparkot abálnod. Tehát az első feladat vagy 10 repcsi vagy 10 tank. Másodiknál 40 ez vagy 40 az, és így tovább.
A 150 kill után pedig választhatsz hogy vagy az Mk1 vagy az Mk2-es Boomerang-ot választod, de a másikat féláron megveheted egy kuponnal ami 3 napig lesz aktív aktiválás után pedig 1napig. Tehát addig veheted meg kedvezményesen a másik gépet. -
Hauptmann
veterán
A preset-eket nem online tárolja a játék? Feltelepítettem egy másik gépre, és csak az első preset látsdzik, a többi nincs sehol.
-
Hauptmann
veterán
Legénységi slot nem szokott akcióban lenni néha? AB-ben hány gépet lehet bevinni maximum egy csatába?
-
PAtr0n
addikt
Írjad má, mer ellopom az ötletedet, oszt nekem fognak 10 milliárd aranysast adni érte.
Amúgy ezt a Boomerang-os acsit is könnyebb lenne összekötni a gold wager-ezéssel, mert csak Apr. 6-ig van.
Tudom, holnap/holnapután húsvét, de a családi banzájok után nekiülhetnénk közösen repülni egyet. -
RG4L
őstag
Suggestion-s topikba szeretnék javasolni egy drag & drop funkciót a crew slotokhoz. Ez arról szólna kb, hogy nem kéne mindig kattingatni ahhoz, hogy crew slotba tegyünk egy-egy tankot/repülőt, hanem csak megfognánk, "kiemelnénk" a tech treeről a választott repülőt/tankot, és egyszerűen odahúznánk a választott crew slot felé, majd egérgomb felengedésével az adott crew slotba tenné a járművet. Nekem így, hogy van összesen 300+ repülő és tank kifejlesztve, már picit kezd unalmassá válni ez a send to holiday, meg a szűrű használata, hogy ne kelljen folyton görgetni, hogy megtaláljam a listában az adott járművet.
Persze mindehhez Gazsiék csinálhatnának faja animációt, mármint arra értem, hogy jelezze, melyik crew slot az, amelyik már ki van képezve az adott járműhöz és hasonlóak. Persze a send to holiday meg úgy működhetne, hogy a már crew slotba tett járművet egyszerűen csak kiemeljük a crew slotból és üres helyen elengedjük. Picit talán hülyén fogalmaztam meg, de szerintem érthető.Szerintetek jó ötlet?
-
BR-Steel
tag
Überelni fogja minden téren ez 1000%
Röhejesen néz ki az egész játék, nem beszélve a grafikáról
a fizikáról meg ne is beszéljünk. Sokan meg krokodil könnyeket ejtenek, hogy nincs kulcsuk a játékhoz.
Jobb lett volna ha nem World of Warships lesz a neve hanem My Little Warships.
Soka
-
PAtr0n
addikt
Azért nem elég egyértelmű a dolog számomra. Na mind1, akkor nem segítek vele ha nyomulunk gold-ért.
WoWS: Nekem videókról viszonylag tetszik, (persze nem vagyok oda érte), de mivel ott is HP van, így egy rakás fos lesz az egész. De még mindig jobban bejön, mint a WoWP, mert az tényleg vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest