-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldiablo
addikt
Sziasztok!
Egy EK Supremacy EVO blokkot, de nem tudom, milyen csatlakozót vegyek hozzá. 10/8-ast 11/8-ast? Melyik volna az ideális?
-
ViZion
félisten
válasz #90933760 #29996 üzenetére
Igen!
Egyelőre csak behajítottam, kábelek elvezetésére nincs erőm...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz spanglee001 #29992 üzenetére
+1Nekem feszült a blokk, NB bánta... De azt mondták a szakik, h igazán csak extrám tuningnál van értelme a lap vizezésnek, ill ha optikai tuning a cél. Kihagyom.
Nálam most került be a ventivezérlő, egy venti lassan fúj a ramra, procira, VRM-re. Amint melegszik az "idő", bekapcsolja a többi ventit is: 2 elől be, 1 hátul a VRM-re be, és egy fent ki (illetve VGA és táp is kifelé fúj). Eredmény: tuning nem változott, viszont terhelés nélkül csendes. Radin még nincs venti, illetve minden kész, csak nem raktam rá...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tikakukac
titán
válasz spanglee001 #29992 üzenetére
Ezeket elkerülvén minden venti megy alapjáraton, kivétel az alsó radisoron, mert annyira teljesen felesleges, így lassan 7 év alatt volt idő kitapasztalni
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
spanglee001
addikt
válasz Tikakukac #29991 üzenetére
én is ezt mondtam passzívan lehet játszani, belekerült 50k ba
az alaplapi vrm megfőtt, egyik hozzáértő fórumtárs javallta ne vizezzem az alaplapot támasszak neki egy halk ventit a vrm bordának aztán felejtsem el, mert nem lesz vele baj, igaza lettnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Tikakukac
titán
Szinte már kész is van, kell még egy VGA betáp méretre gyártva meg szerintem 4 fan kábel szintén meg a külső ventik is kérnének egy rendes kötegelést. De szinte kész.
A DDC hangos témához: aki kihallja így 8V körül annak odaadom mindenestől, dekával nincs több hang a gépből mint a DC-LT szabályozgatós időből. Ellenben tök jó, mert lehet passzívan játszani 2 órát és 60 fokot sem üti a gép
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
RazoR
veterán
Van valakinek tapasztalata a Watercool Heatkiller cuccaival?
-
RazoR
veterán
válasz HwAdokVeszek #29981 üzenetére
Rendelnék én szívesen ha lenne olyan blokkjuk ami nekem kéne...
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Valaki szeretne rendelni az http://www.aquatuning.de/ webshopból?
Én most készülök majd megint rendelni, de ha valakinek kell valami akkor szóljon és megosztjuk a postaköltségeket -
Cyberneko
tag
válasz HwAdokVeszek #29965 üzenetére
Ez konkretan valahol mar muveszet. Nekem tetszik. Bar a gepembem tennem.
(Ugynanakkor igenyesen valami plexibol hasonlo..nah az kewl -
RazoR
veterán
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy megbízható, csendes pumpát 20k alatt?
-
Anfänger
őstag
válasz HwAdokVeszek #29972 üzenetére
Igen,igaz,ott írja ,hogy 60 mm vastag radi is elfér.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Drizzt01
őstag
válasz HwAdokVeszek #29967 üzenetére
Hali. Ahogy elfigyelgettem a videót, simán el kell férni egy 45-ös, de lehet hogy még a 60-as is.
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
kaszaking
tag
válasz Snip3r_HUN #29969 üzenetére
Oh, ezer bocsánat, figyelmetlen voltam
-
Anfänger
őstag
13:30-tól nézd.
Hehe,nem is azt mondja,bocs,benéztem. a hosszát mondta,de közben tv-t is lestem ,ahogy azt kell.
Szerintem 30mm-es elfér felül.[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
kaszaking
tag
Radiator and fan compatibility:
Top: 3 x 120mm or 2 x 140mma PDF-ben: compatible with 240/280/360mm radiators Ezek szerint a 360as radi simán belemegy
[ Szerkesztve ]
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Ebbe a házba milyen vastag radiátor fér felülre?
Nem találtam sajnos sehova leírva hogy milyen vastag
Ennyi van csak írva:
Top: 240/280/360mm -
ViZion
félisten
válasz BUZZLGHTYR #29961 üzenetére
nem ezt a topikot keresed...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BUZZLGHTYR #29963 üzenetére
Komolyan. Annál olcsóbb megoldás nincs. Marad 20k-d, mehetsz haverokkal kocsmázni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
kaszaking
tag
válasz BUZZLGHTYR #29961 üzenetére
Gyári hűtő a legjobb. Azt nem érdemes lecserélni
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Akk 1 olcsó cooler master hütőt nem érdemes venni?
-
odorgg
addikt
válasz #90933760 #29958 üzenetére
Erre nem is gondoltam, no majd kiszerelem, a másikból
Úgy is kell egy tartaléknak, hátha lehal a pumpám, ideglenesen akkor bekötöm az AVC-t a rendszerbe, talán meg rudja mozgatni kicsit a vizet.TESCO-Zsömle
Kompaktokkal el lehet bohóckodni, de egy komplett szerelhető szett, sokkal jobb hosszú távra az biztos.
Illetve az újabb 20-30k-s dupla radis szettekből, már 2db árából kijön egy használható víz, amit az igényeknek megfelelően lehet össze állítani.Házat nem igazán akarok cserélni, kívülre nem akarok extra radit, így sztem meg rekedek ezen a szinten egyenlőre. Lehet később veszek még 2 single 14-es radit. Egy mehetne alulra, meg talán előre is beférne 1, a 20-as venti helyére.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz odorgg #29953 üzenetére
Félreértés ne essék, nincs nekem bajom a "játékvizekkel", csak ne higgye azt magáról senki, hogy ha vesz egy ilyet és felszereli, akkor ő onnantól mekkora Jani, mert közelébe se jár annak, amit a vízhűtés igazán jelent. A tied azért már erősen az a kategória, hogy mit is jelent igazán vizezni, mert ezt. Az építést. Teljesítmény szintjén meg ugye nem vagy a csúcson, de mióta vízzel megy a CPU és a GPU is, már tudod mit jelent hely-kihasználás és hatásfok terén is a dolog.
Magam is terveztem gépeket ilyesmi vizekkel, mert ha SFF-ről van szó, akkor az ilyen 3cm magas szivattyú+blokk kombók verhetetlenek. Nincs alternatíva. Egy 3cm-es lapos radiátor meg akár szinte bárhova el lehet suvasztani még egy SFF kuckóban is.
De ahogy azt te is bizonyára tapasztaltad, az "olcsójánoskodásnak" is van egy alsó határa, ami alatt már több a nyűgje, mint ami előnyt ad. Ami nem baj, ha az ember szeret vele foglalkozni, de az emberek többsége "csak működjön és kész" típusú. Nem akarnak foglalkozni vele.
Le a kalappal egyébként, nagyon jó így látni egy gép "evolúcióját".
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
válasz odorgg #29957 üzenetére
A zéger gyűrűt kell kivenni belőle és akkor csendben lesz. A mágnes úgy is a helyén tartja a rotort. Nekem is zörögtek és miután kivettem csendbe lettek. Már amennyire. Erősnek nem voltak erősek az tény, mikor a kettő ment együtt 12V-on akkor is alig csorgott szerintem a 10lph talán megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz #90933760 #29955 üzenetére
AVC pumpája nem a legjobb sajnos, csörög zörög, kerepel. Asetek jobban bevált ilyen téren, viszont nem túl hatékony. Harmadik radit már hiába tettem rá, a hőfokok nem javultak, gondolom nem bírta a pumpa már azt a "sok" vizet megmozgatni rendesen. Persze nem is erre lett tervezve.
-
törölt tag
válasz odorgg #29953 üzenetére
Ilyen egybevizes mókolásom nekem is volt, bár nem volt hosszú életű de használható és olcsó. Már nem emlékszem 4-5 darab AVC hűtést vettem összesen 10k körül. Voltak benne hibásak is. Kettő jót használtam, egy a procin egy a vidin, mind a kettő ment de csak 5V-on. És három radijuk volt bekötve. Aztán később akartam volna még bővíteni 4. radival meg bekötni az északi hidat egy kibelezett AVCvel ami csak blokként működött volna (megvolt hozzá minden) de végül nem csináltam meg mert eladtam mind, nem volt szimpatikus.
Ha vesz kettő olcsóbb egybevizet, lehetőleg normálisabbat meg egyformát. Bár nem lényeges, de jobban néz ki meg stb. ha egyformák. Akkor meg tudja oldani, bár nem tudom így a dupla slim radi elég lenne-e, de legfeljebb bontóból jó állapotú autó fűtésradit szerez pár ezres és akkor az is oké.
Olcsón így lehet megúszni egy viszonylag használható vízhűtést.[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz TESCO-Zsömle #29950 üzenetére
Ha már toldozás, foltozás.
Így kezdtem, Asetek LCLC-vel, melóhelyen talált csövekkel (5k volt):
Majd a 290-es is vizet kapott, Asetek + 2 radi + fekete talált cső (+ radi 2k). No meg AVC Hercules a procin (7k):
290 meg halt még a víz elött, gari, majd vettem egy másik 290-et kompaktal, ahhoz kaptam ugye még egy Asetek radit, azt is be építettem:
Kaptam egy fórumtárstól ingyen egy AVC-t közben, és minap érkezett egy Thermaltake Bigwater 850GT CPU blokkal (5k). AVC blokkból kidobtam a propellert, az ment a GPU-ra, hogy ne kelljen ott is toldozni a 13/10-es csöveket, az Asetek 6/8-as csöveivel, mint a képen látható 2 felső radit, ahol az Asetek kivehető csonkjai lettek a 6/10 átalakítók.
Itt tartok most. Fizukor jön egy 12k-s dupla radi csatikkal, Asetek-ek helyére. Már csak valami egyencsöveket kell szerezni valahonnan, és kész is. Esetleg egy GPU blokk csere még várható valamikor.
Igaz lassan készül, de nem lesz még sem 100k, és az építés közben szerzett tapasztalatok megfizethetetlenek. Itt is sok hasznos dolgot olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz BUZZLGHTYR #29951 üzenetére
Meglepő, de ez nem a levegős totyik. Legjobbak a kéttornyosak (K2, Noctua D14, etc...) de a topikjában segítenek konkrétabban
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #29950 üzenetére
Értem, köszi srácok, akkor léghűtésből melyiket érdemes megvenni?? A lényeg, hogy 775re és 1150re is jó legyen
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BUZZLGHTYR #29945 üzenetére
A legolcsóbb, ami tényleg vízhűtés ott kezdődik (bolti új alkatrészekből), hogy 50k. Használt piac segedelmével ez talán lenyomható 40 alá, de ahhoz szerencse is kell.
Úgy 5 éve még lett volna esélyed 20k-ból "valamit" alkotni. Akkor a Noctua csúcs-léghűtése 18k-ba került, de azóta némi víz lefolyt a Dunán és ugyanezen gyártó csúcs-léghűtése most 36k, pedig az alapár ugyanannyi. A forint lett ennyire szar.
Lényeg a lényeg: Ennyi pénzből vízhűtést nem kapsz. Vehetsz valami Corsair-féle játékot bohóckodni, aztán azt toldozod-foltozod igény szerint, de egy ugyanannyiba kerülő léghűtés simán ugyanott lesz teljesítményben, viszont kevesebb hibalehetőséggel és problémával.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ViZion
félisten
20k? Újban egy komoly lég is drágább... Szerinted víznél mit lehet ebből kihozni?
Kis kompaktot, amit fel tudsz lassan fejleszteni. Nekem is így volt, pár havonta kicsit itt, kicsit ott cseréltem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gianni85
veterán
válasz BUZZLGHTYR #29947 üzenetére
Ennyiért kompakt vizet kellene nézned. Katt
-
Cyberneko
tag
Ebben az esetben, tudok irni egy "kizart" valaszt. (Ami nagyon jo vetelekkel az apron, meg minden garast a fogunkhoz verve, talan meg tarthato is lenni, de...)
Es felteszem a kerdest, minek neked vizhutes? Olyan, ami jol nez ki vagy jol hut, vagy csendes, vagy barmelyik ebbol a harombol, nem beszerezheto ilyen penzert.
Masreszrol, ennyiert nagyon jo, csendes-jolnezki-jolhut leghutoket lehet venni. -
-
Cyberneko
tag
válasz BUZZLGHTYR #29941 üzenetére
Huh... vizhutes, es olcso? Haaat. Kizart. Persze, kerdes, mint jelent hogy "olcso". Es mi is amit igazabol varsz tole.
Lehetseges utak: apron vadaszol hasznalt cucokat, vagy cinkoxid polgartars altal preferalt kinai cuccok. (amik olcsok, es nem is igazan rosszak) -
Cyberneko
tag
válasz spanglee001 #29940 üzenetére
Vagy csak egeszen eltero a velemenyunk a "nema" kifejezesrol.
Akkor egy objektivebb velemenyt fogalmazok meg - 12V-on hangosabb, mint a 5v-ra szabalyozott noname ventik a radin.
ViZion is leszabalyozza, meg sokan, akik hozzam hasonloan csendmanias, es ilyenje van. Szoval, azt hiszem, hogy valami hangja megis lehet 1800rpm felett (szerintem 1500 felett is, de ez mas kerdes)[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hali, 775ös a gépem, de majd 1150re váltok.. Melyik vízhűtés ajánljátok? Minél olcsóbb kéne.. Annyira nagy OCt nem fogok tervezni..
Szeretném ha mind a két foglalatra jó lenne[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Cyberneko #29939 üzenetére
nekem 12 volton is néma, esetleg nálad rezonálhat valami de magának a pumpának semmi hangja még 1 év után sem, max teljesítménye sok blokkal 90fok fittingekkel (tehát hatalmas ellenállással) nálam 140 liter/óra.
jó kis pumpa eznetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ViZion
félisten
válasz kaszaking #29935 üzenetére
Nem hangos, 5-7 V-on símán elvisz több blokkot és radit. Fejem mellett van, ha hangos lenne már kib.-tam volna...
-
kaszaking
tag
Ezzel a pumpával van valakinek tapasztalata? Mennyire hangos és érdemes ilyet venni?
Kattints ide -
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #29926 üzenetére
Találtam egy 120-as összehasonlító tesztet 120-as radikkal, ugyan tesztpadon de 300 wattos teljesítményt 15-20 dT-vel képesek lehűteni, akkor 150-nek is elég kellene legyen nem?
-
gianni85
veterán
válasz mrbig25 #29932 üzenetére
hmm, ez nagyon jó infó. Ezek szerint még aránylag olcsón (főleg ha a forint is jobb lenne) kijönnék mondjuk egy Phobya 200 kittel, és csak egy GPU FC blokk kellene hozzá pluszba.
-
mrbig25
őstag
válasz gianni85 #29931 üzenetére
"...tuning nélküli i5-öt és 970-et gondoltam."
i5 2400-as procim és GTX760-am van. Hőtermelésben/fogyasztásban nagyjából ugyanott van, mint a tervezett géped.
Felesleges egy 180-as Monsta radi. Nálam a fentebb említett 35mm vastag 180-as Magicool van a rendszerben magában, 1db 32mm vastag Silverstone ventivel.
A venti fix ~700rpm-en pörög, ráadásul szívó üzemmódban és így is bőven elég a rendszeremhez.
Játék közben a GPU 50°C alatt van, a CPU pedig 55-60°C környékén.[ Szerkesztve ]
...
-
gianni85
veterán
válasz mrbig25 #29930 üzenetére
Igen, és jó drágák is. Még csak tapogatózok, az se biztos, hogy vizezek újra. Elkapott az Assetto láz, és megint összerakok egy gépet, CPU és GPU kivételével már összebugáztam mindent, egy prodigy itx házba és szükségem lesz az 5,25 helyre is. 450-es táp is limitál, de nem akarok erőgépet, tuning nélküli i5-öt és 970-et gondoltam. Vizezés meg csak azért jött képbe, mert rossz az alaplap kialakítása, és egy normális torony hűtőt se tudok a cpu-ra tenni. Amúgy meg nincs az az Isten, hogy a stock intel cooler maradjon AIO helyett meg inkább összeraknék valamit.
-
mrbig25
őstag
válasz gianni85 #29929 üzenetére
Igen, a név engem is bezavart mikor először láttam, de a képeken és a leírásban látszik, hogy az is 85mm vastag.
Sajnos eléggé rétegcucc, szóval vásárlásnál számold bele, hogy nagy valószínűséggel sokat buksz az árán, ha egyszer el akarod adni.
Én anno a kis 180-as Magicool radimat se tudtam eladni...1db érdeklődő sem volt, azért tartottam meg és csinál(tat)tam köré egy egyedi kis házat....
-
gianni85
veterán
válasz mrbig25 #29928 üzenetére
Köszi!
Játszadozom a gondolattal egy új konfig építésénél, és ez a kettő méret lenne jó. Ez a teszt egy ventivel elég bizalomgerjesztő (na nem a pénztárcámnak )
Akkor a Phobya-ból is a Monsta-ra gondoltam, csak megzavart, hogy a terméknév Phobya Xtreme 200 - 60mm V.2 - Full Copper, de a leírásban tényleg 85mm szerepel. -
mrbig25
őstag
válasz gianni85 #29927 üzenetére
Szia!
Itt egy teszt a 180-as Monsta-ról. Nagyjából 350W-os terhelés mellett 400rpm-en 13°C a dT, 750rpm-en 5-5,5°C és ez egy ventivel van, ha jó tudom.
200/60-as Phobya létezéséről nem tudok. 45mm vastag van és Monsta.
A 45mm vastag egyértelműen gyengébb a fentebb linkelt Alphacool-tól, a 200-as pedig egy hangyaf@sznyival erősebb....
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Saccperkábé mennyi hővel birkózna meg egy 180/85 Alpha és egy 200/60 Phobya radi push/pull-ban közepes, de inkább alacsony fordulaton?
szerk. külön-külön érdekelne[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Köszi a válaszokat. Vehetnék később ha nem akkora házat néznék amekkorában pont elfér
-
ViZion
félisten
válasz #90933760 #29924 üzenetére
van kb. 5-7000 Ft a két méret között... Eladni és nagyobbra váltani sztem több macera. Ha van hely és $, akkor legyen a radi nagy.
-
ViZion
félisten
válasz flashpointer #29922 üzenetére
Hűtőborda? nem kell.
Legyen egy széééép naaagy radid. Abból meg Tchibo... (fiatalok kedvéért: ez a legtöbb, ami adható)
Azért 360-as radi alá nem mennék, kisebb is elég lehet, de árban nincs nagy difi.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
flashpointer
őstag
Hi!
140 wattnyi hőnek (90 cpu+50 vga) mekkora hűtőborda ajánlott hogy 5-600-as fordulaton járó venti elég legyen? -
ViZion
félisten
-
Supr@
senior tag
-
RazoR
veterán
A korábban linkelt készlet jó lehet későbbi bővítésre (alaplap blokk, vga blokk) a csőátmérőt illetően, vagy oda már kéne a vastagabb cső?
-
paleinho
senior tag
Watercool HK rev 3 gumigyűrűt idehaza hol találok?
watercool shopban van, nem is drága, csak a posta egy vagyon -
mrbig25
őstag
válasz spanglee001 #29912 üzenetére
Phobya lötyiről volt szó.
Abból pedig van színtelen UV, ami csak a fény hatására lesz kék.
Illetve van alapból kék színű, ami a fény hatására "világít"....
-
MPowerPH
félisten
válasz B4ndiBuild3r #29910 üzenetére
Akkor felulre is rakhatod a radit. Kulon meg a hely is ki van neki alakitva, nem fog osszeakadni az alaplappal. Itt egy csomo megoldas, amibol ihletet merithetsz.
Ha nem fontos visszarakni a top covert a hazra, akkor slim radin tul odafer akarmi, szerintem vaganyul nezne ki.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
mrbig25
őstag
válasz B4ndiBuild3r #29907 üzenetére
A radiátort a vastagsága miatt felülre nem ajánlom, hogy ne akadjon össze az alaplappal.
A kép alapján előre csak akkor megy be a radi, ha az 5,25" tartók alján vágsz egy lyukat.
Viszont ez alapján alulra simán mehet a radi...bár plusz egy kivágás nem ártana alulra, hogy a második venti is normálisan levegőzzön.Én személy szerint előre raknám az 5,25"-ös helyek aljának módosításával.
A többit ízlés szerint...
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz mrbig25 #29906 üzenetére
Abban tudnál segíteni, hogy szerinted mit, hova kellene rakni, vagy azt "döntsd el, ahogyan szeretnél", vagy "úgy is adja magát"?
Felül 2x120mm ventilátor hely van, hátul 1x120/140mm, elől 2x120mm, alul 1x120/140mm, viszont alul a táp mérete miatt, maximum a 120 kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
mrbig25
őstag
válasz B4ndiBuild3r #29905 üzenetére
Hát igen...nem egy kategória a kettő.
Pláne, hogy a Corsair is majdnem ugyanennyibe kerül. Arról nem is beszélve, hogy a Phobya kittet később nyugodtan bővítheted....
-
mrbig25
őstag
válasz B4ndiBuild3r #29903 üzenetére
Ilyen "rögzítőfüleket" kapsz hozzá, amivel fel tudod szerelni.
IDLE hőmérséklet nagyjából szobahő + 3-6°C.
Ha nem színeződik el nagyon a folyadék, akkor akár egy évnél tovább is lehet benne.A kék folyadék az mindig kék.
Az UV kék pedig alapból inkább színtelen és csak UV fény hatására lesz színes.
Ha színes vagy UV folyadékot akarsz, akkor egyértelmű hogy ajánlott az átlátszó cső használata."Bármilyet vehetnék ehhez a csomaghoz?"
Folyadékból bármilyet, csőből pedig 13/10-es méretet kell keresni, mert ilyen csatlakozók vannak a szettben.[ Szerkesztve ]
...
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz mrbig25 #29902 üzenetére
Az ár megfelelő lenne, és minden más is frankónak tűnik.
A tartálynak milyen csatlakozása van, azt hova tudom rögzíteni? Egy ilyen rendszer példaként milyen hőmérséklettel dolgozik IDLE-ben? A karbantartása annyiban lezárul, hogy évente cserélem a hűtőfolyadékot?
A hűtőfolyadékot ha lecserélem kékre, van is Phobiában, de mi a különbség a sima kék és az UV kék között? Gondolom átlátszó, vagy kék cső sem ártana mellé. Bármilyet vehetnék ehhez a csomaghoz?
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
mrbig25
őstag
válasz B4ndiBuild3r #29900 üzenetére
Ahogy jhorogh kolléga is mondja; ez így komplett szett. Kibontod, "belapátolod" a gépbe és használod.
...
-
jhorogh
aktív tag
válasz B4ndiBuild3r #29900 üzenetére
Nem kell más hozzá. Max egy venti szabályozó, ha nem lenne lehetőséged alaplapról a radin lévő ventiket szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest