Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    válasz DroiDMester #81530 üzenetére

    Ez így ebben a formában kevesebb helyet foglal el mint egy O11, ami már önmagában egy kisebb méretű ATX ház. Persze ennek így ebben a formában semmi értelme igazából, eredetileg dupla 480 radit akartam, mert a delta 10 nem ment egy slim 480-assal. Végül azért lett dual, mert volt elfekvőben egy korábbi build-ből a másik pumpa és resevoir kombó.

    ATX házba pedig soha többet nem tervezek visszaköltözni, vagy legalábbis a radikat nem fogom újra házon belül elhelyezni, nagy baromság. 120-as helyenként külső radival halkan és hatékonyan tudok 75 Watt-nyi hőt menedzselni, bent egy szellősebbnek mondott házban ez inkább 50W körül volt, egy O11-ben pedig még ennyi se. Utolsó sorban, nekem ma már sokkal jobban tetszenek az ITX gépek és egy mai modern, jobb ITX lap tud mindent ami nekem kell, erősek tuningban, CPU, RAM és a 3x M.2 bővítőhely is adott.

    Most nem célom Csavez megbántása, de rossz ránézni arra a házra amibe most költözött, k*rva nagy és teljesen fölösleges. Ha pedig "hagyományos" módon lett volna felépítve belső radikkal, fért volna bele 3x slim radi, vagy mondjuk két darab vastagabb push/pullban, de akkor ahogy nézem baloldalt az alaplapot takarná, egy jó kis mATX lapot renderelt volna belőle, mATX-hez meg minek egy ekkora ház?! A jelenlegi formájában nekem bántóan üres.

    Legvégül talán egyszer már leírtam, hogy ebben a topikban az észszerűséget szerintem értelmetlen keresni, itt a szív diktál. :DDD

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák