Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nem találtam általános virtualizációs topicot (elég fura, ha tényleg nincs...), így itt kérdeznék.
Szeretnék egy otthoni NAS / webszerver / (tartományszerver) / iTunes szerver + iOS WiFi szinkron / (IP kamera kiszolgáló) / médialejátszó kombinációt összehozni, már ha mindet ki tudom hozni egy gépből. A zárójelesek nem feltétlenül, vagy később kerülnének megvalósításra. A gondot számomra a médialejátszóként való felhasználás jelenti. Alapvetően egy Win Server 2012 Datacenter-t (MSDNAA) akartam felrakni rá, de elgondolkodtam a virtualizáció lehetőségén is. Egy Intel Pentium G645T proci egyáltalán alkalmas virtualizációra? VT-D-t nem tud. A GPU-t egyáltalán át lehet adni valahogy egy virtuális gépnek úgy, hogy képernyő csatlakoztatására a virtuális gép képe kerüljön megjelenítésre (akár csak teljes képernyős ablakban)? Mert akkor mindjárt jobb lenne a helyzet. Egy ESXi alapra (?) felraknék valami XBMC-re kihegyezett linuxot, és a többi feladatra mehetne a Win Server. Vagy a Win Server lenne a gazda és arra menne az XBMC. Vagy lehet a LAN és WAN feladatokra még külön rendszer lenne. Akár nem is a Win Server...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest