Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jdg
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP Microserver N40L-em (http://n40l.wikia.com/wiki/HP_MicroServer_N40L_Wiki) amin jelenleg egy Ubuntu 12.04 fut. Frontend developer vagyok, jelenleg a notebookon lévő vm-eken tesztelek különböző oprendszerek alatt, szeretném ezt áttenni a szerverre ha egyáltalán lehetséges. Arra gondolok, hogy a microserveren futna a vm amibe bejelentkeznék távolról (remote desktop?). Tudom, hogy lenne valamennyi lag de bevállalnám ha nem kéne a sok vm-et tárolnom a notebook ssdjén és nem zabálná meg a notebook erőforrását a sok vm (pláne ha többet futtatnék egyszerre). Van erre lehetőség? Ha igen, tud valaki ajánlani valamilyen leírást hogy egyáltalán hogyan induljak ennek neki? Esetleg ha csinált már valaki ilyesmit leírhatná nagyvonalakban hogy merre induljak el.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest