Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Hmm köszi. Akkor jó volt a sejtésem hogy így nem fog menni, egyik oldalon láttam szépen kiemelve hogy "...ESXI must be on a physical computer...". Csak ugye laikusként arra gondoltam, hogy ha ESXI-n belül lehet vESXI-t és társait létrehozni,akkor miért ne lehetne kapásból a virtualizált server-en belül létrehozni egy guest-et.
A másik probléma hogy a vCenter Server az istenért nem akar települni 2008 R2 standard szerver alá. Ugyanígy virtuális szerverről beszélünk vMware alatt. Azt mondja nem támogatott a platform, pedig a brossúrában gyönyörűen le van írva, hogy bizony támogatott a 2008 standard,enterprise és datacenter sp2 2008 r2 csomagok. Neten találtam egy MSI mókolós megoldást, amivel W7 alá is fel lehet telepíteni. Csak idegesít h alapból miért nem működik. Gyanítom ennek is ahhoz van köze, hogy virtuális gépen fut a Server 2008. Persze ez csak sejtés, bármilyen ötletet elfogadok

CsodaPOK: Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest