Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, jó volt olvasni, én is elkezdek lassan felkészülni rá, az eddigi itteni beszámolók meg az egyéb netes infók alapján nem is annyira félelmetes, amúgy is ezt csinálom egész nap
Orchestrator amúgy mihez kellett?[félig off téma jön]
Powershell miatti duzzogás: Nem értem. Mégpedig azért nem, mert ők maguk állnak ki a mellett teljes vállszélességgel, hogy az irány a jövőben a linux alapú vcenter, ami ugye jelenleg a VCSA formájában meg is valósul. Hogy lesz ezután powershell? Már ma is telepíteni kell csak emiatt egy windows vm-et annak, aki VCSA-t használ, és pwcli-zni akar. Maga az egész termékskála is ortodox unix/linux, és ezekhez kapcsolódó opensource cuccokra épít erősen, bármihez nyúlsz, azonnal egy gnu alkalmazás kacsint rád (vagy annak egy mutációja), sok esetben meg egy CentOS-ba (haha) botlasz valami gyári appliance kapcsán. Valamint tonnányi gyári perl és bash scriptbe talán kis túlzással kijelenthető, hogy szinte az összes belső script és egyéb hasonló dolog ezekkel van implementálva. Aztán ott a Perl SDK, és az API is, a endusernek és a külső cuccoknak, és szerintem lehetne még ezer példát mondani.
És akkor ezt az egészet megfejelik azzal, hogy egy emeltebb szintű vizsgán Windows only alapú scripting feladatokat adnak (még ha keveset is). Én teljesen értetlenül állok a jelenség előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest