Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
radírfej
senior tag
sziasztok!
ismerkedek/nék az ubuntuval, 8.04-et windowson keresztül felraktam...
mivel nem vagyopk egy power user (azaz kb az ovitól windowst használtam), ezért már az alapoknál elakadtam.
pl hogy szélessávú jelszót és login nevet igénylő netet hogyan állítom be... a kapcsolatoknál a három opcióból nem jutottam dűlőre...
aztán ami gyanús, hogy állandóan 80% felett a prociterhelés... miért? (1.4 Banias, 1gb ram, ati RS200M - apropó, ehhez az IGP-hez sem tudtam még drivert találni...)
az már csak hab lenne a tortán ha a második képernyőt is tudnám használni, mert az most sötét, nem tudom honnan elővarázsolni (valószínűleg ehhez kéne driver...), plusz a microsoft wireless comfort egér+billentyű kombóm sem akaródzik menni, ehhez is valószínű driver kéne, kutatom.
szimpi az oprendsze, csak valahogy annyira még nem értjük egymást.
please help me.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest