Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz cigam #43148 üzenetére

Köszönöm tényleg hálásan a sok segítségedet és az idődet is szántál én rám.
    Azt gondoltam írom és mondom a miért használom a ryzer GPU dokkolot és ígyekszem ezt tömören mondani is ami tekhnikailag nem könnyű ez a feladat.
    A GPU dokkolo nagyon érdekes téma a számomra,főleg azért is fóntós - mert 2 hete tisztitottam ki a 1070Ti -t őt tótálisan széjjel kellet szedjem, nagyon óvatósan mert a GPU -jára tótálisan rászáradt a paszta és teljesen pórrszáraz is volt,padokat is cserélnem kellet, jó minőségű termál grzilitkapot és pasztát a GPU és nagyonjó a hűátadása.
    A hűtőbórdának a felűletét felpólíróztam - olyanra hogy szinte csillógót és ezútán őssze is szereltem a kártyát síkerrel és ezután, 3d teszt FurMárk- UNIGINE Benchmarks;UNIGINE Superposition Benchmark -al 10-12 órán át teszteltem 2 napig és azt tapasztaltam is meg nagyjónjólett a hűtése ami maximum 60fokós értéket tudtam mérni.

A 1070 -et is kitisztitóttam csak is pórtalanitattom őt már egyszerűbb is volt szét szednem,csak a felső műanyag búrkólatát kellet levennem,mert a hűtése még 7 év útán is prima ő is maximúm 55-60 fokós,ventiket kellet levennem és fényesre síkerűlt tisztitanom és a hűtőbórdáját is szép tisztára fénylően tistárasíkerűlt és őssze is szereltem a kártyát síkerrel és mai napig nagyón jól primán műkődik.

Továnbi szépeket kivánok neked és sok jókat. :) :K :R

Új hozzászólás Aktív témák