Hirdetés
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
zed01
őstag
Szeretném megosztani játékok terén a pár napos tapasztalataimat. Én az FPS-t szeretem, ne lepődjetek ha iilyen játékokról lesz szó. Az nem igaz, hogy linuxra nincsenek játékok. Én telepítettem:
1. Openarena
2. Tremuoulos
3. Alien Arena
4. Nexuiz
5. Wolfenstein Enemy Territory
6. True Combat: Elite
7. Warsow
8. Urban TerrorEzek eddig ingyenesek (és ahhoz képest hogy ingyenenesek, nagyon jó grafikájuk van, van olyan mint egy két fizetős).
A fizetősök:
1. Quake 3
2. Enemy Territory Quake WarsTehát tíz linuxos játék van a gépemen, lehet válogatni plusz a wine-ből a Counter Strike, az tizenegy.
Mindegyik hibátlanul működik és a grafikájukkal is elégedett vagyok. Ahhoz képest hogy nincs egy hete hogy ubuntut használok szerintem szép teljesítmény. A wine-ről felemás a véleményem, vannak alkalmazások amelyek jól futnak (dbPowerAmp, Counter Strike Source), vannak amelyek nem (Soldier Of Fortune Payback, FEAR Combat). Azon gondolkodom hogy megveszem a Quake 4-et és a DOOM 3-at, hogy a serialját tudjam használni a linuxos megfelelőjükkel.
PS: Már ott tartok, hogy nem is használom a windowst játékra....

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi