- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
WildSeven #1065 üzenetére
Figyelj, szerintem az emberek 80%-ának a legnagyobb eladnivaló dolga az egy konfig. Ha most ezt te felrakod egy hirdetésbe a konfigok közé és odaírod a hirdetésbe, hogy igény szerint bontod a konfigot. Ha valakit érdekel az egyik részegység, akkor gyorsan feldobod egy másik hirdetésbe és megtörténik az adásvétel, mindenki boldog. Neked jön egy értékelés és ott van még mindig a konfigos hirdetésed, ami már a bontott lesz de átrakod abba a kategóriába és folytatod az eladást. Így lesz egy hirdetésed, aminek napi 5 up-ja lehet, ez ilyen szinten még sokkal kedvezőbb mint az előző rendszerben ahogy volt.
-
válasz
WildSeven #1060 üzenetére
Illúzió? Itt nincs semmiféle illúzió. Mint írtam, alapvetően ingyenes az oldal. Minden fizetős lehetőség csak opcionális. Ráadásul az egész hardverapro.hu site-on nem említik SEHOL, hogy "ingyenes". Se tolakodó módon, se diszkréten ... sehogy. Szóval nem nagyon értem, hogy ugyan mivel is tévesztenék meg a felhasználókat?
-
válasz
WildSeven #1058 üzenetére
Tehát azzal nincs problémád, hogy fizetős legyen, de itt megint azt hangoztatod, hogy mivel te nem szeretnél fizetni ugyanazt a lehetőségeket akarod visszakapni mint ami az előző HA-ón volt. Azt is ingyen kaptad, nem fizettél érte semmit, - Parciéknak veszteséges volt - és most megint ugyanazt szeretnéd, ergo veszteséget nekik. Hogyha azt az állapotot akarták volna visszarakni, akkor nem készítettek volna egy teljesen új oldalt szvsz.
(#1060) Te fogalomzavarban vagy, a hardverapro ingyenes, mert a funkcióját betöltő szolgáltatást el tudod érni ingyen. Akkor szerinted az összes mmorpg amit ingyenesnek hirdetnek, de lehet pénzzel extrákhoz jutni, akkor azok már nem is ingyenesek?
-
Mr X
veterán
válasz
WildSeven #1053 üzenetére
Én például az élő ellenpélda vagyok. Apróhirdetési oldalakon az összes kiemelt hirdetést automatikusan átugrom, ergo nálam a fizetettek vannak hátrányban. És gondolom akad még pár olyan hülye, mint én.
Azt pedig ne felejtsd el, hogy amikor valaki egy konkrét terméket keres (nem pont márka, elég csak, hogy mondjuk AM3-as alaplap), akkor ha van kis esze, átböngészi az összeset, tehát megintcsak nincs hátrányban a nem kiemelt hirdetés.
A globális up speciel nekem begyere, így nem kell oldalakat lapoznom, mert a nagyüzemi aprósok egyszerre upolták mind a 30 hirdetésüket.
-
válasz
WildSeven #1053 üzenetére
jó, tényleg állítsd le most már magad. filozófia helyett dolgozni szeretnénk
a rendszer feltételei adottak, hogy milyen összeesküvést képzelsz mögé, az viszont a saját fantáziád. 5 up ingyenes, utána nem, ezzel nem korlátozunk senkit, maximum abban, hogy nem tudja ezerrel mindenét mindig elölre hozni. attól az még ott lesz, és 30 napnál régebbi hirdetések amúgy sem lesznek. és épp most vezettétek le, hogy amúgy sem ér semmit az előresorolás.
-
válasz
WildSeven #1050 üzenetére
Mivel ez egy hardveraprónak indult, általában az ember tudja, hogy mit szeretne venni. Nem harisnyákat, szoknyákat vásárolunk, (ahol a kinézet, melyiket láttam meg előbb, ... számít). És itt jön be a képbe a keresés. Tudom hogy egy radeon 5770-et veszek akkor azt beírom és megnézem a kínálatot. Úgyis azt fogom megvenni ami a legkedvezőbb árfekvésű, hiába van kiemelve a hirdetés. Szóval szerintem ez a kiemelősdi nem mindig hoz plussz vevőt. De cáfolj meg, ha valami probléma van a gondolatmenetemmel.
-
válasz
WildSeven #1041 üzenetére
amugy nem a tolakodas a lenyege annak, hanem hogy ne reflexbol nyomj 2 oldalt atlappzva hanem tenyleg emesztheto formaban van... expresznen kapasbol nyomok 1 oldalt igy gyakorlatilag aki kiemel roszabbul jar, magyarul ott az expressz bakizik is meg nem, mivel fizetnek erte tehat megeri de az aprod megoldasa hatekonyabb.
-
válasz
WildSeven #1041 üzenetére
"ne tévesszétek meg az ingyenesség illúziójával a felhasználókat"
Érdekes. Nekem most is fent van 4 db hirdetésem, ma is tudtam őket UP-olni, és mégse került egy fityingembe se az egész.
Szóval tessék megérteni, hogy alapvetően nem fizetős az oldal, csak opcionálisan az.
-
válasz
WildSeven #1038 üzenetére
Eddig olyan volt, örültél neki, ki is használtad. Ingyen volt. Most szintén ingyen van minden, csak vannak extrák amiért tudsz fizetni. Ez miért fáj neked? Miért hozod fel példának az előző rendszert, mikor azt kijelentette Parci, hogy veszteséges volt. Miért nem tudsz inkább annak örülni ami van?
-
Chaser
legenda
válasz
WildSeven #1033 üzenetére
Sztem én azok közül vagyok akik úgy utalják ezt az új designt ahogy van
de..olvasd már el miket irkálsz
szolgáltatás terén sokkal több van, amiket eddig megtehettél ingyen ezután is megteheted. Hol a probléma?
Azért nálam is elgurulna a történet most belegondolva ha állandóan hülyeségeket kéne olvasnom kritikának -
-
válasz
WildSeven #1025 üzenetére
dehogynem, a jofogas, aprod ugyan ugy nem engedi a tobszoros hirdetest, az aprod kb 6 naponta engedi ujra frisistnei a hirdetest, es mostmar azt sem engedi hogy 2 nap mulva torold es ujra felrakd hogy elore kerulhess, a jofogas meg engedi. az expressz meg a frissites utan jo lasu egy honlap lett, de az a legengedekenyebb meg. Amugy ha jo oldalon akarsz hirdetni akkor a jofogast ajanlom
Nincs annyi hirdetes mind az aprodon igy lasabban tunik el ahirdetesed... az aprodon 1 nap is eleg hogy jo messzire keruljon
-
Chaser
legenda
válasz
Ebben tévedsz. Vannak oldalak ahol meg van adva kategóriánként hány hirdetést dobhatsz fel. Van olyan oldal, ahol szerkeszteni akarod a hirdetést 200ft-ot kell fizetni..szóval
szerk: Az meg hogy profit orientált..fel tudod adni a hirdetést ingyen? Fel. Up-olni is tudod párszor. Növelni akarod az eladási esélyeidet és azért külön fizetni kell? Igen..mint mindenhol.
-
válasz
WildSeven #1023 üzenetére
Figyi, én csak összegyűjtöttem azt amit Parci leírt, de hogy válaszoljak a kérdéseidre:
- Miért nem maradhat az előző?
Mert csak veszteséget termel
- Miért lehet az új ingyenesnek mondható?
mert van 5 ingyen uppod, nem kell a sikeres, sikertelen bizniszek után díjat fizetned,
- Az 5 up miért kell, miért nem lehet 20?
Mert nagyon sokan itt a ph-n a 15 hirdetéssel simán üzletszerűen tolták, és nem fizettek semmit. És itt visszautalnék Parci szövegére: "ha ezt az 5-ös limitet felemelnénk 10-15-re, mert ezzel azoknak kedveznénk, akik seftelnek ezerrel." -
válasz
és mi történik, ha nem tudsz mindent upolni egy napon belül? semmi. más sem tudja. és amúgy is kihullanak az öreg hirdetések. nem látom, hogy ez miért probléma. ha 8 lenne, valakinek az is kevés volna. minél több, annál inkább a nagyüzemibben kereskedők érdekeire is tekintettel van a rendszer.
Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest