- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Közben agyaltam ezen a patch kábel témán, és szerintem a patch kábel azon végén, amit a géphez vagy a switch-hez csatlakoztatunk nem jó, ha van ilyen fémes csatlakozó az árnyékolásnak. Mert akkor a gépbe is mehet áram az árnyékolásból. A switch-nél meg úgy emlékszem, hogy alapból nincs is rá kötve azon a felén az árnyékolás a keystone-ra, mert össze kell fonni, és lefűzni a patch panel-re, onnan meg lehet földelni egy pontban. De már régen csináltam. hülye voltam, mert szerelt patch kábeleket vettem, aztán ennek mindkét végén van érintkezés az árnyékolásra. Szerintem ez így nem jó. Bár ebben a lakásban nincs nagy jelentősége, de legközelebb máshogy csinálom. Egyébként ahogy nézem olyan sokat nem számít, legalábbis a routeren műanyag minden. A gépen viszont a hátsó panel fémből van, és ahhoz talán hozzá tud érni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest