Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
workstation alapon összekattingattam egy vSphere 5.5 vlab-ot. a vSphere 6 nem opció.
-2x ESXi (4GB/ESXi)
-1x FreeNAS (1GB)
-1x vCSA (4GB)ez a 4db virtuális gép mind Workstation alatt fut.
a vSphere Web kienst firefox alól futtatom. A problémám pedig az, hogy a vSphere web kliens szörnyűségesen lassú. Minden egyes műveletem előtt legalább 30 másodpercet gondolkodik, utánna pedig 15-30mp mire még 1x frissít. így képtelenség játszani vele, borzasztóan fusztráló, nincs is kedvem kísérletezgetni.
A kérdés az lenne, hogy mit tudnék tenni, hogy gyorsabban menjen? Mi kell a vSphere kliensnek, hogy jobb legyen? tisztában vagyok vele, hogy ez egy összekendácsolt szemét, nem is azt várom, hogy úgy fusson, mint a .NET-es kliens, hanem hogy egy picit gyorsabb legyen a gépemen. Van valami ötelet hogy mit lehet tenni?
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi