- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #31799 üzenetére
Állítólag élijenék beparáztak,hogy léggel is az egekbe húzzák a laposokat,vízzel meg még inkább vérszemet kapnának
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #31796 üzenetére
Volt tervben egy Alienware-Asetek együttműködés is....
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #31796 üzenetére
Ezen a ponton veszti el a laptop, a laptop funkcióját. Ettől függetlenül elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hszilard666
veterán
Az megvan hogy Asus ék csináltak vízhűtőtt laptopot?
Mondjuk azaz outer cooler nekem nem annyira gyere beKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Rendel valaki mostanában Aquatuning-ról?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
seniman
veterán
Más.Valaki le tudna nekem mérni egy itx lapot magasságra(álló beépítés esetén)egy 2slotos VGA -val együtt?Konkrétan az édekelne,hogy fekvő beépítésnél milyen széles helyre van szükség.
-
törölt tag
válasz seniman #31787 üzenetére
Az is jó.
Persze egy üres gázpalackot nyitva kéne hagyni pár órára az udvaron, meg utána is csak kitekerni a szelepet belőle, kimosni stb. Utána lehetne csak vagdosni. Bár vágás nélkül is megoldható, simán a szelep helyén a lyukon bedugod a két csövet, mondjuk két 16-os cső nem férne már el.A 20 literes műanyag kannánál azért mégiscsak jobb lehet a hőleadása a levegő felé. Óriás Reserator. A Rezi az 1.2nm felületű, a palackok meg kb. 1.5, szóval egy Reseratornál biztos hogy jobbak jócskán.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Volt szó régebben többször is a nagy tartályos, sokvizes passzív hűtésről. Eszembe jutottak a régi szódásszifonok amik még aluból voltak, esetleg üres gázpalack. Ezek olyan 25 literesek lehetnek, aluból van, fogjuk rá van felülete is. Vajon mekkora gépet bírna el?
[/napigány][ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #31780 üzenetére
Köszi!
Az lehet, hogy a varázslónál olcsóbb mint aquatuningnál?
Mps100 vagy 200-at érdemes megvenni nagyobb rendszerhez?Spanglee001: köszi!
-
spanglee001
addikt
válasz szacsee #31779 üzenetére
én is ugy tudom csak a tubemeter nem működik utána, amit amugy sem találni sehol már.
kb 1 éves körül van az áramérő semmi hangja nincs, fórumokon írták hogy nagy áramlásnál tud lenni kis hangja, de 200liter/óráig néma afelé nem tudtam menni de felesleges is.
arra figyelj tud melegedni a panelja ha leterheled rendesen, én vettem rá vizesblokkotnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Chrys_
addikt
válasz szacsee #31779 üzenetére
Az én Aquaero 5 Prom anno még az utolsó olyan FW-vel érkezett, amelyiken jó volt az Aquabus.
Az új PC-s program már figyelmeztet, hogy ha a benne lévő FW le lesz töltve az Aquaero-ba, akkor az Aquabus lassú portja változik. Ha jól emlékszem, ez nem azt jelenti, hogy nem használható többé, hanem ez a port is szintén gyors port lesz. Jelentősége néhány Aquabus-n csatlakoztatott eszköznél lehet, többek között pl. a Tubemeter nem köthető többé Aquabus-ra az adott vezérlőn, mert ez csak a lassú porton működőképes. -
szacsee
nagyúr
Hali!
Aquaero melyik firmware-l érkezik?
Mintha azt olvastam volna hogy a legújabbal nem megy az aquabus... A hozzá vehető áramlásmérők nem hangosodnak fel egy idő után? Használtan mennyire lutri ilyet venni?Más: Define R5 nem lenne szűkös 250-es tartályhoz, D5-höz és később 2 radihoz? 1 ssd és 1 hdd lesz benne, többi az adatlapomon.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #31773 üzenetére
BaMMEg, nem színi kell, hanem FÚJNI...
(#31775) iszilard: komolyan. Megbontod alul (tartály után a praktikus), vagy ahol hozzáférsz, nem löttyinted tele a vasat. egyiken jön a másikba fújsz óvatosan. Nálam kuplungok vannak, már frankó így.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
duc
aktív tag
válasz hszilard666 #31771 üzenetére
Ha muszáj, a Lian Li PC T60 bench is tud vizes cuccokat fogadni, pedig nem arra találták ki
Leeresztés bruttó 5 perc, feltöltés ugyanennyi[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
hszilard666
veterán
Szerintem kell rájuk fitting, menetes az egyik vége, a másik meg kuplungos
Én nem lépném meg, elég drága motyó, aztán a leeresztés is csak +20 perc munka. Ha mondjuk lenne egy benchtable öm ami vízes cuccokat is tud fogadni oda jó lenne, mert 2 perc lenne egy kártya csere. Sűrün cserélsz videókártyát? Ha igen akkor nem kérdés!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
gyiku
nagyúr
válasz DigitXT #31762 üzenetére
virtual teto, mit nem ertesz?
BITSPOWER Quick-Disconnected Male With Inner G1/4” - Black Sparkle + BITSPOWER Quick-Disconnected Female With Inner G1/4” - Black Sparkle = kuplungcsati? + kell meg 1-1 fitting rajuk, hogy ra lehessen kotni a csore?
ez az egesz x2, hogy pl a gpu blokk leeresztes nelkul cserelheto legyen? (egy elotte, egy utana)
amugy az EK szettek (kezdesnek is) kivaloak. csak aztan jon a buzera es ugrik az uni ltx, a dcp...
iszilard: na igen, 13500 nagykeraron egy par, fitting nelkul
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
törölt tag
válasz #90933760 #31767 üzenetére
Meg a Hunfrost. A prociblokkjuk nekem rohadtul tetszik, bár teljesítményre ma már elég elmaradó, de kinézetre nekem bejön. Csak beszerezhetetlen, mivel már nem gyártják jó 10 éve.
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #31766 üzenetére
Itthon volt ordasi meg k.mamut. Meg egy kis Innovatek.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Abban azért nem lennék olyan biztos. Van/volt pár ős-gyártó, akik nagyon korán kezdték, csak idehaza nem lehetett kapni a cuccukat. A német Innovatek is ilyen volt, de az Asetek se mai csirke. Utóbbi ugye most kompaktokat gyárt rendelésre OEM-eknek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DigitXT
nagyúr
válasz proci985 #31763 üzenetére
Lásd még: "vagy egyszerűen megfelel, ahogy van."
Szerk: a tetős részre... Régen én is pumpáztam, mert az angolszászok
csak "pump"-nak mondják/írják, de ugye felvilágosítottak, hogy folyadék
szállítására a szivattyú való, tehát azóta, következetesen szivattyút írok.
(Ennek, hogy a blokkra azt mondjuk tető, kis hazánkban nincs értelme.)Egy blokknak van teteje, ami le lehet róla venni/le lehet cserélni, ill. ami
bizonyos emberek rémálmaiban már postázás közben is 8-felé reped.
(Ja, és amitől a hűtőteljesítmény 1 év után sem függ: ezt nem neked.)[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DigitXT #31762 üzenetére
vagy ha az embernek ez az elso vizes rendszere es biztos akar benne lenni, hogy nem marad ki semmi a csomagbol. plusz nem dragabb egyben, mint kulon osszelegozni, a komponensek pedig mind stimmelnek. en anno 45ert vettem az EK L120at, es kulon se lett volna olcsobb ahogy neztem. viszont elotte itt vegigcheckoltam es mindent leokeztak, hogy ennyibol jo lesz.
tapasztalatot gyujteni mindenesetre szerintem remek. aztan az ember osszerakja, megy par honapot es ugyis kiderul, hogy mi keves / mit kene fejleszteni. pl a CPU blokkom tovabbra is az LTX UNI, par fok miatt nekem nem erte meg cserelni (meg ugyis a GPU felfuti az egesz kort).
egyebkent az eredeti kitbol a csovezest csereltem, minden mas tovabbra is be van epitve.
(passz, nekem block, furalltam is a tetot mert azt jellemzoen a pumpakhoz szokott lenni, de en jellemzoen angol terminologiat tudom jobban)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DigitXT
nagyúr
válasz proci985 #31760 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a kapu mindenki előtt nyitva áll, hogy magának egy jó rendszert "legózzon" össze, a saját igényei szerint, nem rábízva magát a gyártóra, hogy "majd jó lesz az", mert már "összeválogatták", tudják, hogy mit akarsz (?) alapon. Akkor van értelme szettet venni, ha nem tervezed buherálni, mert vagy nem értesz hozzá, vagy egyszerűen megfelel, ahogy van. Vagy nagyon max. ha tervezed is buherálni, de már annyira olcsón adják, hogy abszolút megéri egyben megvenni, és a neked "nem tetsző" részeit kiárulni, lecserélni. De szerintem egy átlagos kezdő pont nem fog ezzel foglalkozni, vagy ha mégis akar, akkor meg már bele tud mélyedni annyira, hogy jobbat választ, mint a szett, és nem szórakozik alkatrész kereskedelemmel. Szóval ha valaki tanácsot kér, hogy mit építenénk (!!!) az ő igényei szerint, nem biztos, hogy egy irracionális megoldást kell erőltetni (minél olcsóbb "szett", minél drágább CPU blokk mellé). Szerintem. De mivel nagy ez a topik, így mindenki elfér, én ráhagyom: a kérdező majd eldönti, hogy a többféle vélemény közül melyik a hitelesebb.
Szerk: "az a Kryos teto nagyon szep"
Most már áruljátok el, hogy honnan jön ez a "tető" nevezéktan a blokkra. Érdekelne. És hogyan mondanátok, hogy a CPU blokkon másik tető van... (Plexi, nikkelezett réz, acetal, bármi...)[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
L240et mondtam, bar az ahogy nezem epp kifut. az kb 60-65k korul mozgott erre (nem magyar arakat / beszerezhetoseget nezek), es plexi blokkal adtak.
az a Kryos teto nagyon szep, csak 2011et nem tud spec szerint. jelenleg pedig ahol tenyleg ertelme is van az epitett viznek, az szerintem foleg az s2011 (4way / ketoldali memoriak / besuritett VRM miatt leghutok nehezen fernek el, a forrasztott kupak+magas fogyasztas miatt meg meg van is ertelme a viznek).
az L240 R2 tenyleg dragabb, de azert a DCP2.2 es a DDC kozott van nemi minosegbeli kulonbseg. meg ahogy neztem van hozza par olyan extra (pl pumpatarto) ami eddig csak a kb 100ezres X240hez jart, ami viszont minosegben mas vilag volt (pumpa, csovek, tartaly, stb...).
de nem kell ennyire tovabbgondolni: gyart kb negy gyarto legozos vizeket, a helyi viszonyok fuggvenyeben azt kell venni, ami jobban megeri.
egyebkent pl a hoszenzorok nekem is phobyak a rendszerben.
(#31759) JasL : komolyan, picit higgadj le. nem kell koromszakadtaig vedeni gyartokat.
az L240 meg valamennyire konkuralt arban a Phobyaval, az R2.0 minosegben teljesen mas kategoriat kepvisel. jo dolog a DCP2.2, de azert a DDC megbizhatosagban es nyers eroben teljesen mas vilag. sok pici aprosag a kulonbseg, ami sajnos a vegere osszeadodik.
---
meg ez igy mind szep meg jo, hogy picit sporolunk igy meg ugy, aztan az ember eljut oda, hogy 50k elmegy a GPUblokkra meg 40k vezerlesre meg 20k extra csatikra.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz mrbig25 #31749 üzenetére
Én azt értem, hogy az alkatrészei drágábbak az EK-nak, de nem a minősége miatt, hanem mert drágább legyártani valószínűleg az alkatrészeket (vagy nem). Azért, mert nem csőtartályos, még nem lesz hatékonyabb a rendszer, így a felár csakis a dizájn részben nyilvánul meg. Mutass nekem olyan hivatalos statisztikát, ami kimutatja, hogy a 16/10-es cső vagy a rászerelt tető-tartály hatékonyabb hűtés szempontjából. Mert ha nincs, akkor tök mindegy, hogy drágább-e vagy olcsóbb az egyik mint a másik, az eredeti funkciót, a VÍZHŰTÉS-t mind a kettő egyformán hatékonyan valósítja meg. Ha lenne olyan szett, ami 10e Ft-ért tudja ugyanazt amit a Phobya, akkor azt vettem volna.. hatékonyság, tartósság, feedback. Ezek ugyanolyan fontos szempontok, mint az ár szerintem. Én nem azt mondom, hogy senki se vegyen EK-t, hanem azt, hogy attól, hogy drágább, nem lesz hatékonyabb. Talán igen, talán nem, de dupla felárért sem lesz 30 fokos szobában egyikkel 32, a drágábbikkal meg 23... mert ár-érték nem működik a fizikán.
-
proci985
MODERÁTOR
Odamondast legyszi mellozzetek, nem tesz jot a topiknak.
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
Az általad linkelt két készlet között azért van különbség.
Az EK-ban egy legalább kétszer drágább PWM-es DDC van + a rávaló tető-tartály kombó is drágább, mint a Phobya sima csőtartálya.
Emellett a 16/10-es EK csatik is drágábbak, mint a 13/10-es Phobya.
És a két CPU blokk között is van különbség minőségben.Nem utolsósorban a kolléga a sima EK-L240-es szettet írta...bár tény, hogy ez már kifutott termék.
...
-
JasL
senior tag
válasz proci985 #31747 üzenetére
Nem, nem állítasz igazat sajnos, bár tudom, hogy nem szándékos. Íme egy kis matek:
Phobya Pure Performance Kit 240LT 52120 Ft
Ehhez egy nagyon ütős, nikkel prémium CPU blokk (és most elég ütőset választottam, van 18e-ért is kryos fém): EK Water Blocks EK-Supremacy EVO - Full Nikkel CSQ 30.000 Ft
Tehát 82.120 Ft-ért van egy überbrutál ütős vízed nagyon komoly cpu tetővel (és még egy csere v. póttető is)
Nézzük a te ajánlásod:
EK Water Blocks EK-KIT L240 R2.0 89350 Ft.
Nézzük mit kapsz a másodikhoz: egy EK-s acetál ronda fekete tetőt, és mindezt 7230-Fttal drágábban úgy, hogy nincs póttetőd, illetve ha eladod a Phobya kit-ből a tetőt, akkor 17230 Ft különbség van.
Ezért állítom biztosan, hogy nincsen egy árban a kettő, a Phobya verhetetlen ár-érték arányú, és minőségben egyátalán nem marad el az EK-tól, simán pariban van vele. Ha nincs tetőcsere, akkor pedig nagyon kemény 37120 Ft-os árkülönbség van a kettő között. Ennyit azért nem ér két betű
Mondhatni: Phobya = olcsóbban, jobbat!
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
ViZion
félisten
Nekem meg Phobya van, köszöni nem reped. Nem kell megtépni, ennyi. Amúgy a gumigyűrűk is azért vannak, az tömít, nem kell rászorítani eszetlenül a csatikat. És alkohol van benne, nem színezi, nem repeszti, stb...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MPowerPH
félisten
válasz Snip3r_HUN #31733 üzenetére
Nekem is bejon ez az elrendezes, sokkal letisztultabb, mint az enyem. Es csak azon mulott a dolog, hogy a felso radi csonkjai a masik iranyba allnak, mivel nekem csak ugy fert fel az a istenverte radi. Viszont van elonye is a dolognak, es utolag nezve mar nem is banom. CPU-t lazan tudom cserelgetni megbontas nelkul. Es tegnap is csak kikaptam a vga-t, leengedtem a haz aljara, majd helyere beraktam egy masikat egy proba elejere.
Don't Tread On Me
-
Chrys_
addikt
válasz DigitXT #31737 üzenetére
Ázás nekem most történt először jó néhány év után. És az sem csatlakozónál történt, hanem az AlphaCool hűtő tömítése adhatta meg magát. Remélem kifizetik a kártya árát (is), mert sajnos nem igazán működik azóta rendesen.
A pumpát én a gépház aljába szereltem (a 2 radiátorral és a leeresztő-szeleppel együtt). Ha valami probléma van vele, akkor oda folyhat a víz -
lotTóni
tag
válasz DigitXT #31737 üzenetére
Így már teljesebb a kép.Köszi az infót.
Valamiért bízom az EK cuccokban plexi szinten.Csak nem megy gajra "magától".Túlhúzásra ügyeltem.
Nyilván,ha észreveszem a szivárgást,rögtön cselekszem.
Az utóbbi időben úgy is csak a pumpa foglalt le.A második ddc halt be rövid időn belül.....two beer or not to be....
-
DigitXT
nagyúr
válasz lotTóni #31735 üzenetére
A plexi magától is repedhet. Óvatosan kell vele bánni. (Van egy XSPC plexi tető
a DDC-men, nem félek tőle, mert jó vastag, jól megmunkált anyag. De ha mégis
összefosná magát, max. a külső házban okozna szivárgást.) Egy prociblokknál
viszont nagyon rossz helyekre kerülhet víz, ha elkezd szivárogni. Persze más
és más szempontok szerint építünk vizet: aki már ázott, figyelembeveszi azt is.
És senkinek ne legyenek illúziói, egyszer be fog következni, így, vagy úgy.Ui: az acetal masszívabb... De szar dizájn esetén azt is könnyű elrepeszteni és
nagy dolog nem is kell hozzá. VGA/CPU blokktól én nem félnék, mert atipikus,
hogy nagyobb erőhatások lépnének fel: persze nem kell beletépni, mivel szvsz
előbb nyíródik el a műanyag menet, mielőtt egy jól készített acetal elem reped.
Hogy lehet rosszul csinálni? Pl. túl vékonyra hagyják a menet környékén. Lásd
Panama, amivel már többször megjártam... egy MÉG hibátlan, de alig használt
darabot nincs is pofám az apróra feltenni. Az kutyákat dobálni jó maximum. -
lotTóni
tag
Arra kíváncsi lennék,hogyan lehet annyira túlhúzni,hogy elrepedjen.Ha emlékeim nem csalnak,itt a topikban is le lett írva,hogy nem szabad túl erősen meghúzni.Az egy berögződés,hogy mindent bikából kell meghúzni.
Amikor terveztem a vizet,csak plexiben gondolkodtam,szvsz jobban mutat.Szóismétlés level99...sry
[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
JasL
senior tag
válasz Snip3r_HUN #31733 üzenetére
Ez egy EK blokk, nincs több kérdésem Nekem is az van, de itt most nem ilyenről volt szó, hanem egy UC-2 LT-ről. Más kategória a kettő eléggé minőségileg és árban is.
Testik a kiépítés, igényes. Lehet akrillal még szebb lenne. A gépházhoz dobsz egy linket? Tetszik ez a fehér szín.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz Snip3r_HUN #31731 üzenetére
Én láttam már olyan szerencsétlen esetet, amikor megrepedt és folyt belőle a víz. Persze nem mindenkivel fordul elő, de azért én drága gépben nem bíznék semmit a véletlenre.
-
JasL
senior tag
válasz hszilard666 #31729 üzenetére
Az még nekem is ronda blokk, valamint én a fémblokkokra esküszöm, az meg acetál. Valakinek meg is repedt szépen (lehet, h. túlhúzta, de a fémet nehezebb kinyírni). Szacsee-nak itt a fórumon mondjuk van, én eladtam neki a készletből, eddig nem panaszkodott.
Tipp: engem zavar, hogy a ventik LED-esek, csípőfogóval elmetszettem a LED kábeleket a ventikben, így nem világít a gépház, mint a karácsonyfa (nem szeretem, nálam alaplapi világítások is ki vannak kapcsolva, hiába ROG effekt wow!). Olcsóbb, mint kicserélgetni őket feketére.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz Krogoth #31726 üzenetére
Így első körben Phobya 240-es szett, CPU blokkcserével (a szettben levő nem az igazi) + VGA blokk ha azt is vizezni akarod. Bár én 980-at már nem vizeznék, elég régi kártya, inkább eladni kell, nem venni Eladásnál jobb, ha gyári léggel van. Én azt igazából nem is vizezném, nagyon halkak, a VGA blokkokat meg majdnem lehetetlen eladni.
-
Krogoth
senior tag
Helló.
Új gép, gondoltam ez legyen vízhűtéses.
lap: ASUS Z170-A
vga: GIGABYTE GV-N980G1 GAMING-4GD GTX980 4GB GDDR5 PCIE
ram: HyperX 8GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/8
proci: INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151 BOXA fenti konfighoz össze tudnátok dobni egy vizes rendszert?
Köszi
-
proci985
MODERÁTOR
igen, de azzal vigyazni kell, mert serulhetnek a komponensek vele.
---
JasL: egy ev alatt ez realis, nekem is kb ennyi ment bele porszurokkel egyutt.
kinezetre meg... en a hogy is nezek ki gepeink topikban tobb emberre a fraszt hoztam a Cosmos zsenialis kabelmanagementjevel (== kb nem letezik), plusz eleve nalam a szenzorok / ventik szabalyozas / tobb radi / 5 vinyo miatt nagyobb a kaosz.
viszont levego utjaba nem all, eloben meg elfogadhatobb / ugyis a viz az ami feltunobb.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
válasz hszilard666 #31721 üzenetére
+ Baltoafarkas
marad a noctua Köszi -
Henk
veterán
válasz hszilard666 #31721 üzenetére
Nincs vele semmi baj, csak át akarom rendezni a gépet és ha leengedem akkor már tiszta folyadékkal akarom feltölteni. A Phobya nincs raktáron és bizonytalan, hogy mennyi idő alatt érkezne meg. A Nanoxia viszont van és ha ugyanolyan jó akkor azt rendelném.
-
hszilard666
veterán
válasz Dragon27 #31719 üzenetére
ha nem tuningolsz, maradhat a noctua, az csendesebb mint egy kompakt! Meg ez építtet vizes totyik, itt senkinél sincs kompakt, de ha rém hallgatsz nem is fogsz venni!
(#31720) Henk:
Mi baj van a zupperzeroval? Just askin'! Nekem is az van.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Henk
veterán
Lehet valami érdemi különbség a Phobya ZuperZero és ez a folyadék között? Most a Phobya-t használom, de cserélném és a Nanoxia van raktáron, valamint Merlint ismerve nem várnék heteket a másikra.
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok
kompakt vízhűtést érdemes venni ha nem akarok tuningolni? Csak szeretném alacsony hőfokon tartani a CPU-t de ne legyen hangos a hűtő .... vagy maradok NOCTUA NH-U14S mellet
Még a gép nincs meg csak tervezgetek: i7-6700K vagy i5-6600Kkompakt vízhűtésnek vannak problémái: szivárog,zajos,gyenge teljesítmény?
Corsair Cooling H110 GT néztem de nagyon nem akarom erőltetni a vizes témát.. ha ezek kompakt vízhűtés csak bohóckodás -
Grózi
Topikgazda
válasz hszilard666 #31712 üzenetére
+JasL
Ha napi 5-10 gépet és pár lapost fújatnál,akkor már nem kifizetődő.Azt hiszem 18K-ért vettem anno a kompresszort,vagy 10 éve.Párszor már megtérült és még sok mindenre jó.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #31714 üzenetére
Sárgulni nem szoktak, max opálosodni. Ha sárgul, akkor általában belülről rakódott ki rá valami...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
lotTóni
tag
válasz hszilard666 #31700 üzenetére
Tygon-t anno nehezen halásztam volna.Ezért lett a primochill. 3 nap alatt hozza a DPD cirka 2.5k a szállítás.Egy misét megér...
....two beer or not to be....
-
JasL
senior tag
válasz hszilard666 #31706 üzenetére
Nem érek rá ezt szerelgetni, szerintem nem igénytelen gyíkok véleményére nem adok Munkára használom, nem divatbemutatóra
+: megjelöltem tartályon szigszalag-nyilacskával, hol votl a vízszint pár hónapja, látszik is a képen. Télen lassabban "párolog"
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Tényleg? Szerintem ez nagyon ronda és igénytelenül néz ki, inkább fújd ki sűritett levegővel, és fordítsd meg a "szélirányt," elöl van porszűrő, kevesebb dzsuva jönne be és akkor fönt ki tudnák a ventik tlni a napszelet. sokkal szebb lenne és lehet hogy Gyiku is megkedvelne!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
JasL
senior tag
válasz hszilard666 #31704 üzenetére
Akkor meg előről kapnák a komponensek az áldást a 6 front ventiről.. poros lesz ez mindenhogyan szerintem, a főút kb 15 méterre van légvonalban az ablaktól. Úgy gondoltam, mivel a ház teteje rostélyos meg alul is, a hátsó ventik az alaplap felett keltenek kis szélcsatornát ami elég oda, a hűtőventik meg szívnak ahol tudnak. Igazából elég optimális lett, +2 delta T van átlagban. Egy év alatt ez nem is olyan sok por, inkább kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest