- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Klassz hogy van egy ilyen topic.Kis segítségre lenne szükségem.Szeretnék feltelepíteni egy Ubuntu 8.04 -et a gépemre, a vinyón csak ez az egy operációs rendszer lenne.Konfigurációm.: 2,4Ghz Celeron proci,1x 512-400mhz ddr ram,GF 4 mx440 (64mb agp4x), Mercury Via chipset-es alaplap, 80Gb Samsung vinyó /ide/, Lg dvd-rw, Eurocase ház 300w táppal.
A problémám a következő:
Kábeltévés internetem van ami autómatikusan kapcsolódik a hálóra.Letöltöttem az iso-filet,megírtam.Következzen a telepítés.Berakom a lemezt - restart.Bebootol,kezdi a telepítést,eltelik kb 15s és a telepítés megszakad.Nem lehet telepíteni.A lemez jó mert haverom gépére gond nélkül felment.Gyanítom hogy a net kapcsolaton kellene valamit állítani de nem értek annyira hozzá úgyhogy egyenlőre nem mertem elállítani.Letöltöttem a Kubuntu 7.10 is,azt sikerült ugyan feltelepíteni,de nem tudom lefrissiteni hogy magyar nyelvű legyen.(Windowsnál minden rendeltetésszerűen megy.Telepítés után azonnal van net kapcsolat bármilyen állítgatás nélkül.) Nem tudom mit kell tennem.Ha tud valaki segíteni vagy valakinek van ötlete mi lehet a baj, az ne tartsa magában.Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest