Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Sikerült a dolog,köszi a tanácsokat. A módosított msi csomag miatt anyázott server 2k8 alatt,de amúgy minden rendben lezajlott. Tegnap pedig egy domain controller-es szerverre akartam telepíteni, azért nem sikerült. Utána olvastam, jobb is hogy így van megoldva, hogy DC mellé nem lehet feltenni.
Windows 7-es megoldás az esetemben azért lehet jobb, mert nem zabál annyit mint a szerver. Tudom h drasztikus, de gyakorlatilag 760MB RAM-al elketyeg és csak a vCenter Server fut ezen a gépen. Persze amint tudom megduplázom a RAM-ot a gépemben.
Köszi még egyszer a tanácsot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest