Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Wubival nekem is voltak ilyen gondjaim, ha lehúzod a többi vinyót, akkor talán menni fog, de szerintem sem nagy élmény wubival szenvedni, csak elmegy a kedved. Ha kiírod lemezre és arrol bootolsz, akkor leeht választani az installálás, és a try, kipróbálás között (nem tudom mi a menüpont neve, de azt hiszem ez az első). Ekkor nagyjából láthatod milyen is, van grafikus környezet, meg még pár apróság, de a sok effekthez úgy is kell telepíteni drivereket, meg amúgy is elég jól testre szabható, szóval azért ezt sem nevezném teljesen éles környezetnek.
Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- iPhone topik
- EAFC 26
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- LG LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest