Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
Hali! Nem teljesen VMware specifikus a kérdés, de nem találtam jobb topikot hirtelen
Az lenne a problémám, hogy elég kezdő vagyok még hálózatok terén. Windows7 host-ra feltettem egy WinXP guest OS-t, Host-Only hálózati beállítással. Ekkor ugye a vendég gép csak a host-al tud kommunikálni (ha jól tudom). Viszont az lenne a nagy kérdésem, hogy pingelésnél mely IP címeken keresztül tudják elérni egymást? Sem a guest sem a host nem tudja a másik (ipconfig paranccsal lekérdezett) IP címén keresztül pingelni a másikat. Van még a VMnet1-es IP cím, azt pedig a guest megint csak nem látja. Mit kéne csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- darkFlash Shadow Pro
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs