Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wall2
tag
Sokan nem értik a játék lényegét egyik gyerek is arénázott, hogy mennyi gépet kiszedett mondták is neki hiába szed ki 100 gépet, ha az ellenség az összes földi célpontot likvidálja.
-
Dictator^
veterán
Van olyan skill sima figthereknek, hogy miközbe fejjel lefele forgok és lőnék, ne hordjon nagyon szét a lőszer?
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi #1796 üzenetére
Oksa. Bár a reloadra elég sokat kell raknom, hogy fejlödjön. Viszont a 200-as szintet átlagba kihoztam, hogy a Qualifications meglegyen. Gondolom legalább ezért már, de megérte.
-
Revolit
senior tag
válasz
JackFeryll #1793 üzenetére
Ugyan, engem már csak az Oculus Rift érdekel, ezek mind elbújhatnak majd a sarokba
-
Dictator^
veterán
Srácok Arcade battlehoz, Weapon Maintenace-re mennyit kéne raknom?
Átlagba a Keen Vision-Awarness combohoz rakok 10-et, a Vitality és Staminára 20-30-at.
Repairhez kb 10-et, Weapon Maintenance 30, Weapon Speed 10 (onnantól már nagyon felugrik a pont ami kell a következő szinthez) -
JackFeryll
őstag
Nem rossz: https://www.youtube.com/watch?v=ufR9gsJi04U 12296 x 2160
-
m3tr0
őstag
válasz
JackFeryll #1790 üzenetére
Amúgy ami nem rég volt frissítés,abban hogyan lett alakítva a pilóta sebzése?!
Mert úgy rémlik,hogy nehezebb lett kilőni a pilótát, de vagy rosszul olvastam,vagy nálam a hiba, mert 10-ből 7-szer a pilótámat lövik ki..aztán jönnek azok akik 5 lövésből meg a gépet keresztbe lövik... -
K3NZO
senior tag
Mivel tudom kiengedni az üzemanyagot? Ha kiengedem RB-ben van valami értelme? Gondolok itt arra, hogy könnyebb lesz a gép...
-
m3tr0
őstag
válasz
Francia91 #1782 üzenetére
Biztosan így van,de sima accounttal egy örökkévalóság lenne felfejleszteni a lövészeket...
Amúgy meg vadászokkal néha becsúszik 3-4 kill meg pár assist, néha még nyerünk is, szerintem nekem ez elég is.Toltam RB-t is..sokkal jobb a fizika, sokkal több figyelmet és gondolkodást igényel mint az arcadeba.
Amit nehéz megszokni,hogy csak 1 géped van továbbá,hogy elfogy a lőszer akkor vissza kell menned a bázisra.
De volt ott is sikerélményem..bár olyan is volt,hogy a második kanyar után épp rárepültem volna valakire jött valami szupergép és olyan szinten lőtt szarrá,hogy köpni -nyelni nem volt időm. -
Francia91
veterán
válasz
JackFeryll #1783 üzenetére
Abbol is, meg masokbol is
-
Francia91
veterán
Bombazoval is lehet sokat kaszalni, ha meg felfejleszted a loveszeket, akkor kiraly lesz. Sok ido es pont kell hozza, de ha fel van fejlesztve az osszes gunner a maximum kozeli szintre, csak ugy szedik le neked a vadaszokat
JU-88-asomon, B-25-osomon ami ram jon vadasz, le is kapja a gunner egybol. Volt olyan meccs, hogy pusztan bombazoval repultem, es 8 killem volt, annyi leszedtek a gunnerek. Csak hat ido es sok pont kell hozzaPersze YAK-9K ellen semmi esely pl
-
Dictator^
veterán
Gec ez a játék, az idegeimre fog menni.
Leszállós match, leszáll egyik cimbora, látom, hogy meglesz neki, erre elmentem felette, semmi nem történt, se dmg, semmi.. erre a srác, szétlőtt.. és elkezd törökül írni.
Utána bejöttem, lelöttem 2x, -5000 lion.. és elkezd ugatni, hogy én lőttem rá, rotfl.
(Persze folyamatosan engem, meg a haveromat lőtte, szóval a 4x kör minusz -3800 lionba végzett és 1000/900 RP-be -
Dictator^
veterán
Gondolom a tegnapi ragelésemet, olvastátok, hogy 2,5 óra alatt nem nyertem.
Most nézem, hogy amelyik csatába még bementem hajnal 1 kor (tehát a x2-es még mindig élt) annál lekapcsolt a neten, mint kiderült, hálózati karbantartás miattSzóval a mai x4-es bonust buktam, a Brittekkel, amiket húzni szeretnék.
Csak én vagyok ilyen extra peches?És, hogy "szakmai" része legyen, mint írtam annó, a Britteknél Spitfire \ Hurricane \ Typhoon kombóval játszok.
Gondolkodom a Bleinheim ágon, viszont nem tudom mennyire jönne be itt az angoloknál és meg érné-e elcseszni 240 pointot a gunner ágra.. -
m3tr0
őstag
Srácok, ha van egy bombázóm és csak 2 gunner van rajta, akkor hogyan tudom növelni a számukat,hogy ne mínuszosak legyenek azok a fejlesztettségi pontok?
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi #1774 üzenetére
Na ez, hogy kié lett a repülő (ki semmisítette meg) nekem se világos.
Van ugy, hogy lövök 2 criticalt a gépbe, elég sok találat bejön, majd berepül egy csapattárs, és vitte a killt (arra gyanakszok, hogy pilotát lőtt).
Aztán fordítva lángol a gép amire berepülők, beviszek azért lazán 4-5 hitet, majd csak assistot kapok.Szóval nekem se teljesen világos, ki kapja. (WoTba az utolsó találat kapja a killt).
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Dictator^ #1770 üzenetére
Amúgy nekem az assist-al valami nem oké.
Elindul a meccs, elsö célpontom egy la-5. Rácsapok, némi kergetözés alatt beviszek 2-3 találatot, majd még egy kanyar, és a ott a végzetes találat...és nekem egy assist. A környéken meg senki más.Amúgy egyetértek, az RB jobb, mert nem arról szól, hogy agy nélkül szemböl lerambózzuk a másikat. Jóval lassabb taktikusabb az egész, mindenki óvatosabb. De sztem nagyobb élmény ha egy géppel harcolsz így és nyersz.
Persze ha te vagy az elsö aki meghal az szívás. -
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #1733 üzenetére
Hali!!!
Ide remélem nem írsz 2 oldalas commentet!?
Elég elolvasni a wot off-ban! -
Dictator^
veterán
Majd megnézem, most nyerni fogunk, abba a körbe, amibe kb Scoreban van 150 pontom
World of Tanksba is ez volt, volt, hogy 7,5 órán át hétvégén egy gamet se nyertünk. Majd a következő game ami meglett, abba meg "lófaszt" se tudtam csinálni.
Most 1:1-be ugyanez van WT-ben.4 perce megy a játék, van 5000 scoreom (3. vagyok és ezt nyerjük).., és maradt 1 repülőm
De már csak idegből megyek előre.. 2,5 óra alatt 0 win.
-
Dictator^
veterán
Tegnapi post után megint, 22 óta játszok, még nem nyertünk egy gamet sem.
A legjobb gameben volt 7 killem. Rosszabbak között 2-4. És sok assist. -
Szőrös
veterán
Mindegyik fegyver szór egy kicsit ezt lehet fejlesztéssel csökkenteni de még úgy se lesznek hajszál pontosak.
A géppuskáknak nagy a torkolati sebessége így kisebb a beesési szög is mint a gépágyúknál ( magyarul laposabban lő ) .
Érdemes külön gombra tenni mindkettőt pont ezért. -
Revolit
senior tag
Azt tudod állítani játékon belül, hogy hány méterre legyen a fegyver célzási fókusza. Ez főleg azoknál a gépeknél fontos, ahol a szárnyon van a fegyver, mert ott igen látványosan szétszórja ezen a ponton túl a lőszereket. Ahol a benzint és fegyverzetet állítod mielőtt kiválasztod a repülőt, ott tudod ezt is állítani.
-
Köszönöm a válaszokat akkor az a lényeg hogy a legénységi tag egyik képességének a fejlettsége sem szól bele a pontosságba.Egyáltalán van a fegyvereknél bizonyos szóródás?Vagy ahova célzol a fegyver oda lő?Azt már észrevettem hogy bizonyos lőszerek lassabbak mint mások.Ott azért ugy érzem hogy kell ezzel számolni amikor célzol.Bocs ha egyértelmű dolgokat feszegetek de az angolom az semmi és inkább kérdezek ha nem gond.
-
Sziasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy a vadsázgépeknél van olyan amivel fejleszthetem a lövés pontosságát?Crew pontra gondolok konkrétan.Vagy ez kizárólag a löveg pontosságától függ? -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi #1757 üzenetére
Na igen, RB-ben ésszel kell játszani, és már igen jó arány ha 3 gépet lelősz. Nekem 2 a rekord. A bajom csak annyi azzal a móddal, hogy nagyon uncsi az elején, aztán amikor meg beindulna sokszor már vége is, mert lelőnek.
Az amcsi ágat is el kellene már kezdenem húzni, de most az angol van soron, igazából kíváncsi vagyok mindegyikre. Lehet váltok prémet a köv. hónapra, rengeteg időm lesz játszani, (külföldön leszek). -
Revolit
senior tag
Áh nem igaz, nem lehet valahogy újraindítani a motort ha leállt?
Azt mondták chaten i, de semmit nem csinált, és controls-ban sem találok rá opciót.
És még egy kérdés: egér scroll le-felt hogy tudom assignolni? Az istennek nem tudom next/prev targetre be-bindelni...
-
PAtr0n
addikt
Nem is gondoltam, hogy félinfókat puffogtatsz, csak próbáltam elmagyarázni, hogy a BnZ és az energy fighting abszolút nem áll távol egymástól. Persze abban igazad van, hogy a AB és a RB mód nagyon-nagyon különbözik fizikában, ezért ott jön ki a gépek közötti erőkülönbség igazán.
nanorambo:
Remélhetőleg most már egyre kevesebb hasonló anomáliával találkozunk majd -
rollaz
tag
Alapvető különbség van a kettő között, bár tény, hogy nagyban hasonlít a két stílus. Bnz-nél lecsapsz, rendet vágsz a bolyban, majd pucolás, energy fightnál, lecsapsz, egy sorozat, emelkedés. Előbbinél kicsit tovább tart visszaemelkedni, mint utóbbinál, viszont több lehetséges sebzést tudsz kiosztani. Tehát egy ideig cikázol a gépek között, nyilván nem fordulózol, csak keresztül rongyolsz és amit látsz lősz, míg utóbbinál szó sincs ilyesmiről. Hasonlítsuk össze a két (G-2 - A-5/U2) teljesen kifejlesztett gépet, csak a fegyverzet alapján, mert a jól végrehajtott bnz-nél az számít igazán. G-2: 3xMG-151, 2xMG-17 szemben az A5/U2 6xMG-151, 2xMG-17 felállásával. Persze, a G-2 is elég a kisebb vasak ellen, de ha bombázóra hajt az ember - a bnz lényege - akkor fel sem veheti a versenyt a fókával. Energy fightnál nyilván a jobb emelkedési képesség a fontos, amiben ténylegesen előnyben vannak a messerek. Az is igaz, hogy a G-10 és K-4 már elég jól felfegyverezhető, így hatékonyan használhatók akár bnz-re is, de addig a szintig az FW-k előnye letagadhatatlan. Nyilván nem AB-ről beszélünk, mert ott kb. teljesen mindegy mit mire használsz. Tapasztalatból mondom, nem itt-ott olvasott félinformációkat próbálok puffogtatni.
-
PAtr0n
addikt
A mai update egyik legfontosabb javítása:
- The amount of bombs needed to destroy the enemy base in all game modes increased in high level battles (solving the problem of bombers 'rushing' the base). Rewards for destroying the base increased correspondingly.
Reméljük most már nem ér véget a csata olyan hamar az OP bombázók miatt.
és a másik is jó hír azoknak akik mindig "Pilot knocked out"-ra panaszkodnak:
- Pilots’ and gunners’ damage area is reduced for all planes. The shape of damage area is now close to average man’s shape. Chance to knock the pilot or gunner out is reduced: from the side by 40-50%, from the front and from the rear by 10-15%, from above and from below - by 20-30%.
Oldalról nem kicsit visszavették a hitbox-át a pilótának...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
JackFeryll #1745 üzenetére
Én is igy vettem észre. Ha netán csak egyszer talál el, az tuti a magassági kormány.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #1740 üzenetére
AB-ben szar az FM. Általában majdnem minden fighter ugyanolyan magasra felmászik a csata elején mint én pedig a 27 m/s nem gyenge climb rate.
Ez az utánam fordulás is szokott lenni. Lehet 15-20 mp alatt lehagyom, de akkorra már bőven volt ideje szétkapni. -
PAtr0n
addikt
válasz
Revolit #1743 üzenetére
Lerázni akkor tudod az ellent, ha magasról csapsz le, és legalább 600km/h sebességgel újra felhúzod legalább 1800-2000m magasságba. Ha a föld közelében harcolsz, és már kevés az energia, persze hogy nem tudsz meglógni, ezek a gépek nem a jó gyorsulásukról híresek, hanem a jó kapaszkodó képességükről. Elvenni a gázt meg csak a kezdők szokták, nem mondom hogy nem hatásos néha, de utána baxhatod az energiát, ha újra rád támad valaki. Immelmann meg bejön sokszor, de akkor jó ha lemaradt az üldöződ, és rá akarsz menni még egyszer.
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi #1740 üzenetére
Egyébként ellestem az Immelmann fordulót egyik videódból, próbáltam párszor használni úgy hogy közbe soroztak hátulról, de kb mindig pilot knocked out let az eredménye. Gondolom ezt nem akkor kell használni, ha hátulról érkezik az áldás?
De ha egyszer valaki rámakaszkodott hátulról (és nem Chaikával vagyok
), főleg Lagg meg Yak gépekkel, egyszerűen képtelen vagyok lerázni. Egyetlen esélyem hogy barát felé veszem az irányt, és reménykedem, hogy segíteni fog. Vagy elkezdi őt lőni helyettem
Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni? Néha az jön be, ha hirtelen leveszem motorteljesítményt 0-ra és még fel is húzom orrát, majd ahogy elhúz mellettem vissza 110%-ra és spuri van utána, de ha be is jön nem marad elég energiám, hogy utána tudjak fordulni -
PAtr0n
addikt
Mint írtam, a fókák (más tapasztalata alapján), nem olyan jók, majd csak a D verzió amelyik a legutolsó egyben. Ugyanazon Tierekben ahol az előző fókák vannak az BF-ek jobbak, egyedül a fegyverzetük szegényesebb (általában 1db 20mm-essel kevesebb), ami sorsdöntő lehet. Választanod kell mi kell. Jobb mozgékonyság, vagy jobb fegyverzet.
Malibutomi:
Igen, pont erről írtam múltkor, hogy rohadt idegesítő, hgy egy 300-350km/h-val repülő mocsadék a bolyból utánad fordul, és hiába húzod fel 600+ km/h-nál a gépet, lesoroz az elején. Valamelyest megoldás, hogy emelkedéskor rángatni kell a gépet, úgy azért nehezebb dolga van. -
whYz
őstag
Csak az a gond, hogy vagy egyik vagy masik, mivel meg a nagybombazokat huzom a nemet agon, tehat dontenem kell.
Az a kerdes, hogy nagyon nagy e a kulonbseg a bf javara, mert ha nem olyan durva, akkor meg elviselem, de ha mar idegesitoen sokkal rosszabbak a fw-k akkor lemondok roluk.
-
Malibutomi
nagyúr
Annyi bibi van a BnZ-vel, hogy sokszor elöfordul, hogy hiába a lendület. Nemegyszer volt, hogy mögémfordul valaki a bojból, és simán jön velem, legalábbis annyira, hogy egy jóideig lötávolban marad, és alaposan megszór.
-
PAtr0n
addikt
Úgy gondolom a BnZ majdnem egyenlő az energy fightinggal, azzal a különbséggel, hogy míg előbbit játszhatod tartósan alacsony magasságban, addig az energy fightingban a magassági erőfölényt kihasználva BnZ-zel, mindig lecsapva mint valami Vércse, aztán a jó climb rate-et kihasználva ismét felkapaszkodsz lecsapási magasságba.
Az FW-kről amit írtam, csak az adataik alapján írtam, illetve Felkolléga tapasztalatai alapján. Szerintem T3-mas szinten nem érdemes a fókákat erőltetni, a BF-ek könnyebben meglógnak ha baj van, és bőven elég a tűzerejük is.whYz:
Nem veszítesz semmi ha elkezded húzni a fóka ágat is, legalább lesz összehasonlítási alapodpatrikgtaivs:
Nincs még hivatalos bejelentés, gondolom ha már elég jónak látják closed beta alatt a játékot, közzé teszik a megjelenést. Szerintem március környéke esélyes. -
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #1735 üzenetére
Most csökkentik az rp költséget és növelik az rp bevételt RB/SB meccseken , cserébe lion bevétel csökken.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #1735 üzenetére
Régen nem sok értelme volt a prémiumnak. (a squad kivételével) Az új patchben csináltak neki.
-
Malibutomi
nagyúr
Azért azt kell mondanom, a premium nélküli 1500 research pontok elég nevetségesek igy 3-4 szinte.
Egy 4-es gép 130.000 pont, és ugye egy géppel még sok értelme nincs átmenni oda. -
Patrick76496
őstag
Üdv! Nem tudni még mikor jön ki a Ground Forces Open Beta?
-
rollaz
tag
A tűzerő a lényeg bnz-nél, hiszen ott nagyobb testű gépekre vadászol. Durrogtathatsz egy B17-re vagy B24-re egy szál 2 centis és 2 db 8 mm-es géppuskával, csak nyelni fogja a lövedéket. Az energy fight megint más, oda már jó a kisebb űrméret is, persze a lövedék típusa sem mindegy.
-
JackFeryll
őstag
A sebességre figyeljetek oda, élőben pláne :[link]
-
ETOM
addikt
Megszokott itt, hogy lvl75 meg 91 ellen kell játszani 5-s szinten?
-
whYz
őstag
Hmm ez a ket hozzaszolas eleg ellentmondo lett.
En igazabol a fw-ket kedvelem jobban, mert a bf kicsit mar tul mainstream, mindenki azzal megy.
Eddig spitfireokkal jatszottam, de eleg unalmas ahogy realisticben a messzerek pillanatok alatt szetlonek a semmibol bnz taktikaval.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Sixkiller6 #1722 üzenetére
Ki lehet lépni, de a kilépés pillanatában csak egy részét kapod meg a jutalmadnak, de a másik részét is meg fogod kapni csak majd akkor amikor a csata véget ér.
-
Dictator^
veterán
Lehet, már kérdeztem, de Combat Log nincs véletlen. Ingame és nem replaybe, ha vissza akarom nézni ki, kire lőtt criticalt, meg ki, kit ölt meg.
Esetleg kiírtani a tier számot tab megnyomása közben? -
Szőrös
veterán
válasz
Sixkiller6 #1722 üzenetére
Nincs ilyesmi , nyugodtan kiléphetsz.
-
whYz
őstag
Ha boom and zoomolni szeretnek realistic-ben nemet agon tier 3-4-ben akkor melyik a legajanlottabb gep?
Fw-ben gondolkoztam, mivel a fordulas nem nagyon fog szamitani. Jobb az fw ag mint a bf bnzre?
-
Sixkiller6
őstag
üdv, régi wot-osként gondoltam megnézem ezt is (bár igazán a ground forces-re várok), változó lelkesedéssel játszom, néha unalmasnak tűnik, pláne amikor sorozatban one-shotolnak, de aztán csak leülök megint.
szóval kérdésem az lenne, hogy ér-e bármi negatív hatás, ha egy csatában már kihaltam de az még folyik, kilépek, és ugyanazokkal a gépekkel új csatát kezdek.
Mintha az lenne az érzésem, hogy ilyenkor a megnyert fejlesztési pontokat nem kapnám meg az első meccs után.
remélem nem így van, de jó lenne biztosra tudni. -
ETOM
addikt
Érkezett egy frissítés: [link]
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi #1719 üzenetére
LaGGot azért húztam , mert t1-be igen meg lehetett tépni az ellenfélt.
Akkor maradok a YAK ágon egyelőre.Melyik szovjet ág hasonlít a Spitfire-ös ágakhoz?
-
Dictator^
veterán
Szovjeten melyik ágot érdemes tolni? Fightereket szeretem, bár tudom, ezek nem igen fordulékonyak.
Jelenleg a LAGG ágon van meg a t2-es repülök között 2 repülőm, meg a két YAK, illetve az egyik MiG.. érdemes a MiG ágot is húzni?
-
Ha egy meccsen 3 különböző gépemet is pilótakillel szednek le az most mázlifaktor vagy az függ vmitől?Ilyenekre gondolok hogy pl lőszer?
-
Dictator^
veterán
Nagy help kell.
Beléptem Arcade battlebe, és kb simulatorba érzem magam. Ha fordul a gép, az egész képernyő fordul..
V betővel csak külső-belső nézetet váltok.
Akármit nyomok fordul a géppel a képernyő.
A-D betővel, amikor körbe foroghatnék, az egész képernyő megy vele..
Wtf?
Persze senki nem segít all chaten, csak a Pshh megy..Megvan.
Enable view Axis.. de hogy hogy kapcsolt ki. -
Revolit
senior tag
Mármint tier 5-ben? Attól még messze vagyok, de elmondhatom, hogy egyedül reserve-ben OP az orosz
Engem tier 2-3-ban szétszednek. Persze én is béna vagyok még BnZ-ben, de turnfightban sem vagyok egy mester Chaikával mégis aratok ezerrel
Persze ez kizárólag saját vélemény, de ahogy olvasgattam, egyet értenek az emberek, hogy attól függ, melyik tierben játszol, más számít OP-nak, nincs egyértelműen erősebb nemzet.
-
Sziasztok
Érdekelne hogy 5 ös szinten is az orosz gépek a legjobbak vagy azért már ott nagyobb a balansz?
-
Cseri0058
őstag
nektek is megakad a játék ha meccs közben előhozod a statisztikát?
a térképet meg már nem is merem előhozni...olyan szinte megakad a játék, hogy az már szinte hihetetlen... -
Dictator^
veterán
Van valami speciális irányítás?
M-betűvel kijön a map, de next playert nem enged váltani.
A nézetek általába minden replaynél meg vannak hülyülve, ha nem állítok be külön egy külső nézetet "v" betűvel, akkor összevissza ugrál a kamera, mintha egy film lenne az egész.
Controlt kerestem rá, de nem találtam, illetve forumokon olvastam, hogy hiányolják a player nevek kiírását a replay alatt (bár egy hónapos postok voltak ezek) de alap helyzetbe Én se láttam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!