Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
elkezdtem cikkeket olvasgatni a linuxról, mert eddig nálam az op rendszer csak a win volt. Egész megtetszett ugyhogy úgy döntöttem ki is probálom és láttam, hogy ubuntunál van olyan lehetőség, hogy nem kell neki külön partició, a particiónáláshoz értek csak nincs kedvem ujra osztani a vinyót, mert az se biztos h tetszeni fog. Szóval letöltöttem, felraktam winből, reboot és nekem egy sima konzol jön be vagyis mint régen DOSba semmi grafikus felület és mondja h irjam be a 'help' commandot ha érdekelnek a parancsok de hát én semmit nem tudok elvileg még istallálni a kéne nem?
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem. 
Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom mit kéne beirnom h elinduljon vagy felrakja magát. bocsánat a hülye, kezdő kérdésért de ötletem sincs h erre a problémára hogy googlézzak rá ugyhogy a ti segitségeteket kérem.