Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3198 üzenetére
Az szép!
Kár hogy gameplay nincs.
Én ezt hoztam össze Pz IV C-vel ma: Pz IV C
3 killem lett, ebből 2 a Pz-é, 1 a Stug-é, utóbbi is kalandos volt, a repcsironcsot foglaltam, de 2-en voltak ellenem. Kár hogy amikor a KV-1 ellen mentem a végén, már lógott az ágyúm a sérüléstől.
A durva az, ami a videón is kiderül, hogy nagyon gyakran van abból kill, hogy az ellen kigyullad. Ezek szerint sokan nem költenek poroltóra
-
JackFeryll
őstag
Sikerült egy kis sikerélményt összeszedni GF-ben. Balról megkerültem a mezőt(nem tudom melyik pálya) közben két csapattársam megmentettem, mindkét esetben előttem álltak balról-jobbról szemtől szembe, majd az ellenfél vonalai mögé kerülve 3 tankot one-shotoltam 1.5 percen belül.
-
RG4L
őstag
válasz
Dictator^ #3196 üzenetére
Úgy tudom, igen. Minél többször nagy G erőknek volt kitéve a pilótád, annál rosszabbak lesznek a képességei, a stamina, tehát állóképesség javítja ezt.
A G-tolerance-hoz az van írva, hogy "in mouse aim mode this skill affects control accuracy of the aircraft", tehát nem a lövés pontosságot befolyásolja, hanem a repülőgép viselkedését magát, vagyis szerintem.
-
Dictator^
veterán
Kérdés: Pilotnak, hogyha forgó helyzetbe vagyok, a stamina segít, hogy pontosabban lőjjön és ne szorjon a lövedék , ugye?
Mert most olvasom ingame, hogy a G tolerancehoz van már irva az Accuracy rész, a weboldalon meg meg sincs említve.
-
Colos1
őstag
Hali,
a német és az orosz módok SB módban másnál sem elérhetők? Vagy nálam van a hiba
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3191 üzenetére
Így van. Mélán álltam én is a tűzvonalban, és nem tudtam mi a f*sz van. Aztán mire bebindeltem, kilőttek
Nekem meg most meghülyült a kamera, amikor bejöttem repülővel. Alig bírtam irányítani, le is lőttek, aztán bejöttem a Stuggal, és csak a földet bámulta a kamera. Azért egy alap kiosztást csinálhatnának már végre, nem ez lenne a legizzasztóbb feladat a játék hegesztése közben
Mondom megyek egy tesztkört, fel is veszem. Jobbkor nem is akadhattam volna bele egy tankcsapdába:
-
JackFeryll
őstag
Tök jó volt az első csatám hiszen logikus hogy a default beállítása a tűz gombnak üres
-
Fel
addikt
Közben azt hiszem rájöttem.. A Controls menüben a Misc. fülön van olyan, hogy Action1, Action2, stb.. ezek lennének a lőszerek, poroltó, támogatás. Az 1,2,3,4 billentyűk nekem géppuska, gépágyú, bomba, rakéta szórásra van konfigolva, és nem is hagyta beállítni őket, így bekonfigoltam a 0, 5,6,7-et. Remélem így jó lesz...
-
PAtr0n
addikt
Jó kis összefoglaló, azért a németeket még tapasztald, mert a T1-et leszámítva a többi Tierben baromi erősek vadász, és attacker szinten. Kezdve az MC 200-202 szériával, de említhetném a He 112-t B0-t is, ami elég komoly early badass. Bombázók terén nem a legjobbak, bár rögtön az elején T1-ben a He-111 igen OP, aztán később a Spaviero-k abszolút nem rossz gépek, ráadásul tudsz velük előre fele lőni akár egy heavy fighter.
BF109, FW190 szériát nem kell bemutatni, aki tudja használni őket, halálos velük, Ju-k végig jók, picit lassúcskák, hamar veszítenek az erejükből ha leállsz fordulózni, de oda tudnak csípni ha kell.
Én a német ágat legalább annyira kiegyensúlyozottnak találom, mint az oroszt, ha nem számoljuk egyiknél sem a duplafedeles sárkányokat. Ezt úgy értem, hogy az oroszok végig szakítósak, tűzerőre is jobbak a németeknél, de a németek is tartják a színvonalat végig magukhoz képest.Oroszok: Ar-2 is OP bomber, nagyon nehéz lelőni. 10-ből 5x simán visszamegyek vele a bázisra fél motorral, lyukas/fekete testtel, 2 vadásszal a picsámban.
Cseri0058:
Jó így ahogy van, ne javítgassanak a csatatéren ész nélkül minden modult, ha lerohad a forgató/célzómechanizmus akkor így jártál. A lánc helyi javítása még oké, mert legalább meghagyják az esélyt arra, hogy visszamenj a bázisra javítani.Más:
Ma délután 3-tól, holnap du. 3-ig zuhanóbombázós nap van, rakás gépre van kedvezmény (javításra is). -
Stigma.HC
senior tag
Pont most mentem egy csatát. Alap lőszer lett betöltve és csak akkor tudtam váltani mikor azt kilőttem. Vagy legalábbis azt jelezte, hogy a másik fajtával lövöldözök már.
Tüzérségi támogatást meg akkor tudtam kérni mikor kifejlesztettem, alapból 5-ös gombra rakta, azután ment egyből. Előbb kértem is egyet egy sziklára -
Fel
addikt
Még mindig nem jöttem rá hogyan tudok lőszert váltani / poroltót aktiválni / tüzérségi támogatást kérni.. valaki el tudná mondani mit kell keresni a beállítások között?
A numerikus billentyűkkel nálam csak a nézetet változtatja, de azt is valami idióta módon...
-
Szőrös
veterán
válasz
Cseri0058 #3177 üzenetére
Miért lenne gáz ? Felejtsük el a wotos beidegződéseket , ez nem arról szól hogy varázsütésre hiphop megjavul egy harckocsi vagy valamelyik modul , ha sérülést szenvedtél próbáld meg kezelni és úgy tovább harcolni.
Én baromira remélem hogy követik a WT:AF által kitaposott utat és maradnak a realitás talaján amennyire lehet. -
Fel
addikt
válasz
Revolit #3155 üzenetére
A Hs.129 B3 a legnehezebben játszható gép az egész játékban. Hihetetlen módon alulmotorizált, mindemellé nagyon nehéz, úgyhogy minden mozdulatot, fordulót, rácsapást kétszer át kell gondolni, hogy mikor és hogyan kivitelezel, mert földbecsapódás lesz a vége.
Aktív védelme nincs, és a páncélzata is csak szemből erős. Ráadásul a 75 mm ágyú + a két 7,92-es még szemtől-szemben sem valami hasznos, úgyhogy légiharcra teljesen alkalmatlan.
AB módban szerintem értelmetlen használni. RB vagy SB csatákra érdemes vinni, elvonulni a pálya egy távolabbi sarkába, ahol van földi cél, és szorítani, hogy egy vadász se szúrjon ki... Nagyjából ennyi vele a használható taktika.
Mint ahogy később valaki írta is, ég mint a benzinesrongy. A löveg visszarúgása akkora, hogy "sorozatban" kettőnél több lövés leadása komolya sebességvesztéssel jár. A fejlesztett HVAP-T lövedékkel szinte mindent visz, de baromi drága (13db 3300 SL)... Szerencsére az alap AP-T is nagyon jó (a Tiger II-eseket viszi oldalról és hátulról), úgyhogy elég az.
Még lehet tudnék írni róla pár negatív dolgot, de most csak ennyi jutott eszembe... Tervezek írni egy kisebb szösszenetet a földi támadós gépekről, abban majd részletezem jobban, de majd csak ha meglesz az Fw 190 F8 is. Érdekes, hogy a sok rossz tulajdonsága ellenére is szeretek a B3-mal repülni..
Az előtte lévő B2 sokkal használhatóbb (a 30 mm-es MK108 ágyúval), és a Ju 87 G-ket is érdemes beszerezni (most már a G1 is használható mennyiségő lőszert hordoz).A Yak-9T AP lőszerrel jó tankok ellen, de a 9K már nem. Hiába a 45 mm-es löveg, de nincs hozzá AP, csak HE lőszer. Ugyanez igaz a japán nagy kaliberű ágyúval megáldott gépekre (Ki-45, 96, 102). Vadászok közül még a P39-eket és P63-makat lehet használni tankok ellen olyan hevederrel, amiben van AP lőszer (tiszta AP-s nincs).
-
RG4L
őstag
Láttam itt páran próbálták összefoglalni a nemzetekről alkotott véleményüket, hát én is megosztanán, picit részletesebben
Amerika: Összességében vadászgépek terén olyan semmilyen, AB-ben nem igazán lehet használni a BnZ taktikát úgy, mint RB-ben. Csupán egy heavy fighter gépük van (P38), ami simán elmarad az angol Beaufighterek, a német Do széria illetve a japán Ki 45-ösök mellett. Kevés cannon, viszont annál több MG, rengeteg, de rengeteg lőszerrel felszerrelve, ami előny RB-ben, de AB-ben is a ritkább reload miatt. Tier 3 legalján tartok, találkoztam már nagyon jó gépekkel náluk és nagyon rosszakkal is, viszont bombázó ágon nagyon rendben vannak (B25, B17, B24). A gépeik nehéz dögök, talán emiatt is picit lassan másznak, de nem vészes, manőverezni viszont egyáltalán nem tudnak. Összességében talán a kedvenc országom, mert kihívás velük játszani és jó eredményt elérni. Alig várom már, hogy meglegyen a Mustangom és Bearcatem, első ország, ahol a Jeteket el akarom érni.
Németország: BnZ fighterek, relatíve jó fegyverzettel Tier 2-ben, Tier 3-ban a Focke-Wulf gépek nagyon darálnak, bár nem volt még szerencsém sajnos egyhez sem, utolsóként kezdtem el őket. A Ju 87-esek AB-ben elmennek, RB-be nem vinném őket bombázási célra. Rengeteg heavy fighter, a Do-k mellet a Me 410-es széria is jónak néz ki. Bombázóik nem rosszak, de elmaradnak az amerikaiaktól.
Oroszország: Hányinger fordulási idő a tier 1-es gépeiken, szinte azonnal 20mm cannon, a Su-2-es gépek rohadt jók, nagyon fürgék és jól fordulnak, rengeteg vadász (Yak, LaGG, La, MiG széria), egyetlen hátránnyal, nagyon-nagyon kevés lőszer van rajtuk. Yer 2-es bombázón 5 tonna bomba, nem kell többet mondanom... viszont 3, max 4 lövésszel rendelkeznek a bombázóik, ami bőven elmarad a Tier 3-as B17-esek 8, majd Tier 4-ben 9 lövészétől, de ettől függetlenül rendben van. Picit erősnek érzem őket AB-ben, RB-ben viszont simán verhetőek, ha jól használod a repülődet. Sok játékos amerikai gépekkel leáll velük dogfightolni, és csodálkoznak, hogy az I-185 és La gépek sorra kiszedik őket, és akkor csak azt hallom, hogy Russia így OP úgy OP.
Anglia: Szar Tier 1 (Swordfish OP), annál jobb Tier 2 a Hispano cannonok megjelenésével. Jól manőverező Spitfire-ök, picit lustább Typhoonok, de jó lőszermennyiséggel. Bombázókból hiányt szenvednek, számomra olyan semmilyen eddig a Wellington széria, illetve az egyetlen árva Lancestertől sem várok majd sokat. A Beaufighter nagyon ott van. Összességében nagyon-nagyon kevés repülőgépük van, remélem kapnak majd még jópárat.
Japán: Nagyon jól manőverező vadászok, heavy fighterek és bombázók. A Ki-49-el egy "átlagos" vadász manőverjeit simán követni tudod, ugyanez igaz a Ki-45-ökre és a Ki-102-re is. Bombázóik rendben vannak, ám picit kevés bombamennyiséggel a többi országhoz képest. Összességében kevés lőszer a gépeiken, sérülékenyek, ám Tier 3-4-ben elég jól felszerelt gépeik vannak. Szintén kevés géppel rendelkeznek, csak úgy mint a brit "haverjaik", nekik is remélem adnak még egy jópárat.
-
Cseri0058
őstag
egy dolog nagyon nem tetszik eddig. ha ellövik a tornyodat vagy a lövegedet nem tudod mozgatni, de még csak javítani sem lehet...ez azért elég gáz egy kicsit szerintem
-
Cseri0058
őstag
ha jól tudom most már mennie kéne a teszt szervernek...miért nem megy?
-
Revolit
senior tag
Hmm, akkor a yak9T-vel is mehetek medium tankokra is? (asszem a 9T az, a 37 milis ágyúval egyébként)
És utána a sima 9-esnek már 47 milis van, az esetleg heavy tankok ellen is jó?Eddig bombázókra vadásztam amúgy 9T-vel, imádom! TAKK... TAKK... TAKK... TAKK aircraft destroyed
-
Szőrös
veterán
AB vagy RB ?
RB-n B2-es kacsával repültem , nem nagyon gyulladt ki. Viszont nagyon könnyen leszedik mert a gyenge motor miatt nagyon könnyű préda. Mondjuk Head on-ban szoktam használni , van pár olyan őrült aki úgy rám jön de a 30 milis szét is kapja őket.
Földi célok ellen viszont nagyon jó mert med.tankokat szépen ki lehet vele szedni. -
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll #3158 üzenetére
Igen, ez is jó összefoglaló ki miben jó.
Mister_X:
GF bétás akció? Melyikre gondolsz? Ha megveszed a legutolsó óccsó pakkot, már bent is vagy az open kezdetéig -
PAtr0n
addikt
válasz
munnergep #3157 üzenetére
Gyönyörűséges yellow nose, el is kámpicsiorodtam mennyire szép, még ennyi év után is.
De azért ne lehet panasz a game-re sem, amennyire optimalizált, legalább annyira szép is!
Mister_X:
Szerencsére azt már abbahagytam. És igen, elfogyott tőle neki is!A WoT a tipikus idegbaj, amikor törsz és zúzol. Jobb is hogy nem erőltetem már.
-
JackFeryll
őstag
Nincs mindenről tapasztalatom de így látom:
-Amcsi: BOMBÁZÓK
-Német: BnZ
-Angol: Jack of all trades master of none. Adatlap alapján brutál gépeik vannak, de a gyakorlatban sosem ezt tapasztaltam. A spitek frodulnak, de a japánok jobban, ami meg stat alapján jó lehet energy fightra (klasszikus BnZ-re nem mert nem nagyon lehet kiemelni őket) azok meg nagyon vesztik a sebességüket.
-Orosz: Nagyon erős all arounderek.
-Japán: Csak a chaikák fordulják le őket és még nem is másznak rosszul. -
munnergep
senior tag
Ez a videó nagyon tetszik.
(van még mit fejlődnie a játéknak grafika terén. Ha bele tudnák valahogy programozni a fizikai alapú shader-eket, akkor kb. így nézne ki a játék (amikor a repcsi a levegőben van) -
PAtr0n
addikt
válasz
Revolit #3155 üzenetére
Amcsi: egyenlőre nekem se.
Német: Mindene jó, fighter, heavy fighter, bomber.
Orosz. Mindene túl jó, érződik a készítők nemzetisége
Angol: Bombázók nagyon jók, fighterek is, az orosz túlerőhöz hasonlítanám.
Japán: Tudni kell őket használni. Relatíve jól sebeznek, csak hát a papír test kisebb tierekben zavaró.Jó az a BF109, csak használd úgy ahogy azt kell
-
Revolit
senior tag
Mi az a csúzli a német Hs.129-B3-on, te jó ég
75mm-es piszkavas
Azt az ágat pont nem viszem, már tier1-nél abbahagytam, mert ahogy néztem semmi jó nincs ,ez meg pont a legutolsó...
Vagy jó lesz a Ju ág a németeknél? Az első tier1-ben nekem baromira nem jött be, és ahogy elnézem papíron nem lesz sokkal jobb
Őszintén szólva én a BF.109 istenítését se nagyon értem... lehet én vagyok a béna, de nekem nem jön be. Do 217-es annál inkább
Szerintem ezerszer jobb mint a Briteknél szintén imádott Beaufighter...
Én most így vagyok a nemzetekkel:
Amcsi: nem kösz
Német: Heavy Fighter rulez! Bombázgatni is jó. BF.109 nem jön be.
Orosz: Elég ütős fighterek, bombázni is jó.
Angol: Spitfire, végre cannonnal, yeah!Bombázókat még nem fejlesztettem.
Japán: Nyeh. ezt is hagyom egyelőre. -
PAtr0n
addikt
Srácok nem akar valaki szakaszba jönni most? Mennék egy RB-t, vagy akár AB-t is, csak legyünk páran.
T3, de inkább T2-ig jó vagyok nagyjából minden nemzettel kivéve USA.Mikrofon nem játszik, barátnőm alszik
-
PAtr0n
addikt
Tehát számít felette is, és nem vész kárba a ráköltött crew xp! Köszi a nyomozást, egy dologgal okosabbak lettünk
Dictator^:
Semmi gond, én is benézek dolgokatMás:
Próbáltam felvenni fraps-el movie-t. Hát egy rakás szar, akad a game felvétel közben mint állat, ráadásul másfél perc videó 1.5Gb avi-t generált. Helyette most már a Mirillis Actiont-használom, mp4-ben ugyanez a videó 200Mb-t csinált, ami mindjárt barátibb, és nem akad közben a játék, hang is folyamatos a videóban.
Viszont, nem tudom hogy a Fraps csinálta e (sanszos hogy igen, mert előtte jó volt), de a crosshair és környéke megbolondult, így néz ki:A crosshairtól balra fent levő kis fehér kört tudom az egérrel mozgatni, a többi dolog nem moccan.
Nézegettem a beállításokat, de nem tudom mi a baj. Valakinek van valami tippe mi mehetett el?
Fraps, meg a Mirillis nem fut, szóval nem értem. -
munnergep
senior tag
Fene a sunyi képét annak aki RB módban az ellenfél bázisánál várja a gyengélkedőket.... hogy lehet valaki ilyen gyáva?
-
RG4L
őstag
Én most ezt találtam, talán segít, de nem tudom, hogy változtattak-e azóta rajta.
With 0 level in reload speed skill the bombs reload time is 1:19 seconds
With 5 levels in reload speed skill the bombs reload time is 1:16 seconds
With 50 levels in reload speed skill the bombs reload time is 53 seconds
With 50 levels and expert qualification in reload speed skill the bombs reload time is 44 seconds.
With 50 levels and ace qualification in reload speed skill the bombs reload time is 39 seconds. -
Mister_X
nagyúr
válasz
dumbo1181 #3135 üzenetére
Ismerem eléggé a játékot, nyugodj meg. Szerencsére nincs sok ilyen "tervezőasztali" tank - ami talán a szememet szúrja a Waffenträger auf E100 mellet az a Porsche Tiger - igen, épült belőle egy darab, de az konkrétan selejt volt (csatában azért részt vett). A többi ilyen prototípus (Matilda BP, Excelsior) legalább magán viseli a gyengeségeit (Matilda BP lassú mint a bűn + a tornya a gyenge pontja, Excelsior ágyúja vicc). Ráadásul ezek a tankok leginkább német oldalon fordulnak elő és tényleg elhanyagolható számban. Valahogy ellensúlyozni kell az orosz dömpinget. Szembe jön veled egy Tiger (P) - és? Simán belőhető és kigyújtható.
De azt aláírom, hogy nem feltétlenül szükségesek a Ground Forces-ba. De hogy a játékélmény rovására menne...
-
PAtr0n
addikt
Igazad van kevertem!
Viszont a bukott xp-t arra értem amiről Dictator^ kolléga is kérdezett. Azaz, ha ő nem csinálta még meg az expert képzést, azaz, nem kapott még +30 pontot a reloadra, de már eleve pakolt oda 30 vagy több pontot, hiába lesz papíron az expert képzés után 60 vagy több pontja, ha 50 a max. Mert ott már nincs előnye a több pontnak én úgy gondolom, tehát nem ad pluszt. Nem akarok hülyeségeket hadoválni, de le van ez írva a WT official oldalán? A kérdés, az, hogy mondjuk ha egy 100-as skálát felhúzol crew xp-ből maxra, és utána rákapsz egy +30 pontos kvalifikálást, akkor az a dolog 130%-os lesz?Dictator^:
Épp ez a kérdés most már, hogy számít e a maximális pontszám feletti pont valamit, de ha kicsit tovább csökkent a reload time-od, akkor igen.
Melyik gépnél 100? A Weapon Maintenance 100-as, a reload 50.RG4L:
Tudod mi a stabil landoló? Az A6M2-N, a nagy kajak-kenuval a hasán -
RG4L
őstag
Az előző pár reload speedel kapcsolatos hozzászóláshoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy azt ne várjátok, hogy 2 másodperc alatt fog újratölteni az MG, viszont nálam már pl. a P63-ason az MG és CNN majdnem ugyanannyi idő alatt tölt újra, illetve vegyétek figyelembe a vadászokra/attackerekre/heavy fighterekre szerelt rakéták visszatöltéi idejét, illetve a bombázókon/egyéb gépeken a bombák visszatöltési idejét. Ez tuti változik, hiszen valami 1:10 az alap bombatöltés bombázón, míg vadászon valami 5 perc körül.
#3133 Dictator^: tudtommal erre nincsen lehetőség. Be kell állítani, hogy az instruktor engedje, hogy bármekkora sebességgel karcolhasd a földfelszínt, és akkor könnyű foglalni.
Főleg az olyan gépekkel, mint a P39/P63, amik alapból stabil landolók.
-
Fel
addikt
Szerintem fölösleges külön topik a földiek miatt.
A "basic" képzés - mint neve mutatja - az alap. Azt már akkor megkapja a személyzet, ha "hadrendbe" állítod a gépet. Amire gondolsz, az az expert, majd később az ace szint. És szerintem nem buksz semmilyen szintet, ha "túlképzed" az embereket.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Mister_X #3129 üzenetére
Szerintem ebbe jobb ha nem megyünk bele, mert sajnos vannak benne olyan tankok, amik csak a tervezőasztalt hagyták el (vagy még azt sem). Elég csak leírásokat olvasni a dögöknél. Az olyan tank is sok, ami csak prototípus volt, de harcban nem vett részt.
Viszont rátérhetnénk annak fontosságára, hogy tényleg kell e új topic a Ground Forcesnak. A WG produktumainál ugye egyértelmű a dolog, mivel nem átjárható a két játék, és a jövőben sem tervezik tudtommal. De itt lesznek olyan csaták, ahová vihetsz mindent. Most akkor szerencsétlen fórumozó hova írja majd a panaszát? A repcsis részbe, van a tankosba?
Szerintem mi itt, akik aktív játékosnak számítunk szavazzunk erről, aztán ha szükséges akkor kalapáljunk össze egy új topicot.RG4L:
Már látom én is, jogos a pont, nem bomba volt, viszont egy pillanatnyi lag (vagy LaGG) is simán csinál ilyet.
Th1sN04ll:
Igen, rossz érzés az is, de még rosszabb, ha egy nehézbombázód lesz oda a hülyeséged miatt.Dictator^:
Így van, ha basic kvalifikáltad a gépet, automatice +30 pontot kapsz a reloadra, azaz, már csak 20 kell a maxhoz, az 50-hez. A felette kiosztott pontok csak pocsékolás. Ilyen szempontból jó is a rendszer, mert tulajdonképpen büntet, ha túl türelmetlen vagy, és csak pakolászod a pontokat mindenfelé, aztán meg ha kvalifikálsz, a maximális pontszám feletti xp-t bukod. -
dumbo1181
csendes tag
Sziasztok.December óta tolom a ground force-t.Eleinte nekem is az idegeimre ment a csúszkálás.Még az IS is képes volt"driftelni".Ezen azóta javítottak valamennyit.Amúgy meglehet szokni.Hibák vannak még a játékban bőven ezért zbéta és nem open.Eleinte voltak olyan hibák,hogy az ember nem tudta sírjon vagy nevessen.Nekem jobban bejön mint a wot mindent egybevéve.Azt szeretem leginkább,hogy minden nemzetnek megvan az erős tankja Nem ilyen vagy olyan nemzet van előtérbe nyomva.És ezek létező gépek voltak nem pedig egy mérnök ráérő idejében papírra vetett álmai amiből soha nem lett semmi.Eddig....
-
Dictator^
veterán
Megvettem a I153-Chaikát, 9sec alatt töltök újra, 20+30 a reload skillem, tettem rá két pontot 22+30, de ugyanugy 9 sec alatt töltök újra. Ilyen keveset számít már ?
-
Cseri0058
őstag
nem tudom láttad-e?
Lőszer típusok -
RG4L
őstag
AP, AP-T, AP-I, API-T mind páncéltörő lövedék, csak egyik tartalmaz nyomjelzőt, másik nem, egyik gyulladó töltettel is fel van szerelve, másik nem. Ezek jók, igen.
PAtr0n: a hitbox még oké, de azt ne a fa lombja köré, hanem mondjuk a törzse köré formálják. Ez ugyan az, mint amikor kényszerleszállás után gurulsz a földön, teszem azt propeller broken, van előtted egy kis bokor, átmész rajta és felrobbansz
Ez oké, hogy a kisebb Tier 1-es vadászokat megviseli, de, hogyha ugyanezt megcsinálom a B17-esemmel, senki ne mondja nekem, hogy az ekkora sérülést szenved tőle.
-
RG4L
őstag
A bombát nem is figyeltem, itt egy sokkal szebb példa, ami nálam is meg szokott esni, csak anyahajóról való felszállásnál.
szerk: megnéztem még egyszer-kétszer a gifet, és azt írja ki a jelentés jobb alul, hogy "has crashed", tehát elvileg nem a bomba ölte meg.
.LnB: igen, nemzetenként, sőt gépenként, fegyertípusonként is változik a tracer/stealth/air targets/universal/stb. lövedékek típusa.
-
PAtr0n
addikt
Ez a földközeli anomális nálam eddig nem játszott, én általában tényleg telibe kapom a fát.
A szembejövős dolog igen érdekes, néha én is csak pislogok, hogy lepattannak rólam, nekem csak kifeketedik a szárny, de ő meg atomjaira hullik, persze ez fordítva is szokott lenni. Igazából ha belegondolsz mind2 dolgot igen nehéz tökéletesíteni. A fáknak csináltak egy hitboxot, amin belül, már maximálisan sebez, nem tudják annyira pontosan ágról ágra megcsinálni, mert az rengeteg erőforrást zabálna fel. Mennyi fa van a játékban figyelted? Szóval erre nem látok sok esélyt. Az összeütközés se egyszerű dolog, számolnia kéne rengeteg mindent a motornak. én úgy vagyok ezzel, hogy ez is úgy van jól ahogy van, lehet rosszabb lesz ha belenyúlnak. Azért nagy átlagban 2 összeüköző gép közül egyik se éli túl.
A gif-el meg nem értem mi a baj, valaki dobott oda egy bombát amitől szétszakadt a hátsó vadász.
A bomberjeim is szét szoktak hullani, ha túl közel vagyok a földhöz, és szórom a 100-250kg-akat, ráadásul van hogy 100 méteren is sebez, ami ha belegondolsz nem hülyeség, hisz az a bomba fölfele is robban. -
RG4L
őstag
Bocsi, picit eltévedtem, a Tier 1-es német pénzes He 112 B-1-hez van a Magyar Légierős skin
Más: ma egy picit felidegelt egy hülyeség a játékban... megesik hogy földfelszín közelében menekülsz, fák centire tőled stb. Épphogy hozzáérsz egy falevélhez kb, szakad le azonnal a szárnyad, de minimum fekete sérülést jelez a kis monitor. Ha pedig összemész például face-to-face egy ellenséges vadásszal, van, hogy simán túlélitek ketten, vagy egyikőtök, akik szerencsésebben kapta az ütést. Ez most akkor hogy van?
Remélem patchelik valamikor.
No meg ez.. -
PAtr0n
addikt
Aha! Na igen az rata, de ha már itt tartunk a Chaika is igazi rata
Ground forces első tapasznyalatok:
Tankoztam kicsit most reggel. Nagyon fura ez a farolgatás Pz1C-vel, szerintem kicsit visszább vehetnének ebből a készítők, szerintem ennyire nem csúszkáltak az életben. Megvettem a StuG II-mat is, lőttem is vele egy oneshotot, aztán annyira leamortizáltak jópár lövés után, hogy az ágyúmat se tudtam mozgatni. De amit el kell mondani, hogy sokkal jobb ez a rendszer a WoT-nál. Eleve a spot úgy működik, hogy ha valaki látja az ellent messzebb akkor kap egy markert, de csakis addig amíg látható valaki számára. Mihelyst elbújik, eltűnik a marker róla. A szegényes zoomot szokni kell, hogy nem sniper a tank, csak arra kell figyelni, hogy a kis "x" zöld legyen, mert akkor majdnem tuti, hogy betalál a lövés. A csiki-csukizás élethűbb, azaz nem fog hirtelen visszafele menni a tank, ha fedezékbe akarunk húzódni, előbb azt a fránya váltót rükibe kell rakni a driver-nek... ejnye WoT. Lövedékek hol bemennek rajtunk hol nem, itt is számít a beforgatás. Az előbb taglalt Stug-om, legalább 4-et pattintott mielőtt kilőttek. Megálláskor a billegés már élethűbb, nem leszünk tőle tengeribetegek mielőtt stabilizálódik a hab test.
Kisebb fák, bokrok kidönthetőek, grafikai bugok bőven vannak amúgy (T-28 alsó testén átláttam keresztbe, robbanások néha csak a port verik fel egy nagyon pici helyen), fizika érdekes, főleg a tereptárgyak interakciójával van gond, pattogunk róluk, képesek felborítani egy ilyen pehelysúlyú lánctalpast.
De jó lesz ez, nagyon is. -
PAtr0n
addikt
Ratákat? Ammegmi? Lőttem én már olyat?
RG4L:
Magyar légierő skin? Na az nekem majdnem minden pénzt megér. Jó hogy írtad
Jó neked, hogy már ki vagy maxolva sok géppel, szerencsére én is gyorsan haladok velük, van még bőven prémem..LnB:
nemeth989 kolléga jól írja a dolgokat, az érezhető javulás, hogy ne lőjék ki a pilótát, 35-40 vitality pont felett, van. És próbáld meg nem tálcán kínálni a pilótát. Tipikus eset, amikor már rádtapadt valaki, és próbálod lefordulni a nagyobb fordulókörű gépeddel. Ugye megdöntöd a gépet, pilótafülke máris a tálcán telibe, elég ha csak kicsit eléd lő, és szinte tuti, hogy kapod a knocked out-ot.
Te meg azzal növelheted az esélyeidet az ellenséges pilóták ellen, hogy nem 7.92-es és 12mm-es skulókkal szórod, hanem minimum 20-assal -
Mister_X
nagyúr
Legyen a Ground Forcesnak külön topicja?
-
Cseri0058
őstag
A tankos teszt szerveren ami van arany azt ellehet költeni büntetlenül? Tehát az igazi profilomon megmarad az arany?
-
.LnB
titán
válasz
nemeth989 #3102 üzenetére
Logikus dolog amit leírtál. Bár még a célzás azért nem megy annyira. Ahhoz tapasztalat kell, még nagyon intenzív a játék, túl gyorsan történnek a dolgok. Majd sok-sok játékóra után mikor minden "belassul" és az ember ki tudja szűrni a lényeges dolgoka. Akkor majd lesz knockout nekem is.
Addig pedig csak szerencse kérdése
-
nemeth989
senior tag
Szerintem ahhoz, hogy pilótát lőj 2 dolog kell, vagy annak akit lősz, kevés pont van rakva a vitalitire, vagy telibe kell trafálnod a pilótafülkét, nagyon más dolog nem lehet szerintem.
Ahhoz, hogy te ne kapj, tapasztalatom szerint olyan 35-ös vitaliti szinttől egyre kevesebbet kaptam, most, hogy 50-es már majdnem mindegyik pilótám a angoloknál, nem igazán szokott előfordulni, hamarabb kapják szét a gépem, mint hogy csórikám meghalna. Az a kevés is, amikor kockout-tot lőnek, az is fordulásból van, és valószínűleg az is abból, hogy felszolgálom a mögöttem lévőnek a pilótát.
Nekem a kezdetektől volt egy accom, még amikor zárt volt a játék. Akkor nem játszottam sokat, de most, hogy befejeztem a wotot, elővettem újra és magába szippantott a játék engem is. Nálam is ez a még egy csata fíling megvan
.
-
.LnB
titán
Egy kis helyzetjelentés:
Tegnap elértem a 10es szintet. És nagyon megszerettem ez idő alatt a játékot. Meg van a "még egy meccset" feeling. Mostanra addig eljutottam és is, hogy látom az Oroszok ellen nem könnyű. Ezért vagyok én is velük inkább
Hiába érdekelnek jobban az Angol gépek, eredményes inkább az Oroszokkal vagyok.
Igazán taktikus játék, jó kis dogfightok vannak. Nem is értem miért bombáznak az emberek, az unalmas
Persze tudom, a bombázók nyerik a meccset.
Lenne egy kérdésem, mivel lehet növelni ez esélyét, hogy én knockout-ot lőjek? Mert teszem a vitality és stamina pontokat, de kapok sokat.Látom itt páran azért nem ma kezdték a játékot. Néhányan linkeltek olyan profilt, csak pislogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest