-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
Bjørgersson #4663 üzenetére
Hiába. Én már nem vagyok illetékes.
-
Morris
veterán
válasz
Bjørgersson #4660 üzenetére
Én megpróbálnám. Sérti az igazságérzetemet, hogy az ingyenes dolgokat pénzért árulja valaki!
Viszont a másik oldal: Nem is igazán tiltható, mert ha valamit el lehet adni akkor azt el lehet adni, attól függetlenül, hogy a beszerzési ár gyakorlatilag nulla.
Szóval ebben a kérdésben szerintem nincs jó döntés. -
Morris
veterán
válasz
Alteran-IT #4631 üzenetére
De, ilyen egyszerű. Aki el akarja adni a termékét, az megtesz mindent a cél érdekében.
-
Morris
veterán
válasz
hattrickuser #4549 üzenetére
Én azt javasolnám neked, hogy gondold át a dolgot!
Melyiknek nagyobb az esélye? Ha egyben szeretnéd eladni, vagy ha külön-külön, alkatrészenként?Szerintem az utóbbinak. Ezért sem látjuk értelmét, hogy még egy plusz félkonfig kategóriát rakjunk be.
Nagyon kevés annak esélye, hogy valaki pont azt az alaplapot keresi, pont azzal a procival és (ha van) pont azokkal a memóriákkal.A figyelmeztetés jogos volt. Egy termék = egy hirdetés!
-
Morris
veterán
válasz
fenergie84 #4528 üzenetére
De, jól fogalmaztad meg, viszont ennyire nem szeretnénk részletezni a keresését, mert nem sok értelme van. Ha megvan a kívánt méret, akkor abban a kategóriában meg is lehet keresni a megfelelő csatolófelületet is.
-
Morris
veterán
válasz
fenergie84 #4526 üzenetére
Igen, tárkapacitás szerint vannak csoportba osztva!
-
Morris
veterán
Aha, megvan a bibi. Tegnap beállítottam a brand géphez még egy pár tipust. Ma reggelre már meg is jelent.
Nem frissül azonnal.
Nézd már át, kérlek, és írd már meg, hogy mi maradt ki! (és honnan)A dell pl sok helyről hiányzott (házak, egerek, billentyűzetek) Ezeket most pótoltam.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz
laci laci #4458 üzenetére
A másik félnek írnia kell egy jelentést. Olyan jelentést, amiben Téged jelent, leírja benne, hogy mi a probléma és bejelöli, hogy értékelni szeretne! Ezt mi megkapjuk és engedélyezzük az értékelést. Ezek után ki kell, hogy menjen az e-mail.
Mivel sajnos bugos az értékeli rendszer, így az elveszett e-mailek miatt ez a folyamata, amit olykor meg kell ismételni. -
Morris
veterán
válasz
laci laci #4455 üzenetére
Szia!
Azért egy őstagtól minimum elvárható, hogy tájékozott legyen a topikok rendszerében! Hisz, nem ma regisztráltál.
De spongyát rá, ha kérdésed van, segítünk! Ha valami nem tiszta, zörögj!jah, nem kell besértődni, nem az oviban vagyunk.
Az internet világa már csak ilyen. Egy kicsit talán személytelen, de hamar meg lehet találni a megoldást rengeteg mindenre.
-
Morris
veterán
Jelentést kell írni, benne megjelölni, hogy értékelni szeretnétek. 73-szor le lett már írva.
-
Morris
veterán
"Fogja törli a hirdetést, csinál másikat és már nincs is negatív hsz.... "
Ami ugye egy pöppet szabálytalan és azért nagy banán jár! (Már ha úgy rakja fel újra, hogy az még nem járt volna le)
Szigorúan tiltott a felhasználói tartalomban ugyanazon termék vagy szolgáltatás 28 napon belüli ismételt feladása.
-
Morris
veterán
Hardverapróval kapcsolatos észrevételeket ide kérünk!
A bug-halmazoknak külön topikja van.Nem tudom mi másért kereshetnéd?
Ha ismerőse vagy, akkor tudod az elérhetőségét, ha ötleted, javaslatod van a rendszerrel kapcsolatban, azt nyugodtan írhatod a megadott topikokba! Ha az ötleteid fejlesztésre/javításra érdemesek, akkor átbeszéljük, és természetesen továbbítjuk neki a felvetést! -
Morris
veterán
válasz
Wiz Khalifa #4310 üzenetére
És ha mondjuk pont egy olyan hirdet, aki törvénytelenül szeretne szert tenni egy kevéske pénzmagra, viszont van egy hozzászóló, aki erre rájött és be is írja a hirdetésbe, hogy másokat óvatosságra intsen. Ámde a dörzsölt eladónak ez nem tetszik és törli a figyelmeztető hozzászólást. Másnap írsz egy jelentést, hogy az eladó megkárosított, azért mert ... - ugye milyen jó lett volna ha Te is el tudtad volna olvasni a figyelmeztető hozzászólást?
-
Morris
veterán
válasz
seniman #4279 üzenetére
4 hét alatt átpörög az egész. Egy hirdetés csak addig érvényes. Az SSD kategóriát már átpakoltam. Az kész!
worxland: A 96Gb-ig rész egy operációs rendszernek tökéletes méret. A középkategória pedig jól láthatóan elkülönül a felsőtől. A 256 fölötti termékek pedig szintén más csoportot céloznak meg!
-
Morris
veterán
Talán így jó lesz az SSD-s kategória!
4 GB - 96 GB
97 GB -255 GB
256 GB+ -
Morris
veterán
Talán az 1Tb + jobb!
-
Morris
veterán
válasz
Bjørgersson #4261 üzenetére
Ha lesz időm, akkor igen.
-
Morris
veterán
Némelyiket megcsináltam. A többit konkretizálni kellene.
A SATA- IDE rész, egyelőre marad így. Lassan úgyis kivesznek az IDE-s vinyók.
Az msatás rész, pedig már nagyon al kategória lenne. De erre még visszatérünk.A kompakt víz miért nem jó a vízhűtésben?
-
Morris
veterán
válasz
zsolti1902 #4055 üzenetére
jelentsd!
-
Morris
veterán
válasz
joshy1984 #3745 üzenetére
"nem tűnt fel, hogy pl nem bírja olyan időzítésekkel, ahogyan a vevő használná"
Ha tudja teljesíteni azt amit a gyár előír, akkor szerintem nincs több kérdés. Az már az ő baja ha olyan értékekkel szeretné használni a terméket ami nem gyári!
Ha emiatt negatívot ad, akkor szólj nekünk és ezen beszélgetés alapján módosítom.
-
Morris
veterán
válasz
joshy1984 #3743 üzenetére
Nincs!
Ha egy általad árult majd eladott termék még garanciás (egy üzletbe), akkor a vevőnek ott kell érvényesíteni a garanciát! (de csak akkor ha a termék valóban hibás)
Ekkor Neked nem kell garit adnod rá, hiszen a bolt ezt vállalta!
A kedves vevő forduljon az üzlethez a garancia levéllel (vagy számlával) együtt!Ha a termék hibátlan, rendeltetésének megfelelően lehet használni akkor az adás-vétel érvényes, reklamációnak helye nincs!
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Szerintem... ha a termék kifogástalanul működik, a felfedezett hiba a hibátlan működést nem befolyásolja, akkor nincs miről beszélni.
Ez egy VGA, nem pedig egy váza, amit az ember kirak a szoba közepére, hogy annak mindenki csodájára járjon.
Nagyon nagy valószínűséggel benn lesz a gépben, mindenki elől rejtve!
Nyilván nem "árában" adtad, hogy minden, akár esztétikai elvárásnak is megfeleljen. Tehát a kártya működik, megnézte még a vásárlás előtt is. Erre természetesen nem kell, hogy érvényes legyen az egy hét próbagari!És persze senki sem kötelezi arra, hogy hűtőt cseréljen. (ha a jelenlegivel is tökéletesen üzemel)
Ennyi erővel vehet új kártyát. -
Morris
veterán
Urak!
Az, hogy valaki elfelejt értékelni vagy nem is foglalkozik vele, sajna nem a mi reszortunk.
Tudom, hogy bosszantó, én is jártam már így, de az értékelés nem kötelező. Így ez ellen vagy e mellett nem tudunk és nem is szeretnénk kampányolni. Egyrészt azért mert kapacitásunk sincs erre... -
Morris
veterán
-
-
Morris
veterán
válasz
SimonYana #3476 üzenetére
Ez esetben lehet, hogy drágán adod.
Egyébként azért lett kitalálva ez a módszer, mert vannak akik megtartanák a hirdetésében lévő hozzászólásokat. Plusz aki "lusta", az megválthatja a folyamatos újra felrakást fizetéssel!
Szép magyarra sikeredett...
Egyébként van választásod: Felrakhatod az összes eladni kívánt termékedet egy hirdetésbe is. Így elég csak azt egyet újrarakni, ha még megvannak a termékek.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz
Zsolesz1885 #3419 üzenetére
Igen, valami nem oké, mert nálam bár jó az össz pozitív, viszont egyenként összeadva kevesebb jön ki!
Szóval ennek utánakérdezek... -
Morris
veterán
válasz
Zsolesz1885 #3417 üzenetére
most nézd meg!
Csinálj egy cookie törlést is! -
Morris
veterán
Benéztem, azt hittem a hirdetést szeretnéd törölni.
Mutass egy linket és megnézem mit tehetek!De egyébként Moderátort keresek a fórumhoz
-
Morris
veterán
válasz
alaphang #3345 üzenetére
Valóban van valami problem, mert nekem is hiányzik az "megvásároltad tőle? Értékeld" című rész.
De jelentsd a hirdetést és írd bele, hogy értékelted volna, csak gond van a rendszerrel.Szerk: Teljesen átsiklottam felette, hogy keresek tipusú hirdetés! Ezeket pedig nem lehet "még"
értékelni.
-
Morris
veterán
Egyébként nem tudom mire ez a nagy lázongás. Ha valaki hirdet valamit, akkor nyilván eladni szeretne és nem árulgatni! Én például nem szeretném hónapokig árulgatni a termékeimet. Tisztában kell lenni a termékek piaci árával és akkor nincs semmi gond. Aki ennek ellenére "csak" árulgatja, akkor viselje a következményeket.
Akinek folyamatosan rendelkezésre álló készlete van annak fontos lehet, hogy megmaradjanak a (pozitív) hozzászólások is. Ennek viszont akkor ára van.
A másik dolog pedig, ebben az esetben enyhén üzletszerű kereskedésről van szó, aminek mondjuk ki, megint csak ára van! -
Morris
veterán
válasz
hercfrenkis #2743 üzenetére
Itt lehet érdeklődni!
Egyébként nem véletlenül kapod a figyelmeztetéseket és a kitiltásokat!A "jelentem" gomb pedig pont arra való mint amit a neve sugall.
-
Morris
veterán
válasz
Kolondrum #2594 üzenetére
Erre mondok egy közhely című valamit!
Megszoktad a régit, kiismerted, bevált, tetszett!
Aztán jött az új, ami funkciók tekintetében sokkal fejlettebb, modernebb mint a régi.
Ehhez párosult egy sokak számára (pillanatnyilag) megszokhatatlan külső! Megértem! De van egy javaslatom. Tedd félre az ellenérzéseket és használd. Csak bátran.
Én is így voltam vele. Sőt, szerintem még nagyon sokan! Hidd el, hogy tényleg nem rossz!
Nekem egyre jobban tetszik.A funkcióját ugyanúgy ellátja mint a korábbi, de mégis valahogy jobban kihangsúlyozza az apró lényegét.
-
Morris
veterán
válasz
#90933760 #2587 üzenetére
Értem mire gondolsz. Mondjuk hirdetsz egy processzort. Ennek a hirdetésnek a szövegébe ezt nyugodtan beírhatod például:
"A többi általam hirdetett alkatrészeimmel együtt, egybe is vihető!"
De ahogy Parci is mondja, ott lesznek alul az általad hirdetett termékek is! Tehát aki nézi a hirdetésedet, az látja az összes általad hirdetett termékedet is!
-
Morris
veterán
válasz
#90933760 #2581 üzenetére
Akkor még egyszer, csak hogy tiszta legyen!
1. Vagy egy hirdetésbe írod az összes alkatrészt és felhívod a figyelmet benne, hogy az alkatrészek külön-külön is vihetőek! Ez egy darab hirdetést jelent!
2. Vagy minden alkatrészednek külön aprót adsz fel. Ez annyi hirdetést jelent amennyi alkatrészed van!
Mindkét verziónak vannak előnyei illetve hátrányai!
Ha egy hirdetésed van, akkor napi 5 ingyenes Up-od van arra az egy apróra!
Ha 5-nél több hirdetésed van, akkor csak max 5 terméket tudsz ingyenesen Up-olni (külön-külön) naponta.
A lényeg, a napi 5 ingyenes UP! Ezt bárhogy elszórhatod a termékek között!Egy általad hirdetett termék csak egy helyen lehet meghirdetve!
-
Morris
veterán
HDD-k esetében érdemes lenne egy SATA és egy ATA alkategóriát csinálni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest