Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade!!!
tag
válasz
zsolo_d #2409 üzenetére
Szia!
A helyzet az, hogy próbáltam úgy hogy két kijelző. Az egyik dvi-on a másik crt. Akkor grafikus módban nincs kép a dvi-on. Ha azt mondom hogy egy kijelző van akkor is csak a crt-n van jel. A dvi-n nincs. Ha nem grafikus módban vagyok akkor van mind a kettőn. Most már én is driverre gyanakszom. Analogon megy a TFT-m, de ha már az embernek van dvi csatlakozásra lehetősége ugye akkor azt szeretné használni. Majd keresek régebbi drivert. A kari új de nincs hozzá linuxos driver. Az enyém szervizben van addig ezt kaptam. Lehet hogy az menni fog. Igazából az ati új driverében (meg gondolom a régebbiekben is mivel ha az újban nincs) nem szerepel a 9250. Azt írja hogy az r200 és r300-as kártyákhoz jó. Ez meg ugye r280as. Úgyhogy nem értek semmit nem tudok semmit. SEGÍTSÉG!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házi hangfal építés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest