Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
elkezdtem cikkeket olvasgatni a linuxról, mert eddig nálam az op rendszer csak a win volt. Egész megtetszett ugyhogy úgy döntöttem ki is probálom és láttam, hogy ubuntunál van olyan lehetőség, hogy nem kell neki külön partició, a particiónáláshoz értek csak nincs kedvem ujra osztani a vinyót, mert az se biztos h tetszeni fog. Szóval letöltöttem, felraktam winből, reboot és nekem egy sima konzol jön be vagyis mint régen DOSba semmi grafikus felület és mondja h irjam be a 'help' commandot ha érdekelnek a parancsok de hát én semmit nem tudok elvileg még istallálni a kéne nem?
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem. 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem.