-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Baliga Tamás #5772 üzenetére
-
looser
addikt
Ezen termék eladójára írtam rá a következő szöveggel. A többi üzenetem is normális, csak rövidebb,
"Tisztelt Eladó,
szeretném megvásárolni a hirdetett MindigTV kártyát. Azt meg tudná mondani, hogy ez feltöltőkártya (tehát elég a számsor), vagy maga a tv-be dugható kártya? Valamint hogy Posta csomagpontra vagy weboxra tudná-e küldeni?
Üdvözlettel,
Teljes név
telefon"Bízom benne, hogy nem sértettem vérig :-)
Valaki nem próbálna ráírni? Ajándéknak szánnám a kártyát, 35e helyett ez nagyon jó ár és pont januárban jár le a nagynéni MindigTV előfizuja. -
looser
addikt
Mit lehet tenni, ha harmadik napja azt tapasztalom, hogy ráírtam az eladóra, normálisan, üzenet végén teljes név és telefonszám, ő belép uppolja a termékét és nem reagál az üzenetemre? 89 pozitívval és csupa jó szóval illették eddig, ezért furcsállom... Tartsak ki?
szerk: minden este után új üzenetet küldtem neki, hogy továbbra is érdekelne a terméke és látom, hogy közben bent járt és uppolt.
Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest