Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Köszi a választ.
Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit. Ezt olvasgattam közben még. Pár dolgot sikerült helyretenni.A videót később megnézem még.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit.