Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollaz
tag
válasz
bandiras2 #2698 üzenetére
Nem neveztem meg senkit, mert nem akartalak pellengérre állítani. Mindig jön valaki, aki így gondolja, nem Te vagy az első. Remélem hamar megváltozik a véleményed sőt, biztos vagyok benne. Próbáld ki az RB-t, ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy 30 mp-en belül akcióba keveredj.
-
rollaz
tag
Én úgy vagyok vele, hogy mindenki saját belátása szerint keseríti meg az életét, emiatt nem fogok senkinek beszólni. Próbáltam farmolás végett AB-zni, rossz nézni ami ott megy, így inkább hagytam is a bánatba.
Ellenben az piszkálja a csőrömet, ha valaki néhány napos játéktapasztalattal elkezd tombolni és butaságokat írni. Úgy gondolom, hogy 13 hónapnyi WT után van némi lövésem arról, hogy mi merre hány méter ebben a játékban - bár nyilván sok tanulnivalóm van még, így jókat tudok derülni a különböző összeesküvés elméleteken. Csak azt sajnálom, hogy esetleg egy teljesen kezdő egy afféle hozzászólásból rossz következtetéseket von le, ami nagyon szerencsétlenül sülhet el.
-
bandiras2
senior tag
-
Francia91
veterán
Beaufighter-rel nyomatom, és a csapattársam Fw-190-nel szarrá lő... Mi ez? Ennyire nem lehetnek nyomorékok
-
Th1sN04ll
senior tag
Kinek mi a stílusa, persze én sem csak nagy batárakkal tolom, de ha olyanom van lenyomok 10-15 kört bombázókkal
Plusz a vadászokra is lehet tenni bombákat, rakétákat, ami igaz kicsit levesz a sebességből, meg picit lassabban emelkedik, de alkalom adtán medium tankokat ki lehet kapkodni velük
Én pl adott pályákon a nagy hajókat szeretem, azért jön a sok xp, meg a heavy pillboxokból -
Th1sN04ll
senior tag
olvasgass
Amúgy én is jobb szeretek bombázni, csak kell 1-2 vadász aki fedez és partner ebben, semmi idő alatt le lehet takarítani a hajókat/tankokat/apc-et ha egy pár ember ésszel gondolkozik, és nem egymást hajkurássza a levegőben ha nem koncentrál a földi egységekre is
-
.LnB
titán
Srácok, én el vagyok csodálkozva, és nevetek azon, hogy az emberek 90% nem érti, hogy a páncélosokat kéne kilőni
De komolyan. Egyáltalán nem idegeskedem rajta, de jókat kacagok
Ez nem az a játék ahol egyedül meg lehet nyerni egy mecset, ez már látom most. Amúgy rengeteg dolgot nem értek még, pl az ammo-t is full random pakolom, nem tudom melyik-mire jó. De a játék maradéktalanul tetszik mert az a 2 mecs a 10-ből marha jó mikor nyerünk
-
Mister_X
nagyúr
Kapsz csak nehezen lehet észrevenni azon a hangyabaszásnyi csíkon, de minden csata után kiírja, hogy mennyi megy gép- és mennyi modulfejlesztésre. De mindig kapsz, nyugodj meg, természetesen a győztes csaták után több jár
@pAtrOn: én mindent magam tanultam meg. Olyan boldog voltam, amikor az első démont kinyírtam és visszakaptam a testem, hogy az első sarkon lecsapott egy mezei csicska
-
Th1sN04ll
senior tag
Attól függ mennyit tettél hozzá a meccshez
Kapsz csak nem annyit mint a győztes team! De a repcsik eléggé könnyen fejlődnek kicsi szinten főleg, igazi fasza harcok 2-3 tiertől fognak kezdődni
toljad, csak, ne foglalkozz vele ha vesztetek, tapasztalatnak az is jó!
Mister_X:
Én annak örültem igazán amikor az első komolyabb csatámat mentem le, Beaufighterrel toltam, nem állt meg semmi sem előttemJó lehet troll az a gép, de mikor ösztüzet zúdítottam minden létező gépre felemelő érzés volt
-
PAtr0n
addikt
válasz
Mister_X #2678 üzenetére
Így van, az a game szabályosan büntet, mármint én csak a Dark Souls-t toltam ki, az eleje kín és keserv volt, vonyítottam, hogy hogyan lehet, hogy 50-edjére se tudom lecsapni Havel-t
Aztán rászoktam a DS wikire, videókat nézem, és szépen megtanultam túlélni, és nagyon élvezni a játékot.
.LnB:
Játsz játsz és játsz sokat, tapasztalsz majd rengeteget! Minden nemzet jó, bár vannak különbségek a Tierek között. Pl. oroszok már az elején szakítanak (I-15, I-153 duplafedeles, és LaGG széria, de a Yak és Mig-ek is nagyon jók), és ezt a jó tulajdonságukat az utolsó tierig megtartják. Britek az igazi all round gépek, mindenhol remekelnek, főleg T2-T3-ban, a Spitekkel és Hurricane-okkal (ja meg a Beaufighterrel!). Japók érdekes állatok, én szeretem őket, csak a játék elején nem túl acélos a páncélzatuk (papírzatuk), meg a tűzerejük sem, de cserébe lefordulnak bárkit. Később viszont bekeményednek ők is. Főleg a Zero-kra igaz ez. Németek az igazi badass, főleg fighterek (BF109) és heavy fighterek (BF-110, Do-217) terén. Usa a bombázóival gyak agyon (B-25, B-17), de van ott 1-2 értelmes fighter is (Airacobra, Kingcobra).
Csak nagyon nagy vonalakban írtam le, hogy szerintem melyik nemzet miért jó. -
Mister_X
nagyúr
válasz
bandiras2 #2668 üzenetére
Jaaaa, hogy egy hét kőkemény játék után sikerült levonni a konklúziót?
@.Lnb: Demon's Souls-szal játszottam viszonylag sokat PS-en, az is a tipikus szadista game - ami csak szimplán magasra helyezi a lécet és tanít, nem pedig azért vágod földhöz a kontrollert, mert állítottak a képzeletbeli csúszkán a fejlesztők.
-
.LnB
titán
válasz
Revolit #2671 üzenetére
Dota2-t sem adtam fel mert nehéz volt az elején. Pedig annál nagyobb sz*pást nem tudok elképzelni mint amit ott át kell élnie egy új játékosnak. De kibírtam, most 412-meccs után 206-206 a W/L arányom Szóval ez nem gond.. És nem veszem mindenki szavát készpénznek, tapasztalatot szerzek, és azt kiegészítem a véleményekkel. Sokszor az emberek stílusából lehet itt következtetni, hogy mennyire lehet adni a szavukra.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
bandiras2 #2668 üzenetére
Én sem vagyok sem pro, sem pedig aranysasos, itt még nem vettem prémiumot sem, pont azért mert amikor gamelek, nem érzem hogy kéne! Erre most a kedves játékostárs leírta ezt a bugyuta teóriát, és mit lát az aki most kezdte el, hogy sz*r az egész, holott inkább beszélhetünk dilettánsságról
.LnB:
Gyakorolsz, kitapasztalod hogy kell célozni, fordulni, taktikázni stb, és egy idő után nem lesz kihívás, csak esetleg nagyobb tierben, természetesen mint minden játékban itt is vannak buta játékosok, de hol nincsenekVéleményem szerint a brit gépek alacsony tierben tökéletesek a gyakorlásra, volt olyan meccsem ahol a kis Spitfire gépem szó szerint ementáli volt, de repült, és gyilkolt
Ha arra készen érzed magad meg velünk repülhetsz ha úgy gondolod, leginkább hétvégéken összeülünk, és pont kell egy 4. ember
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #2670 üzenetére
"Squadronban" alatt azt érted, hogy haverokkal? Mert majd tervezem, de szerintem kicsi vagyok hozzá, és gépem sincs még jó. Gyakorlok még pár hetet, aztán majd megpróbálok, valami értelmes társaságot találni.
-
Revolit
senior tag
válasz
bandiras2 #2665 üzenetére
Legalább ne terjeszd már ezeket az "ötleteidet" (nem akartam csúnyábban fogalmazni) az új játékosok körében
Értjük, mostanában rossz csatákba rak, többször is kiakadtál miatta itt fórumon, de ilyeneket írni egy új játékosnak... Meg ha nem fizet akkor biztos szívás. Ez nem igaz. A War Thunder az egyik legkorrektebb mikrotranzakciós játék amivel játszottam. Ennél már csak a Dota2 korrektebb.
Mellesleg türelem rózsát terem. Én csomót játszottam tier1-ben, fejlesztgettem gépeket, legénységet. Aztán tier2-be már úgy mentem, hogy volt több gépem is. Azóta is ott játszok, pedig van már több tier3 gépem is. Tier2 gépeim fullra vannak fejlesztve, legénységeim is elég szép szinten vannak már. Nem kell egyből menni új tierbe.
-
JackFeryll
őstag
válasz
bandiras2 #2665 üzenetére
"Ha nem fizetsz, SZOPNI FOGSZ."
Bullsh1t.
Köze nincs a befizetett pénzednek ahhoz, hogy milyen retardáltakkal sorsol össze a gép.Ha fontos a győzelem akkor squadron-ban kell játszani. Jelenleg a premium és non premium felhasználók is 4 fős squadronban tudnak játszani. Így jelenleg nincsenek semmiféle hátrányban azok a userek sem akik egy fillérrel nem támogatták a fejlesztőket.
szerk: másrészt ilyen messze menő következtetéseket nem vonnék le egy hét játék után.
-
bandiras2
senior tag
Szokj hozzá hogy rengeteg retardált wannabe pilot vérpistike játszik ezzel a játékkal. Tegnap volt hogy 40-0 ra kaptunk ki... A nyeré titka az, hogy nem csinálsz semmi "hasznosat", hanem a támadókat zaklatod a bázis felett. Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy minél kevesebb damage-t osztok ki, annál biztosabb a győzelem a végére. Ez pedig a matchmaking miatt van. Ha nem fizetsz, SZOPNI FOGSZ. [link] [link]
-
.LnB
titán
válasz
bandiras2 #2662 üzenetére
Pedig én ruszkikkal tuti nem leszek
Lehet úgy érvényesülni a játékban hosszú távon, hogy én nem szeretnék bombázóval harcolni? Kifejlesztettem egyet már, de az nekem nem jön be annyira. Inkább vadásznék.
Így az elején én már azon is meglepődtem, sokan azt nem képesek felfogni, hogy a földi járművek kilővése a cél.
(Gondolom később lesz más játékmód is) Komolyan van olyan, hogy 8-10-et én kilövök, és veszítünk. De nyugodt vagyok mert a hangulat és a játék tetszik nagyon.
-
bandiras2
senior tag
A játék orosz, és messze nincsen kibalanszolva. Erősen húz az oroszok felé, főleg low tierben
Épkézláb bombázóik az amerikaiaknak vannak, néhány britet leszámítva. Vadászokkal és nehézvadászokkal jók a németek, de főleg az eszelős fegyverzet miatt(50mm gépágyú meg ilyenek). A németj jeteket mostanában még nerfelték is ahogy egy videoban láttam a videós panaszát. A britt vadászok low tierben elég jók, feljebb már hallottam rájuk panaszt hogy nem elég. -
.LnB
titán
Sziasztok,
Teljesen új játékos vagyok, három napja játszogatom a játékkal. Korábban semmi hasonló repülős lövöldével nem játszottam még. De más multiplayer játékokkal nagyon sokat. Lenne pár teljesen kezdő kérdésem.
-Hol találok a játékról egy értelmes, teljes körű leírást? Például, hogy melyik gép milyen erős? Mit érdemes fejleszteni? Milyen játékmódok vannak? warthunder.hu-n semmi hasonló írást nem találtam.Sajna én teljesen nulla szakértelemmel álltam neki, mert nem is ismerem a történelem nagy légi csatáit, repülőit. Egyetlen gépről tudok a Splitfirem ezért a Briteket választottam.
Melyik nemzetiséggel érdemes játszani egyébként? Gondolom azért ki vannak balanszolva az országok?És bár nem akarok tankozni, de én úgy tudtam ebben a game-ben van lehetőség tankozni is nem? Mert én nem találom, gondolom az a rész még beta.
Előre is köszi a válaszokat.
-
RG4L
őstag
Most komolyan. Tier 1-es japó Ki-10-essel mentem RB-t, erre ellenfelek milyen gépek? Spitfire, P40, P36
Mi ez a matchmaking?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JackFeryll #2653 üzenetére
R.I.P Nádas Tamás
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #2653 üzenetére
Uhh, ez durva
Anno a kecskeméti reptéren is volt accident a légibemutatón -
PAtr0n
addikt
válasz
mikrosuttii #2651 üzenetére
Csak elszámoltad a gép képességeit
Cseri0058:
Bammeg nem semmi lesz, bár a keretezős dolog ront a dolgon. Nem is értem minek rakták bele. Anélkül izgibb lenne. Így nagyon WoT-os. -
RG4L
őstag
válasz
mikrosuttii #2647 üzenetére
8:32
nice one (no offense) -
Francia91
veterán
na meglett az otodik gyozelem is /meg a 200 aranysas/, itt abba is hagyom.
Most azon agyalok, hogy USA-nal vagy a briteknel valtsam ki a 6. helyet... De nyilvan a briteknel lesz -
ferero
tag
még félóra van hátra.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
ferero
tag
válasz
mikrosuttii #2642 üzenetére
mára nekem is elég volt
-
Cseri0058
őstag
Na ez fincsi lesz!
Itt aztán lehet majd taktikázni
[link] -
PAtr0n
addikt
Tőletek meg mingyá a PH szerverek omlanak össze annyit írtatok ide az elmúlt 3 órában
Én meg se próbáltam belépni, megkímélve magamat az idegeskedéstől. Amúgy tart még? Vagy csak 7-ig tolták ki az akciót?Cseri0058:
Az hagyján, hogy ennyire OP-k az I-15-ök, de hogy a befűzött skulók száma is bőven 2000 fölött van, na az már rohadtállatság, konkrétan csak arra kell figyelned, hogy ne hevítsd túl a puskát, néha le kell szállni a bal klikkről -
bandiras2
senior tag
Nekem is meglett a 300 igalmatlan szopások után. Ezek a japán T1 szarok közelébe se vannak a ruszki tesóiknak. Se bomba, se rakéta, a lassú és pontatlan géppuskák még akkor is elhibázzák a földet ha függőlegesen lefelé célzok velük... mindegy. megvan.
-
ferero
tag
válasz
mikrosuttii #2634 üzenetére
nyugi, wt oldalán az új hírek közt mit találtam: hétfő, szerda péntek: aranyeső
-
Cseri0058
őstag
na nekem meglett most a 300 gold.
kipróbáltam az orosz tier 1-es gépeket. Hát majdnem a könnyeim folytak már
hihetetlen élvezet velük menni
konkrétan úgy éreztem velük mintha senki nem tudna lelőni.
úgy fordulnak, hogy konkrétan a gépnek 2 eleje van
a tűzerő meg....hát....kegyetlen
-
mikrosuttii
aktív tag
12 vesztett csata után végre olyan tagokkal rakott össze a játék,akik megértik,hogy GF-et (vagy bázist) kell lőni,nem repcsiket.200 arany sast szereztem.Az utolsó 12 percre meg megint be halt a szerver,úgy hogy többet már nem is szerzek.
Jobban jártam volna,ha megszerelem a Skodát ahelyett,hogy ennyi időt 200 aranysasért tépjen szét az ideg.Inkább a Skoda vigyen sírba,mint egy flancos játék.
-
Francia91
veterán
válasz
Mister_X #2628 üzenetére
Szar a szerver, mindenki ingyen akar aranysast
En most az oroszokkal nyomom, a 6 helybol 5-re bombazot es attackert raktam, zsinorban lett is 4 gyozelem, rengeteget kaszaltam
Yer-2; IL-4; IL-2; IL-2M, Pe-3 es Yak-9K egyuttessel eleg jol lehet a foldi celpontokat pusztitani
-
Francia91
veterán
Meg van halva a technika...
Pedig csak 1 győzelem kéne a 200 Aranysashoz... -
Dictator^
veterán
Ki hogy áll? Meglett az 5. win és még van 2 óránk
-
JackFeryll
őstag
válasz
octopus666 #2624 üzenetére
Én is ezt akartam írni. Van 8000. Nem fogok itt vergődni a sok szerencsétlennel 300 aranyért.
szerk:
friss :"Login servers are overloaded - we have over 100k users trying to log on. Please try and login after 10 Mins.
We apologise for any inconvienace given. 1 Hour will be added to the end of Golden Battles."
-
octopus666
tag
Ezért a pár aranyért tököljön az akinek van hozzá türelme.
-
Revolit
senior tag
Hát nekem mióta vagy 10 perce ledobott nem megy. Nem csatlakozik chat-re sem és játékot sem keres, mert timed out.
-
bandiras2
senior tag
megvan a 3. győzelem. Döbbenet ami megy. Vagy az ellen nyer 30/40-0 ra, vagy mi. Ennyire erőltetni kell a playerek szopni fogsz akkor is ha a fene fenét eszik módszertanát?
MEGY! -
törölt tag
2-ből 2
eddig jó...
és valóban megrogyott megint
-
bandiras2
senior tag
Időlimit 5 perc egy rakat fos!
Egyébként megint megomlott. -
bandiras2
senior tag
MEGINT!!!!!!!!!!!! 26-0 ra veszítünk!!!!!!
A véltozatosság kevéért, most 32-0 vesztünk ???????????????????????????????????????????????????????? -
Francia91
veterán
Oroszoknál mind a 6 helyre OP bombázókat pakoltam, nyerjük a csatákat
-
erikke17
őstag
No ez lehalt ennyit birtak a gaijin szerverei.. nesze neked free goldeneagles.. -.-
GeneralChaten meg ami megy mint egy apokalipszis... spammel mindenkitUpd: dejó most már kis is vágott be sem tudok jelentkezni...
mikrosutii - meg olyan mint amikor wot-on free premium van megjelennek a mákszem agyúak.. 5 perc alatt elvesztettük előbb a csatát...
-
mikrosuttii
aktív tag
Már értem,miért 2:00-6:00 volt az első roham.Most lehet itt szenvedni,a szerver nem bír el ennyi embert.54 perce megy a második roham,20 percet tudtam normálisan játszani,eddig 0 győzelem.El jutottam arra a pontra,hogy nem éri meg szenvedni azért az x aranysasért.Szenvedjen az a 25 ezer pár ember,akiket másodpercenként dobál le a játék,és ha még be is jutnak egy játékba,a pofájukba villog a piros betűs "Bad Network Connection".
-
bandiras2
senior tag
63k online player, a csaták száma pedig erősen csökken. Most 700, de ahogy a szerverek omlanak, lesz ez még sokkal kevesebb is!
update, 50 sec később: megomlott. -
törölt tag
connection timeout....
lesznek itt még problémák a késöbbiekben is...
-
Dictator^
veterán
Első 100 aranysas meg van.
Hol is lehet megnézni hanyadik win-nél tartok? Achivementsnél nem találkoztam vele, de tudom, hogy valahol az aktuláis eventeket ki lehet listázni, csak nem emlékszem hol. -
-
wall2
tag
Milyen jó, még belépni sem lehet a játékba.
-
smisa
őstag
csak nekem irja ki hogy operatoin time out mikor kezdenék?
Elég foss az üzemelteés ha ezt se bírják ki hogy akarnak felnőni?
Nem oylan drága a szerver bérlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest