Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Köszi a választ.
Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit. Ezt olvasgattam közben még. Pár dolgot sikerült helyretenni.A videót később megnézem még.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit.