Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windowsos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem vagyok teljesen kezdő (inkább újrakezdő valaha középhaladó), vannak tapasztalataim, használtam is Linuxot, buherálgattam is, még most is ha jönnek hozzám Linux gonddal, általában legalább az irányt sejtem, szóval a problémák nem rémisztenek meg. Mivel kiestek évek, ezért a disztrókra vonatkozó kérdés.
Suse és kubuntu közül melyik szabható jobban testre kevesebb fájdalommal (=mélylélektani linux turkálás), melyiknek jobbak az admin eszközei? Mert szép a kihívás, élvezem is, de sajnos idő az kevés.
Melyiknek jobb a saját piszkálású kernele, ha ez egyáltalán értelmes kérdés.
És végül, a Kubuntu 8.04 miért nem lett LTS? Nem akarnék most guglizni, ti meg biztos tudjátok.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest