Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini PC
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz
Bjørgersson #4198 üzenetére
Képzeld, már rég túl vagyok rajta, hogy jelentgetnem kell, de hát eltelt már vagy 10 nap és semmi, gondoltam, azaz merészkedtem írni megint hogy ugyan valaki írhatna valamit, az egy dolog hogy nem olvastam át, de olvastam a fórumot és ott megleltem a problémát, attól hogy nem történt változás az ügyben még nem az én hibám és végül is ez egy fórum nem, vagy már írni sem szabad?
-
Bjørgersson
félisten
Persze, minek is elolvasni, nyilván dísznek írták a moderátorok.
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
És igen, a másik topiknak is van összefoglalója, amibe le van írva, ilyenkor mi a teendő.
-
Ybron
senior tag
válasz
Bjørgersson #4196 üzenetére
Én nem a téma összefoglalókat olvasgatom, mivel hardver aprón hirdettem és onnan egyáltalán nem irányít erre az topikra hogy olvad el a téma-összefoglalót, így nem olvastam el jól látod!...
-
Ybron
senior tag
Sziasztok!
A problémám még mindig ugyan az, nem tudom értékelni a vevőmet. Megkapom az automatikus üzenetet, miszerint értékelni szeretne av evő, majd elfogadom hogy valóban eladtam neki a terméket, viszont ezek után már nem kapok még egy üzenetet ahol tudnám értékelni.
-
Sasos
senior tag
Meg tudod nézni, ha már leveleztél vele, vagy van hozzászólása bármelyik hirdetésnél. Ha egyik sem áll, akkor a PH fórumos hozzászólásánál tudod megnézni az adatlapját. Ott a címsorba kiírja a rendszer, hogy milyen formátumban tárolja az user nicknevét. Ha ezt bemásolod a címsorodba a "http://hardverapro.hu/tag/" mögé, akkor bárki adatlapját megnézheted. Amúgy felmerül bennem a kérdés, ha nem hirdet semmit, és nem is boltoltál vele soha (nincs privátod az illetőtől), akkor miért is fontos, hogy hogyan értékelték eddig?
-
kenwood
veterán
válasz
Bjørgersson #4186 üzenetére
ezert is kerult bele a hetente szo a hozzaszolasomba.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #4186 üzenetére
Vagy meghosszabbítod a hirdetést 180Ft-ért, ami azért valljuk be nem egy nagy összeg.
-
Ybron
senior tag
A problémám a következő:
nem rögtön értékeltem, mikor kaptam az üzenetet, így most már nem engedi a rendszer hogy leadjam. Jelentettem a vevőt és leírtam a problémámat.
A kérdés mennyi idő, illetve van-e lehetőség az újbóli értékelésre? -
kenwood
veterán
Azt miert csinaljak egyesek,hogy egy adott hardvert hetente 3-4x is meghirdetnek,az elozo hirdetest archivalva?
Raadasul ezek az arcok ilyen 1-2 termeket hirdetnek,tehat megcsak az sem lehet a motivacio,hogy elfogyott az 5 ingyen up. -
Sasos
senior tag
válasz
kalman1 #4179 üzenetére
Mert így lett kitalálva a rendszer. Feltételezem a visszaélések elkerülése miatt, bár archívba helyezés előtt kinullázható a tartalom, így nem tudom biztosan a motivációt. Ha jár erre egy belsős munkatárs, talán megmondja.
Addig is: Ha szeretnél töröltetni hirdetést, akkor kérj meg rá egy hardverapródot, rendszerint amint idejük engedi teljesíteni szokták az ilyen irányú kéréseket.
-
kalman1
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy miért nem lehet a régen lejárt vagy rosszul sikerült hirdetéseket TÖRÖLNI és nem archiválni? Teljesen felesleges hogy évekig legyen az archiv mappában a lejárt eladó hirdetésem. Szivesebben szeretném törölni ha lehetne. MIÉRT NEM LEHET?
-
Sziasztok!
Onmagat hogyan ertekelheti valaki? Tehat ramesz, hogy ertekelese eladokent es sajat maga beirja, hogy megbizhato es korrekt elado?
-
föccer
nagyúr
-
Hello!
Szeretnek egy/ketto szekciot a kedvencekhez adni, hogy ne csusszak le egy egy jo hirdetesrol, ami sajnos megtortent az utobbi idoben. Ezt hol tudom megtenni? Azt a + gombot en sehol se talalom.
Koszonom!
-
natax
csendes tag
Sziasztok.
Először is, Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
Észrevételt szeretnék tenni.
A jelenlegi hirdetés életciklus szerintem hibás.
A hirdető saját maga is archiválni tudja a hirdetését, ami így lehetőséget ad arra, hogy a pórul járt vásárló ne tudjon negatív visszajelzést tenni!
Csak az elmúlt 1 hónapban 2x is így jártam!
1 esetben rejtett hibával kaptam meg a terméket
1 esetben nem a megbeszélt csomag volt a dobozban
Kérlek gondoljátok újra !Javaslom, hogy csak automatikusan tudjon lejárni egy hirdetés, vagy csak vásárlói jóváhagyással.
VAGY
lehessen vásárlói oldalról attribútumot állítani, hogy vásárlás folyamatban és ilyenkor ne engedje lezárni a hirdetést vásárlói oldalról x ideig (minimum 1 hét), vagy amíg az értékelés meg nem történik.ui. amennyiben van mód visszanyittatni a fent említett két db már archivált hirdetést, kérlek írjátok meg hogyan. Szeretném támogatni a közösséget, hogy ezzel megóvjuk a további vásárlókat az ilyen eladóktól !
üdv és köszi,
n -
Sasos
senior tag
válasz
Sziszilabi #4159 üzenetére
Igen, rossz helyen kérdezted
Igen, be lehet állítani. A fórumon, a jobb oldali menüben, "Opciók"-->"Beállításaim"-->alul "Felhasználói beállítások"-->"E-mail értesítő privát üzenetekről" -
Sziszilabi
csendes tag
Sziasztok,
Lehet rossz helyre írok, de megkérdezem.
Be lehet valahogy állítani, hogy új privát üzenet esetén e-mailt küldjön a rendszer?Köszi a választ
-
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy ha valaki hirdet egy gepet kompletten, de emellett az alkatreszeit kulon is hirdeti a megfelelo helyen, akkor az szabalyos-e? Csak mert egy srac hirdet egy komplett gamer gepet, ami darabokban is elado, de csak ha mindenre van mar vevo. Namost igy ebben a formaban nem nagyon jelentkeznek az alkatreszekre, ezert irtam neki, hogy probalja azokat feltenni a megfelelo hirdetesi helyekre. Viszont nem szeretnek neki olyan tanacsot adni, ami esetleg szabalytalansaghoz vezetne.
Koszonom!
-
Sasos
senior tag
Cáfolnám...
Ha "idő" szerint rendezem, akkor a feladás (ha nem volt upp-olva), vagy az utolsó up szerint rendezi. Ha viszont "feladás" szerint rendezem, akkor csak a feladási dátum szerint rendezi, az up-oltak nem kerülnek előre. Ha nem így lenne értelmét se látnám a két különböző idő szerinti rendezési lehetőségnek.Külön kértük a feladás szerinti rendezhetőséget, mikor megújult a HA, pont azért, hogy ne kelljen az UP-olt hirdetéseket minden nap újra és újra végignézni. Így csak az újak vannak elől, követhető a változás.
-
syl5
őstag
Csak fél órámba telt egy nyamvadt hirdetést feladni, és abba sincs benne az összes kép, mert féltem hogy megint eldobja.
Gratulálok, így tovább...
A jogtalan, részrehajló moderálások helyett inkább a hardverapró normális működésére lehetne erőforrást fordítani. -
törölt tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy archivált,meg nem hosszabbítható hirdetést tudok-e törölni és ha igen,hogyan?
-
farkzoli
tag
Szevasztok, ha böngészés közben véletlenül rányomtam egy "Értékeld" gombra, és most azt írja, hogy "Megvásároltad tőle - értékelést kezdeményeztél", akkor ha jelentem a hirdetést és megírom, hogy balfasz voltam, akkor ezt kigyalulja a modi?
[link]
(amit meg akartam értékelni, az persze már archiválva vanlusta disznaja)
-
imotrepus
aktív tag
Üdv!
Csatlakoznék seniman-hez! Ha VGA-knál lehet szűrni a keresést AGP - PCI.E ; ATI - nVidia !!!
A merevlemezeknél legalább egy IDE - SATA szűkítés beleférne!!!köszi: Imoterpus
-
TwoRow
csendes tag
Sziasztok!
Eladtam sikeresen egy terméket... A vevő elvileg megcsinálta az értékelést, én mégsem kaptam rendszerüzenetet... Egyébként tudtommal sose értékeltek még, és én sem értékeltem.. Nullán állok.
Mi lenne a teendő? Elolvastam az értékelés menetét, de ugye a rendszerüzenet fázis ami hibádzik... Elvileg a vevő jól csinált mindent.
Köszi! -
seniman
veterán
Sziasztok!
Esetleg még jó ötlet lenne a HDD/SSD-k csatolófelület szerinti csoportosítása
Meg nagy általánosságban a gyártó szerinti csoportosításban egy egyéb lehetőséget megadni,ahol a user bepötyögheti a termék gyártóját,ha a felsorolásban az nem található meg.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
A konkrét városok mellett nem lehetne megoldani valahogy tágabb körzetekre való szűrést is?
Például megye vagy X km-es körzet vagy ilyesmi.
Hasznos lenne.Köszönöm.
-
davidsone
addikt
Az igen és ezt valahol be lehet állítani?
-
davidsone
addikt
Ha feladás szerint növekvőre állítom a listázást nem csak az újakat teszi előre hanem a frissen upoltakat is ami szerintem felesleges. Én friss hirdetésekre vagyok kíváncsi nem 1000éves upoltakra...
...így nincs esélye annak aki nem ül egész nap ezt lesve az igazán jó vételre.
Az idő listázás meg tök felesleges... -
Sleed
aktív tag
Sziasztok,
a napokban eladtam egy ramkitet hardveraprón.
A srác kérte, hogy értékelhessen, én engedélyeztem, ő értékelt, de nekem nem kínálta fel a rendszer a lehetőséget hogy értékelhessem. Ez valami bug, vagy én vagyok a béna és nem találom a megfelelő opciót?Köszi,
Sleed -
Piff21
újonc
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Pár napja rendeltem az oldalon hirdető felhasználótól FlickAir-től pár dolgot. Erre ma bekapcsolom az oldalt és látom, hogy le van tiltva, mert vétett a szabályzat ellen. Rákerestem a nevére és ha a két ember ugyanaz, akkor az ürge már évekkel ezelőtt több rendbeli csalással volt vádolva, több millió Ft kárt okozott. Még nem telt le a szállítási határidő, de akkor most gondolom búcsút mondhatok a pénzemnek ugye? Azt szeretném kérni, hogy aki bármit tud a fent említett személyről akár felhasználó, megkárosított vagy az oldal üzembentartója, az írja meg nekem, hogy mihamarabb megoldhassam a helyzetet. Előre is köszönöm! -
Chiller
őstag
válasz
Bjørgersson #4118 üzenetére
Fura, mert most én se látom...
Lehet hogy ez valami böngésző vagy más SW-es hiba?Ffox 33.1.1 van w7 x64-en.
-
kenwood
veterán
Jo lenne,ha tobb alkategorira is lehetne keresni egyszerre :
pl asztali+ gamer pc
vagy 1150+1155 proci/alaplap. -
Coix
tag
Üdv,
A következő pár javaslatom lenne:
1) Ha belépek telefonon a mobiloldalra, akkor PC-n újra be kell lépnem, annak ellenére, hogy bejelentkezéskor mindig bejelölöm, hogy más IP címről bejelentkezve ne léptessen ki. Meg lehetne oldani, hogy ez a mobilos bejelentkezésre is érvényes legyen?
2) A HDD kategóriában 500MB+ a legnagyobb kategória. Szerintem ezt már ideje lenne felfelé kibővíteni.
3) Alaplap esetén szerintem az egyik legfontosab tényező a méret, ez alapján is hasznos lenne szűrni. Sokan szerintem előbb a méretet döntik el, és csak utána jön szempontként, hogy Intel vagy AMD, foglalat típusa, stb. (négy kategória elég lenne: full ATX, mATX, ITX, egyéb).
Köszi,
Coix
-
Chiller
őstag
válasz
Bjørgersson #4114 üzenetére
A csíkozódásra.
Vagy csak nekem van ennyire jó szemem/monitorom?
Ebből a képből áll össze a szövegboxok sötétebb sárga háttere. Sok ilyen vékony kép egymás mellett. És egymás mellett csíkozódó hatást kelt.
Tudom, a PH-n, GP-n, fórumokon is ez (pontosabban csak hasonló, lásd még ezt) a háttér van, de ott valamiért nem annyira zavaró, csak a HA-n. Magam sem tudom miért.Ha mást nem zavar, vagy nem lehet megoldani, akkor nem szóltam, nem olyan nagy probléma ez, csak hátha két kattintás csak megoldani.
-
ladlac
tag
Nem tudom jó helyre írok, remélem itt is elfér. Kinéztem itt hardveraprón egy tabletet, fel is vettem az eladóval a kapcsolatot privát üzenetben. Mire nagyjából eldöntöttem, hogy megveszem (de legalább rakja el egy napra), addigra kitiltották véglegesen a fórumról. Semmi elérhetőségem nem maradt hozzá, ebben tud valaki segíteni?
-
vitrenett
újonc
Az lenne a kérdésem,hogy adminok néha olvassák az ideírtakat?Kapok valaha választ arra a kérdésemre, hogy miért nem tudok belépni a hardverapróra?Fontos lenne,mert vásárolni szeretnék.
-
Chiller
őstag
Sziasztok!
Nem tudom más észrevette-e, vagy zavarja-e, de engem eléggé zavar, hogy a szövegboxok alatti háttérkép ilyen apró csíkokból áll össze. http://hardverapro.hu/img/body_bg.png
Nem lehetne ezzel valamit kezdeni? Gondolom ha 1-1 pixelsort elvennétek a bal és jobb széléről eltűnne a csíkozódás. Vagy ez csak engem zavar? -
Abro
újonc
Help! Nem tudok belépni a hardverapró fórum oldalra!Két külön mailcímen is regeltem,de egyikről sem tudok belépni! Mi lehet az oka?
-
davidsone
addikt
Szerintem jó lenne adatlapon kép megjelenítése funkció, szerintem sokan szeretnek adatlapokat nézegetni kinek milyen cuccai vannak, erről lehetne belinkelni képet pl. gépeim v hasinló...
-
BlackPriest
őstag
hello!
csak én nem látom, vagy tényleg nincs a procihűtők gyártói közt noctua?
-
itsBence
csendes tag
Sziasztok!
Javaslom az egerek gyártóinak bővítését a SteelSeries lehetőséggel.
-
Sasos
senior tag
válasz
kenwood #4103 üzenetére
Nem (szerintem). Aki bazározik üzletszerűen (és még fizet is a hirdetésért), az nem fog minden visszatérő vendégnek külön hirdetést csinálni szerintem. Szolgáltatós hirdetésnél meg tiltott is a dupla.
Én már jártam úgy, hogy emberünk tápjavítást vállalt, amire 3x volt szükségem pár hónap alatt (nem ugyanazzal a táppal). Értékelni csak egyszer tudtam, ellenben ha felad rá egy újat, akkor az duplázásnak számít.
Amúgy mi az egyszerűbb? Beállítani, hogy lehessen többször értékelni bizonyos esetekben, vagy tárolni az adatbázist, a teljesen felesleges, csak az értékelés miatt létrehozott, amúgy kamu hirdetésekkel?
-
Lsilent
tag
Sziasztok!
Vmi bővített üzenet kezelést nem lehetne eszközölni esetleg?
Pl: Ha ki tudnám jelölni az a beszélgetéseket, és 1x-re törölni többet?
Nem pedig egyesével törölni, amire mindig rákérdez, hogy valóban törölni szeretném e?Továbbá, ha nem az első oldalról akarok törölni, hanem vmelyik hátrébb lévőről, 1-et kitörlök, és megint az első oldalon vagyok.
Az sem lenne hátrányos, ha lenne egy előnézete az üzenetnek amikor fölé viszem az egeret, hogy miről is van szó benne.
Most bele kell mennem, elolvasom újra, majd kilépek megkeresem és törlöm.
Nagyon hosszadalmas és körülményes így.
Pls kezdjetek ezzel vmit!!!
Köszönöm.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Lenne olyan kérdésem,hogy lehet azt csinálni,ha valakivel itt beszéltem meg 1 vételt:
Bár anno másik oldalon vásároltam meg,mivel azon ingyen posta volt.Én kértem,hogy rakja fel!
Értékeltem az illetőt!
Aztán szó nélkül törölték a negatívját!
Azért is adtam,mert először azt mondta másfél éves,van még rá garancia.
Mikor a segítségét kértem,kiderült,hogy csak nála van másfél éve,és ő is mástól vette!
Minden beszélgetés itt zajlott,itt találtam a terméket is.
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest