Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem vagyok teljesen kezdő (inkább újrakezdő valaha középhaladó), vannak tapasztalataim, használtam is Linuxot, buherálgattam is, még most is ha jönnek hozzám Linux gonddal, általában legalább az irányt sejtem, szóval a problémák nem rémisztenek meg. Mivel kiestek évek, ezért a disztrókra vonatkozó kérdés.
Suse és kubuntu közül melyik szabható jobban testre kevesebb fájdalommal (=mélylélektani linux turkálás), melyiknek jobbak az admin eszközei? Mert szép a kihívás, élvezem is, de sajnos idő az kevés.
Melyiknek jobb a saját piszkálású kernele, ha ez egyáltalán értelmes kérdés.
És végül, a Kubuntu 8.04 miért nem lett LTS? Nem akarnék most guglizni, ti meg biztos tudjátok.
Aktív témák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Battlefield 6
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest