Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Én 1 éves OKJ-n vagyok. (Igaz meg fog szűnni.) Egyébként főállásban jelenleg informatkus.
Sokan szidják, főleg, akik 2 évig tanulták. Véleményem szerint akit érdekel, az úgyis megtanulja és utánamegy a tudásnak.
Kezdésnek a ház körül apróbb munkákat gyakoroltam. Reflektorok felszerelése, előtető világítást építettem ki. Teraszra tettem konnektort. Most tűzhelyet fogok bekötni és lassan eljutok oda, hogy a megszakítótáblához is hozzá fogok nyúlni. Időközben lett egy kis parasztházunk, ott vésegetni kezdtem...
Szóval lépésről lépésre beleástam magam. Böngészd sokat a youtube-ot, fórumokat, a képeket amiket feltsznek a többiek, illetve a szaküzletek weboldalait, hogy miket árulnak.
Aliról rendelgettem olcsóbb szerszámokat: krimpelők, blankolók, mérőműszerek, multiméter, fázisceruza, lakatfogó, lámpák stb...
Kb. egy év múlva lesz papírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest