- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz hszilard666 #31099 üzenetére
Nagyon jo az elrendezese. Tetszik, hogy fogadja a 420-as radikat. Alul oldalt mehet a 2. radi, igy akkor vegre nem a gephazba fujna a meleget, mint most.
Don't Tread On Me
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Modst3R #31095 üzenetére
VGAn mar van blokk? a gyari hutovel a backplatet nezd meg, hogy biztosan kompatibilis e.
vegyel 10/16os csovet ha elfer. csak egy fittinget vettel, 6 vagy 8 darabra lesz szukseged (attol fuggoen kap e a vga vizet).
egy 280as radi keves lesz a cpu + gpu kombora. felulre befer a 360as, en 360as XTXet raknek felulre emiatt. az mar talan eleg.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Atke
senior tag
válasz Nojbee #31086 üzenetére
A radiátor van legalul nem?...
Korábban folyási problémáim voltak(már a gépemnek).Köszi a diagnosztikát, sikerült megoldani,kiszedtem a hibát okozó 45°-os adaptert, rendezettebb is, és már nem is ereszt remélem így is marad...
És ha már úgy is szét kellett szedni, akkor kicseréltem az UV-s csöveket amik rózsaszínessé tették a narancs folyadékotJelenleg így fest a rendszer:
-
nagyúr
válasz proci985 #31066 üzenetére
elvileg nincs akadálya. ha hajlítani kell, akkor bírja még azért, vagy inkább 45/90es könyök legyen benne? úgy néz ki, hogy a fekvő alaplapról a ház alatt kell kivinnem a vizet a radihoz. ez mennyire problémás elrendezés? illetve ezek a tripla radik már megállnak magukban a tömegük miatt, vagy kell nekik külön láb/támaszték?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Awil
tag
ez egy sli evga 780ti sc
Elvileg elég lesz, ha csak a proci meg a VGA megy víz alá.
Nekem az előző házban (ugyan ez a felszerelés amit látsz) - sose néztem ilyen "stressz" tesztet, mert szerintem olyankor csak kapsz egy olyan adatot, amit soha máskor nem produkál a gép - legalábbis játék közben- .
Pl: GTA V full maxon minden ami lehet, 12xmsa alatt 40-45°C proci és 50-55°C a 2db VGA.
Üdv
The gods strike through me!
-
Nojbee
tag
Sziasztok!
Rendeltem egycsapot . Gondolom a legalsó eszközhöz kellene szerelni!? Én ahogy terveztem a pumpa lesz lesz legalul. Érdemes arra rászerelni, vagy inkább a tartályra?
-
carr
őstag
fentebb írtam.
X2 555 BE @ X4 B55 @ 4.0 Ghz, undervolt
MSI GTX660OC
De a tiédből kiindulva (sli 760 ), biztos elég lesz.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
jones965
Modder
Ebben az elrendezésben teljesen mindegy, hány darab és teljesítményű ventilátor dolgozik közvetlennü a radiátoron, valamint közvetve, a hő megreked a gép alatt. Itt csak az segít, ha megemeled, illetve ha a ventilátorokat megfordítod szívóra.
Korábban már készítettem én is ilyen elrendezésben gépet, meg is emeltem 5 cm-el a gép alját, mégis vízhőfokban +8-10C°-ot jelentett, mint utána követően átépítettem kereszt légöblítésesre. -
Omli85
őstag
Tengermély tiszteletem az uraknak (hölgyeknek is ha vannak ).
Jelenleg egy öregecske blokkal használom a rendszerem (Alphacool NexXxos XP) és kicsit úgy érzem ez a blokk talán már kevés egy FX-8320 OC-hoz.
Jelenleg csak egy egyszerű rendszerem van és csak a CPU van a rendszerbe kötve:Blokk: Alphacool NexXxos XP [link]
Pumpa: Thermaltake P500 [link]
Radi 1: Thermaltake 240 [link]
Radi 2: Thermaltake 120 [link]
Tartály: Zalman Reserator 1 v2 [link]
A tartályban eredetileg volt egy pumpa de azt ki aplikáltam, a vissza érkező melegebb folyadék egy 20cm-es csőnek köszönhetően kb a tartály 3/4-nél érkezik vissza a kimenő ág alul megy ki.
Csövezés: 10/13Rendszer felépítési sorrendje:
Pumpa > CPU blokk > Tartály > Radik > Pumpa
Tesztelve volt az alábbi sorrendel is
Pumpa > CPU blokk > Radik > Tartály > PumpaAz eredmények kb ugyanazok voltak
Passzívban 4.5GHz (1,4v) x264 égetés közben be be megy a kupak 60+ fokba és 50 fok környékére a magok. Ha a a radiátorokon belövöm a ventiket úgy, hogy elviselhető legyen a hangjuk akkor sem túl sokat javul a helyzet max pár fokot.
Nézegettem az újabb blokkokat de nem igazán tudok dönteni :/. Azt sem igazán tudom, hogy egy újabb blokk javítana e az eredményeken.
Ezeket nézegettem:
EK-Supremacy MX
ALPHACOOL NEXXXOS XP³Lenne esetleg egyéb javaslatotok egy elfogadható blokkra ? Esetleg van valaki aki FX-et hűt épített vízzel ? Milyen blokkot használ ? . Illetve bármi jellegű ötletet javaslatot várok.
Elnézést, hogy kicsit hosszúra sikerült, igyekeztem minden szükséges információt leírni
Köszi a válaszokat előre is[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Awil
tag
válasz jones965 #31074 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, mi tudna segíteni rajta? Alapvetően a ház elején lent, szóval vele derékszöget bezáróan van 2db 140-es venti ami folyamatosan tolja a levegőt. Szerinted ez segít, javít, vagy egyáltalán semmi köze a radiátor hőleadásához?
Üdv
-
jones965
Modder
válasz spanglee001 #31076 üzenetére
A Titan X -re való blokk is jó.
-
Erdei88
veterán
válasz spanglee001 #31076 üzenetére
EK szerint a Titan X blockja jó rá
-
spanglee001
addikt
erre a vga-ra keresek full cover blokkot valaki linklelne?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Awil
tag
válasz hszilard666 #31071 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nyugodtan írjatok kritikákat is, szívesen fogadom! (mindig tanul valamit az ember)
-
Awil
tag
válasz Erdei88 #31070 üzenetére
Szívemből szólsz.
Keresem a fekete/piros ramokat, mint a hülye, de nem olyan egyszerű ez...
Ugyan itt, a képen látható
http://ipon.hu/webshop/product/hyperx_8gb_predator_ddr3_2400mhz_cl11_kit_hx324c11t2k2_8/745202 -> 2db , összesen 16gb ram eladó/ cserélhető.The gods strike through me!
-
Awil
tag
-
Grózi
Topikgazda
válasz hszilard666 #31064 üzenetére
Abba még egy ilyen 360/60-s kit is belefér:[link] És ha garanciás gond van,nem kell postázni egy vagyonért.
És hatásfokban biztos jobb+ennyiért részben használt cuccokból olyan rendszert lehet építeni,hogy megszólal.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
spanglee001
addikt
-
hszilard666
veterán
válasz Modst3R #31042 üzenetére
Szia!
Biztos avgyok benne hogy nagyon jó a swiftech egybevize, de nem sokunk rendel onnan komponenst, inkább aquatuning a populáris errefele. Gugli szerint az a 240 dollár 68 ezernek felel meg, amiből itthon ki lehet hozni egy bitang épített vizet. forixempöl: [link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
haxiboy
veterán
PWM vagy Feszültséggel állított pumpák a "jobbak"?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Modst3R
senior tag
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
carr
őstag
Most nézem, hogy nálatok a radiátor az nem single, vagy dual.... Gondolom a minnél nagyobb annál jobb elvet követitek...
Én kívülre teszem a phobya -t, és egy Phenom II X2@X4et hűt, (egyelőre) undervoltage-el, egy MSI GTX660OC-vel.
Utóbbi gyári frekiken megy.
Elég lesz A radi?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
hszilard666
veterán
Fakk Köszi akkor összedobom az új kártyával azonnal a vizet és reménykedem hogy nem halott
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #31057 üzenetére
kinyírod... Az a kis fémfelület nem fogja leadni a hőt, nincs hova, zárt a kupak.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Meg tudom azt csinálni hogy úgy "hűtöm" a procit hogy nincs víz a blokkban? Underklockolnám biosból mint állat, csak addig kéne amíg kiderül hogy a videókártya megy e légen. Meg tudom csinálni vagy kinyírnám vele a cuccot?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31055 üzenetére
Nyilván a single-dual radik viccesek lennének külön, hacsak nem ITX/mATX méretű a gép. A vita meg nem itt kezdődik, ez max. véleménycsere...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Cyberneko
tag
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31052 üzenetére
Van 2 fiam, és külső radi, függesztve az asztal felett... gépház az asztalon, most nyitva, mert berheltem, volt VGA csere meg ilyesmi... De van -igaz egy ideje üres- egy nagy akváriumunk is, 275 l, mellette megyünk az étkezőbe/konyhába. Nevelés kérdése az egész. Persze ha jön hozzánk vmi vad gyerek, bekopog a halaknak, etc... nem látott még ilyesmit, honnan tudná mit szabad és mit nem?
-
nagyúr
a blokk mindenképpen onnan jön, máshonnan csak drágábban tudom beszerezni, használtan meg leginkább sehogyse.
a többi igazából mindegy, pumpát, tartályt, radit gyárt más is. ami eknál pl. nincs, vagy nem találtam, az a jó vezérlő (pl. aquaero) és kuplung.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
carr
őstag
válasz jhorogh #31049 üzenetére
Nálam még vagy 11-12 éve volt, hogy ha kinn volt a radiátor, nem melegítette a belső részeket pluszban.
Nálam maradt az elv: a radiátor kívül jó.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Awil
tag
válasz velizare #31045 üzenetére
Szeva ,
A cuccok amiket néztél jók, bár nem mindig a legjobb ár-érték arányú az EK, de ízlések és pofonok.
Ha van időd akkor csöveket találsz mindenféle színben a Merlinnél, vagy csak simán google 13/10 cső, és kidob egy pár boltot ahol lehet venni.
Desztillált vizet meg benzinkúton kapni. van egy sárga színű fagyállófolyadék, 5%-ban ha adagolod az jót tesz neki.
Üdv
-
nagyúr
üdv,
unalmamban összerakosgattam a következőket az adatlapon található konfigomhoz - egyelőre vga nélkül.
blokk: EK-FB ASUS M6I - Nickel
pumpa+tartály: EK-XRES 100 DDC 3.2 PWM (incl. pump)
vagy
EK-XRES DCP 2.2 (incl. pump)
a pwm-es pumpát nem biztos, hogy tudom távvezérelni az nzxt sentry lxe-vel, mert csak 3pines venticsatlakozói vannak.radi: EK-CoolStream CE 420 (Triple)
a jövőbeli bővítés (vga) miatt.kell még fittingek, cső (13/10-t gondoltam), kuplungok (úgy látom, ek ilyet nem gyárt, tippeket kérnék plz.), hűtőfolyadék (ez acetal tartozék miatt csak fagyállós desztvíz lehet, igaz? ha van tipp arra, hol tudok szinezék nélkülit beszerezni, megköszönöm).
kérlek köpködjétek meg, jó lesz-e.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
A lényeg, hogy mindegyik egyfelé tolja. Ne összevissza. Előlről->hátulra, Lentről->fel, és ki...
Radiátort kívülre kéne pakolni. szvsz.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Modst3R
senior tag
Sziasztok!
Egy swiftech aio vízen gondolkodom. Kicsiny hazánkban nem igazán kapni őket, de a gyártó oldaláról bárki rendelhet és nem rossz áron csak annyi a gond h a nemzetközi szállitás +100 $ nagyságrendileg.
Azért írtam ezt meg nektek h ha vki esetleg swiftech cuccok vásárlásán gondolkodik, jelezze akár itt akár pübe és akkor a szállitási költség több felé megy. 3-4 ember esetén kb Corsair AIO árba van és azért a Swiftech az Swiftech (nem szólóm le a corsairt sem).Szép napot!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Awil
tag
Hello,
Volna egy 1, vagy 2 kérdésem, azzal kapcsolatban, hogy egy vízhűtés esetén a radiátorokon lévő ventilátoroknak hogyan kell "állni"
1. Kötelező az, hogy az egymással szemben ( ház aljában és tetején) lévő radiátorokon lévő ventik azonos irányba tolják a levegőt? Ez alatt értem azt, hogy a fenti lefele fúj a lenti meg kifele tolja, vagy fordítva.
2. Ha kötelező, vagy nagyon erősen ajánlott, mi van akkor, ha mégse úgy van?
Üdv
-
titán
válasz TESCO-Zsömle #31038 üzenetére
Hát nem is drágább. Filléres kérdés.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz TESCO-Zsömle #31036 üzenetére
Az aranyfüst? Na ne má'. Csillogás elvakít.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31032 üzenetére
Igen ezt megtaláltam, és a specifikációban sehol nem találom hogy a Gold miért ennyivel drágább...
-
haxiboy
veterán
EK WATER BLOCKS EK-SUPREMACY EVO - GOLD
EK WATER BLOCKS EK-SUPREMACY EVO - NIKKELEzek között mi a különbség? Sem a gyártó oldalán, se sehol nem találtam róla semmit...más a színe és ennyi? A nevéből arra következtetek hogy az egyik aranyozott a másik nikkelezett de nem találtam erre vonatkozóan semmit.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz spanglee001 #30926 üzenetére
Esetleg próbáltad azóta?
Sajnos nekem sehogy sem akar működni -
Grózi
Topikgazda
válasz ViZion #31026 üzenetére
Egyszerű a képlet,olyat rendelj tőlük ami nem sürgős.Én például le tudom csapni az áfát,Aqua-nál ez nem játszik.Sokat rendeltem tőlük,(főleg ventiket) egyszer volt csúszás,akkor is korrekten értesítettek.És beszereznek olyat is amit más nem.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
ViZion
félisten
válasz mrbig25 #31022 üzenetére
Több terméknél a Merlin SZ@R.
Igen, kiírták, h raktáron... talán 1 dolog volt 4 napos. Eltelt a 4 nap, másik sem volt raktáron, utána megint ez, megint az. Annyi nincs bennük, h ami van azt elrakják, vagy elküldjék. Szó szerint ugatni kellett már velük, mire jó 2 hét után jöttek a cuccok... egy-egy dolog rendelésére, ha nincs más, akkor elmegy, de amúgy felejtős.Tody eddig mindenben segített, amikor drágállottam a cuccokat, mondott alternatívát, vagy használtat, etc. Amikor azt mondta, h 2 nap, akkor az 2 nap volt, nem három, de főleg nem 2 hét...
-
törölt tag
-
Akcok94
senior tag
válasz mrbig25 #31022 üzenetére
szóval ami 37w van az 12v 23 ugyan úgy és ez fordítva is igaz,
akkor másik kérdésem valamelyiken a hátulján van 5 fokozat, azokat lehet valamilyen programmal a szg. belül állítani? csak usb vagy valami hasonló kimenete legyen?
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
törölt tag
-
mrbig25
őstag
válasz Akcok94 #31020 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a 37W akkor 37W, ha 24V-ról van hajtva.
A tápegység felől viszont itt csak 12V játszik, ezért írják egyes helyeken a 23W-ot.duc
Merlin védelmében: Ő is külföldről rendel és szerintem úgy tudja relatíve alacsonyan tartani az árakat, hogy megvárja míg összejön egy nagyobb rendelés és egyben rendeli meg. Ezért nem is tart nagyobb raktárkészletet...plusz a raktárkészlet tartása is drágítaná valószínűleg az árakat. Szóval türelem."Aquatuningpontde-ről mennyi idő alatt szokott ideérni a cucc, és milyen áron?"
Az ár annyi, amennyi ki van írva.
Szállítás 12-18€ körül alakul, de a termékeket a kosárba pakolva ki tudod számoltatni a szállítási költséget...
Időben általában 4-5 munkanap.Baltoafarkas
Az mondjuk jogos, hogy nincs feltüntetve ilyen információ, így nincs is mindenki tisztában vele...emiatt a sok "negatív" kritika.[ Szerkesztve ]
...
-
duc
aktív tag
válasz MPowerPH #31017 üzenetére
Az fasza. Most rendeltem tőlük (varázsló) egy rakat cuccot, árban rendben vannak. a pcvizhutesponthu-n van raktárkeszlet, de sokkal drágább... Aquatuningpontde-ről mennyi idő alatt szokott ideérni a cucc, és milyen áron?
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Akcok94
senior tag
üdv,
most vennék d5 pumpát, olyat kérdeznék hogy a 37w fajta mennyire hangos? illetve van 23w azok mennyire jók? mert árban nem sok különbség van a 37w jobban megéri?
köszi
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
MPowerPH
félisten
válasz TESCO-Zsömle #31015 üzenetére
Az az eletben nem jonne meg, kar lenne megrendelni.
Don't Tread On Me
-
titán
Beázott a DC-LT-m, és kinyiffant. Van valami ötlet, honnan lehet csak a szivattyút megvenni plexi ház és tartály nélkül?
-
carr
őstag
válasz szacsee #31012 üzenetére
Köszönöm. Gondolom azt látni a legkevésbé ha víztisztán tartanám...
Akkor az 0,0775l ha jól tévedek? (~1dl?)[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz szacsee #31010 üzenetére
Én is inkább erre gyanakszom... Tegyek még bele valamit? kenni a szivattyút pl? valami semleges színű desztvíz (bugyirózsaszín pl) vagy van még más? Alkesz, meg desztvizet kicsit száraznak gondolom kenéshez.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Cyberneko #30801 üzenetére
500 volt a 1/2 deci, 70%-os. 96%os már nincs a gyógyszerész szerint. vagy nem mert kiadni. Mindegy.
Elég lesz az a fél dl a 1,5l desztvízhez?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
törölt tag
válasz spanglee001 #31007 üzenetére
Pontosan, a lényege ez lenne.
-
spanglee001
addikt
válasz szacsee #31006 üzenetére
rendben láttam már sokhelyen a miértjét nem értem, de talán kitaláltam
zárt a rendszer, ha fentről lefolyik a víz, az vákumot teremt mivel mind a 2 csonk víz alatt van, tehát hiába folyna le a víz az egyik csövön a másikon ugyanannyit szívna vissza
ha minden jól megy ma élőben is letesztelem,netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
szacsee
nagyúr
válasz spanglee001 #31005 üzenetére
Keress rá a hsz-aimra. Lesz egy kép fél méter magas radim mellett egy 3 dl-es üveg tartály gyanánt a földön. Mobilról vagyok nem tudom kikeresni....
-
spanglee001
addikt
köszönöm mindenkinek remélem tényleg nem fog kifolyni
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
mrbig25
őstag
válasz spanglee001 #31002 üzenetére
A potméteres változatot csak a potméterrel lehet állítani. Viszont egyszer beállítod és kész. Onnantól nem nagyon kell vele foglalkozni.
...
-
szacsee
nagyúr
válasz spanglee001 #31002 üzenetére
D5-ből 2 féle van. Mindegyiken van molex a tápnak. Egyik fajtán tekerő van és a fan csati csak az rpm jelet továbbítja, a másik verziónál a fan csatinál van pwm szál is és itt az alaplap proci ventiprofil szabályoz de nincs tekerentyű. ( én a fix fordulat híve vagyok @ tekerős verzió)
Tartályból nem fog kifolyni ha mindkét csonk már víz alatt van @ fel van töltve.[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
d5 pumpa aminek a hátulján van piros, tekerő azzal állítom a fordulatot azt nem lehet, hogy a gép állítsa inkább?
tehát ezt csak rádugom a tápegységre és a pumpán tudom tekergetni?
a másik ha a radi fennt van a gép tetején, a tartály pedig a gép a alján az hogy nem folyik ki utántöltésnél pl?
arra gondolok, hogy csak bekapcsolt állapotban lehet után tölteni és akkor nem tud kifolyni mert folyamatos a keringés, de amint leáll és kivan csavarva a feltöltő kupak akkor lefolyna a víz a radiból és kifolynanetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
duc
aktív tag
Sziasztok, belevágok tehát az első vizes projektembe, a következő cuccokat rendeltem meg:
-DC12-400 pumpa, Phobya 150-es tartály, UC-2 LT blokk, csövek, csatlakozók és egy Magicool 360 slim radi (ez használtan az apróról)
Szerdán lesz meg minden, össszedobom egy bench-en, kíváncsi vagyok mit hoz egy Thermalright Silver Arrow után.üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest