Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Cseri0058 #1099 üzenetére
Eleinte én is pont igy éreztem.
Menj az oroszokkal, náluk a kezdö gépek nem olyan jól manövereznek, de erösek a fegyvereik, és strapabiróak.
Ne menj a csata közepébe, a széléa maradva szedd le aa magányosa gépeket, és ne tapadj senkire túl sokáig.
Így több sikerélményed lesz. -
Cseri0058
őstag
na kipróbáltam ezt a gémet....
hát nekem ez nagyon nem megy.
1. ha valakivel szembe megyek akkor az mért akar belém jönni mindig? még csak a kikerülési szándék sincs meg senkiben...
2. miért lőnek hátba a csapattársak kezdéskor?
3. miért van az, hogy elkezdek lőni egy gépet és csak sebezni tudom amikor meg engem kezdenek el lőni egyből vagy kilövik a pilótát vagy irányíthatatlan lesz a gép...mindenesetre ez nem az én világom...egy lepkefingtól is meglehet itt halni...
4. mikor jön a tankos rész?
-
DonElvis
aktív tag
válasz
JackFeryll #1096 üzenetére
Hol van ez még az atomkockától...
Azoknak mozog a cockpit, és 7.1-es fülesük van. Jah meg nem ilyen gagyi botkormányuk. -
Mark_o
tag
Nemrég kezdtem, nekem bejön.
A német vonal bejövős az orosz mellett.
Tankokat mikorra ígérik? -
K3NZO
senior tag
számít valamit, hogyha ki tudok ugrani a gépből mielőtt az lezuhanna? Gondolok itt valami plusz xp vagy valamire.
-
DonElvis
aktív tag
Én 10-esen és én is arra a következtetésre jutottam mint te: Valami nagyon nem megy. Ezért váltottam oroszra.
No ott megy.
De ha gondolod, taníts mester, hátha valamit én nem tudok.
Te is USA bombázokat használsz ?
Torzonborz:
Sajnos annyit nem játszom, hoghy a japán ágat is fejleszteni tudjam.
-
Szőrös
veterán
-
DonElvis
aktív tag
Elmondom én, hogy mi a baj a bombázókkal.
Az átüléses technika kétségkívűl hatékony csak az a gond, hogy akkor jönnek a vadászok rád amikor a bombáidat dobnád. Két helyen nem tudsz ott lenni egyszerre. Arról nem is beszélve, amikor a vadász a bombázó hasát csiklandozza.
Ezenfelűl enyhén költséges a dolog, mondottam volt, majdnem nullára fogytam kredit téren, nem volt kellemes. Ha 10-es szinten bombázóval vagy, az egyszerűen öngyilkosság. A legtöbb esetben egyet hallod pukkanni az ellen ágyúját, és ott is a pilotkill.
A legnagyobb gond viszont az, hogy mire odáig elvergődsz valamilyen nagy szerencse okán, hogy bombát tudnál dobni, addigra a földi célokat már régen leszedték vagy szétugrasztották a csapattársak. Innentől sem kredit, sem aktivitás, így nincs előrelépés csak bosszúság.
Ami működött és élvezetes 5-ös 6-os szinten, az nagyon nem kellemes 10-esen. -
miresz
veterán
Én nem tudom mi a bajotok a bombázókkal. Ha látom,hogy egy vadász rámrepül,már ülök is a t a lövész helyre,és ha közel jön,már esik is le.
-
DonElvis
aktív tag
Szia,
Két tanácsom lenne számodra, mert nekem is borzasztóan elegem lett a pilot kill-ekből. Az egyik, hogy emelkedj 5000 fölé. Ezt ne gyorítót használva tedd, hanem ahogy a motor alapon tud húzni. Ez el fog tartani egy darabig, de megéri. Én a pilot kill-ek miatt majdnem kifogytam kreditekből, annyiszor kiszedték a bombázóimat. Hiába van az egyikben 2db képzett lövész is, semmit nem számít. Jönnek az orosz LaGG-ok és végem. A másik tanácsom ehez kapcsolódik. Válts orosz ágra, és ott a vadászokkal élmény lesz játszani. Én már nagyon sajnálom, hogy az USA ágat húztam, úgy néz ki teljesen hiábavaló fáradtság volt. Tegnap délután nulláról 4-es szintre húztam az orosz ágat, a bombázást messziről elkerűlve.
-
Fel
addikt
válasz
JackFeryll #1076 üzenetére
Hmmm... Nekem nem tetszik..
Pont az tetszett a mostani megoldásban, hogy nem olyan, mint pl. a wot rendszere, nem kell minden gépet egyenként végiglépkedni, lehet alacsonyabbról is eljutni a top gépig.
Remélem még nem az 1.37-ben jön ez az új módi. -
JackFeryll
őstag
Reddites infó : New tech research model
-
MasterHUn
senior tag
a hajós része kb 1 év múlva érkezik
kedves várakozók
-
válasz
JackFeryll #1070 üzenetére
A hajókat én is nagyon várom, ha azt jól megcsinálják elképesztően jó lehet.
-
donmackó
addikt
válasz
JackFeryll #1070 üzenetére
A hajók még a jövő zenéje. Egyelőre csak a harckocsik jönnek.
-
JackFeryll
őstag
Gondolom a hajós játékra egy éven belül tuti nem lehet számítani. Pedig azt várom a legjobban. Eddig a témában talán csak egy játék él a Navyfield csak egy picit kőkorszaki már szegénykém.
Update: Navyfield meghalt, van Navyfield2.
-
BemAnyó
senior tag
nem értünk egyet, ha közel jön az ellen akkor te sokkal nagyobb kárt tudsz tenni benne sokkal gyorsabban még ha jó is a lövész. Nekem a legmagasabban képzett legénységű bombázóm a H6K, (utána a Ki49II expert -el) megvan az ace képzés rá és az összes lövész, így kb 80 on van az acc meg a fp és ugyan egész jók, de így is hatalmas a különbség ha én tüzelek, mintha ők, pláne közelről.
-
JackFeryll
őstag
Első köröm a P-39K-1-el. 7 kill. Kegyetlen a 37mm
Nincs többé 5 évig lőttem és csak a hiteket kapom.
-
mimi93imi
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #1 üzenetére
Hali
War thunder nem indul el normálisan csak nagyon gagyi graffal. Eddig segített az hogy újra indítottam a gépet és egyből elindítottam úgy jó volt, de már ez sem segít.
1 hete van újra telepítve az op.rendszer ma tettem újra a wt-t videókarit frissítettem. nem tudom mit tegyek...
-
-
Fel
addikt
Egyenként a lövészeket nem irányíthatod. A körbeforgathatod a nézetet, célozhatsz, és mindig az a lövész (vagy lövészek) fog lőni, amelyik rálát a célra.
Amikor abban az esetben nem lőtt senki, az azért lehetett, mert vagy meghalt a lövész, vagy éppen kifogyott a lőszerből és táraz. Figyelni kell a jobb oldali üzeneteket.Személy szerint én nem sokat szoktam bajlódni a lövész nézettel. Az a baj, hogy közben még sebezhetőbb az ember, így sokszor többet kapok, mint adok... Ráadásul bizonyos esetekben a saját gépem takarja ki az ellent (pl. alattam van), így csak idegesít.
-
K3NZO
senior tag
Bombázómban, hogy lehet tornyot váltani? mindig azt írja, ki hogy a "target in the deadzone" holott mögöttem repül, és a gép farkában lévő löveggel tudnám lőni de nem lövi, mivel csak a gép tetején lévő löveggel tudok lőni. Miért? (a crew menüpontban már 4 lövészt is elértem... vagy nem itt kell lövészeket a gépre rakni?)
-
Szőrös
veterán
Pediglen jó volt ide a KI 45 mivel Én is azzal csináltam meg .
Itt egy lista mai task-ra alkalmas gépekről. Ne keress benne logikát.
-
Fel
addikt
Ki-45-ösök mind vadászgépek, azok most nem jók. B-25-re, és a Tu-2-re gondoltam, hogy bevetem majd őket a cél érdekében.
Annyira nem vagyok oda a japán gépekért, bár a 3 Ki-84 biztosan érdekes lesz. A videóból úgy tűnt a legnagyobbnak 20 és 30 mm-es gépágyúi lesznek, úgyhogy tűzerőben nem lesz hiány (bár ezt azon a szinten már mindegyik gép tudja). Ha kap mellé egy Ki-43 szerű agilitást, akkor eléggé mókás lehet majd..
-
Fel
addikt
Találtam egy videót, amiben a soron következő patchben érkező gépeket lehet megnézni: [link]. 1.37 lesz majd az update verzió, de a dev szeró 1.36-os verzióval indult. Egész szép számban lesznek újdonságok.
Engem ami leginkább érdekel majd, az a F9F-2, és a HS-129B-3 lesz (7,5 cm-es löveggel.. ugyan elsősorban tankok ellen, de azért biztosan meg lehet ereszteni vele egy-két lövést repülők ellen is).
De lesz itt még La-9, I-185, Ki-84 (3 féle verzióban), B7A2 (bombázó/torpedó vető), prémium gépek, stb..---------------------------------------------------
És it a legújabb feladat is:
War Thunder Ground Units - Task #6: Task for November 18th 2013
From 11:00 GMT November 18th to 11:00 GMT November 19th
While flying bombers destroy the following number of other bombers:
Arcade - 5
History - 2
Full Real - 1Na ez azért már egy kicsit betegebb.. Érdekes lesz látni, hogy a népek bombázókkal kergetik majd a bombázókat.
-
válasz
Kephamos #1051 üzenetére
Azért lássuk be elég ingerszegény az a pár perc.
Nekem valami olyan AB tetszene, hogy vihetsz 1 repülőt és a win condition az, hogy vagy lelövöd az összes ellenfelet vagy leszállsz a repterükre (nyilván ez azért, hogy ne lehessen elrontani a játékot azzal, hogy felrepülsz 6000000m-re és nem tudnak kilőni)
-
Kephamos
addikt
válasz
JackFeryll #1050 üzenetére
Ez a "csomó idő" akár perceket is jelenthet.
-
Már emlékszem miért untam rá erre a játékra.
A hülyeség, hogy mindenkinek van 5 repülője és földi célpontokat kell lőni, de azt csak bombával/rakétával lehet.
Aztán beülsz egy bombázóba és 10 percig tekeregsz fönt 1,5 perces időközökkel taposod a spacet 10mp-ig. Nyersz, húdeizgi. -
K3NZO
senior tag
Single Player módban lehet Lions vagy valamit gyűjteni? vagy a single teljesen fölösleges?
-
Fel
addikt
Októberben és eddig novemberben elég gyakori volt...
De most lehet ez a baj: Golden November
November 17th from 02:00 to 06:00 GMT and from 15:00 to 19:00 GMT players have a unique opportunity to gain Golden Eagles:
for the 2nd victory — 100 Golden Eagles
for the 4th victory — 100 Golden Eagles
for the 7th victory — 100 Golden EaglesA fórum / weboldal most működik, úgyhogy gondolom inkább a túlterhelt a játék szeró.
-
vhw
addikt
Mennyire általános ez a ddos támadásos szívás a WT-nél?
Egy hét alatt ez már a második... ki a fene nem bír magával? -
Preda
aktív tag
Másnak se megy a szerver?
-
MasterHUn
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=uIK-LEE-75Q&feature=youtube_gdata_player
-
MasterHUn
senior tag
én ma mentem egy naogy jó kört B25j-mitchel el ugy hogy 2 vagy 3 bf109 volt mögöttem meghalt mind
akit érdekel a replaj holnap reggel elküldöm a linket mert most tölt fel youtube-ra
-
Fel
addikt
Már megint megy a DDoS támadás a WT szerók ellen? A fórum nem igazán működik, a játékba meg már percek óta nem sikerül belépni. Azt hiszem, így a mai feladatot kihagyom..
-
vhw
addikt
Jól látom, hogy behalt az eu szerver?
-
PAtr0n
addikt
Szerintem az utóbbi
Bocsi de nem hagyhattam ki. Pedig a legutóbbi frissítés óta minden gép jóval masszívabb, érezhetòen több lövést viselnek el. Azelőtt velem is gyakran megesett, hogy egy sorozattól elhagytam a bombázó szárnyát, vagy farkát. A motorkigyulladások, és leak-ek is gyakorta jöttek. Amúgy meg vedd kezedbe az irányítást, ha megtámadtak, riszáld a gépet, aztán ha közel merészkedik az idiótája, válts a géppuskásra, és szedd ki magad a vadászt! (F6 asszem). Sokszor röhögtem már a markomba amikor túl közel jöttek. -
K3NZO
senior tag
válasz
JackFeryll #1023 üzenetére
köszönöm ezeket a tanácsokat, eddig is hasonlóan gondolkodtam és cselekedtem, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal, hogy bombázóban ülök 4000m magasan egyszer csak kiszúr magának egy vadász és egy sorozattal olyan kért okoz, hogy eldönthetem, hogy kiugrok vagy zuhanok még egy percet...
-
JackFeryll
őstag
Az éljen "éljek" akart lenni?
Te 90%-ban a helyezkedéseddel tudsz segíteni magadon. Energia = helyzeti energia+mozgási energia. Aki magasabban van és ugyanolyan sebességgel halad mint alatta 1000 méterrel a másik az a másikkal szemben előnyben van hiszen amikor lefelé zuhansz akkor nő a sebességed.
A legrosszabb dolog amit tehet az ember, hogy nem figyel semmire kinéz egy célpontot és üldözi ugyanolyan magasságban miközben a sok fordulással elveszti az energiáját és esetlegesen belerepül egy ellenséges squadronba. (akkor is veszélyesek ha hülyék és szervezetlenek).
Alapvetően mindig érdemes tartani a távolságot ha sok vadász repül együtt, akik lemaradnak azok könnyű prédák. Ha 3 gép repül "libasorban" akkor nem rárepülni az elsőre, hogy a hátsó kettő szétszedjen minket, lehetőleg az utolsóra kéne menni. Nagyon fontos, ha látunk valakit akire ráragadt egy ellenséges vadász akkor neki segítsünk és remélhetőleg nekünk is fognak segíteni ha bajban leszünk.
Ha rosszul helyezkedsz hiába manőverezel profin, le fognak szedni. -
K3NZO
senior tag
Mi szükséges ahhoz, hogy tovább éljen 10 másodpercnél? Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lőnek le ennyire gyorsan, nekem meg alig sikerül...
-
Fel
addikt
War Thunder Ground Units - Task #4: Task for November 16th 2013
From 11:00 GMT November 16th to 11:00 GMT November 17th (3:00 PST November 16th to 3:00 PST November 17th)
Whilst flying German aircraft destroy the following number of enemy aircraft:
Arcade - 40 aircraft
History - 10 aircraft
Full Real - 5 aircraft
Sejtettem, hogy valami ilyesmi jön.
Így nem tudom miként fog összeállni a bétás létszám.. Gyakorlatilag csak annak nem lesznek meg a követelmények, aki nem is akarja összeszedni őket, esetleg egy-két nap nem tud leülni játszani. Lehet a végére bedobnak majd valami olyat, hogy jettel szedj le 100 vadászt, vagy akár 100 jetet.. -
Fel
addikt
Itt az újabb: Task #3: Task for November 15th 2013
Holnap délig:
Destroy the following number of enemy fighters:
Arcade — 30 fighters
History — 10 fighters
Full Real - 5 fightersEgyszerűbb, mint a legutóbbi, mert nincs megkötve mivel kell összehozni, csak az, hogy a lelőtt gépek vadászok legyenek.
-
Ilyet mindenki kapott?
"Today we are enlisting you in the War Thunder Ground Forces Training Unit!" -
Malibutomi
nagyúr
Mondjuk érdekes a HB is néha, sok esélyünk volt pl. a ruszki 1-es Chaikákkal meg hasonlókkal a Havoc-ok ellen...
-
Terrorista
senior tag
Mikor csatlakozni akartam egy HB-hoz, akkor azt írta ki a játék, hogy ott már gyakorlott arcok vannak és csináljak meg valami tutorialt előtte. Nyomtam egy cancelt, aztán ennyibe is maradt a dolog.
De ha tényleg lehet boldogulni, akkor ott szenvedem össze a daily killeket.
Kösz!
-
BoB
veterán
válasz
Terrorista #1008 üzenetére
Joystick-el nincs esélyed HB-n. Kizárólag FRB-ben jó. Úgyhogy ne találj ki ilyen kifogásokat
-
Szőrös
veterán
válasz
Terrorista #1008 üzenetére
stamina/vitality-t 20-ra told fel akkor már javul a helyzet.
-
Terrorista
senior tag
Árulja már el valaki, hogy mennyi Vitality kell a pilótának, hogy ne lőjjék ki? Nem rég kezdtem a játékot és ez az a dolog ami legjobban bosszant.
Az előbb egy Nimrod szedte ki a Bf 109 E-3-asomból (34 vit) a pilótát...
Más: A Do-217-el hogyan kellene játszani, mert a Bf 110 után nem úgy alakulnak a dolgok mint vártam. Nagy dög bálna és alig lehet irányítani. :S A brit Beaufightert viszont imádom, nagyokat lehet vele trollkodni.
Mielőtt kérdeznétek: Igen, ezek arcade csaták, de amíg nincs joystickom, addig esélyem sincs HB/FRB-n.
-
Szőrös
veterán
Nna tegnapi/mai követelmény is megvan , mindegyik HB-n . Jöhet a következő.
-
JackFeryll
őstag
Nincs kedvem annyit játszani amennyi a küldetésekhez kell
.
-
Fel
addikt
A következő feladat:
War Thunder Ground Units - Task #2: Task for November 14th 2013
From 11:00 GMT November 14th to 11:00 GMT November 15th (3:00 PST November 14th to 3:00 PST November 15th)
While flying one of the following aircraft:
A6M2, P-39N-0, Spitfire Mk.II, Yak-1B or Bf.109E-3 destroy the following number of enemy planes:
Arcade - 35 planes
History - 18 planes
Full Real - 6 planes -
MasterHUn
senior tag
Sokjal jobb a játákélmény a grafika a fizikai törvények a warthunderbe mint akár a world of warplane vagy a world of tanksba. Itt is ott is lehuztam eleget de eddig ez a legjobb játéék aüivel találkoztam remélem még sokan jönnek magyarok
Vezérünk a bátorság! Kísérönk a szerencse!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!