Hirdetés
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem vagyok teljesen kezdő (inkább újrakezdő valaha középhaladó), vannak tapasztalataim, használtam is Linuxot, buherálgattam is, még most is ha jönnek hozzám Linux gonddal, általában legalább az irányt sejtem, szóval a problémák nem rémisztenek meg. Mivel kiestek évek, ezért a disztrókra vonatkozó kérdés.
Suse és kubuntu közül melyik szabható jobban testre kevesebb fájdalommal (=mélylélektani linux turkálás), melyiknek jobbak az admin eszközei? Mert szép a kihívás, élvezem is, de sajnos idő az kevés.
Melyiknek jobb a saját piszkálású kernele, ha ez egyáltalán értelmes kérdés.
És végül, a Kubuntu 8.04 miért nem lett LTS? Nem akarnék most guglizni, ti meg biztos tudjátok.
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest