Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Én azt a taktikát alkalmazom, hogy először vadásszal megyek majd utána megyek csak bombázóval, olyankor már a 4000-4500m magasan kempelő ellenséges vadászok száma megcsappan, vagy valakit üldözőbe vesznek vagy lent vannak már..
Esetleg ha elkezdene felmászni megint már 7 országgal odébb vagyok meg 2 kevesebb ellenséges bázissalMókoltak valamit bázisokkal mostanában? Csak mert ezelőtt 2x1000kg + 4x500kg cuccal rá kellet küldenem még egyet... De most egy sorozattal kisimítom a bázist..
-
PAtr0n
addikt
Vannak bizony. Még a bombázóknál azt mondom, előfordulhat elég gyakran a knock out, mert ha nem figyelsz, hogy rád repül (épp bombáznál), simán be tudja célozni a pilótafülkét. Múltkor rendesen megijedtem, épp sasolom a földet, hogy szórjam az áldást, egyszer csak knock out. Oldalról jött, nagy sebességgel. Szóval aszondom 2x egymás után még lehet. De hogy harmadjára is, azt nem hinném. Könnyen lehet hogy aimbotot használ, sajnos vannak róla videók a youtube-on, és sokan nem szégyellik használni.
Ennyire senki sem pro, hogy szinte minden kill-je pilot kill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest