- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
Aktív témák
-
zed01
őstag
Szeretném megosztani játékok terén a pár napos tapasztalataimat. Én az FPS-t szeretem, ne lepődjetek ha iilyen játékokról lesz szó. Az nem igaz, hogy linuxra nincsenek játékok. Én telepítettem:
1. Openarena
2. Tremuoulos
3. Alien Arena
4. Nexuiz
5. Wolfenstein Enemy Territory
6. True Combat: Elite
7. Warsow
8. Urban TerrorEzek eddig ingyenesek (és ahhoz képest hogy ingyenenesek, nagyon jó grafikájuk van, van olyan mint egy két fizetős).
A fizetősök:
1. Quake 3
2. Enemy Territory Quake WarsTehát tíz linuxos játék van a gépemen, lehet válogatni plusz a wine-ből a Counter Strike, az tizenegy.
Mindegyik hibátlanul működik és a grafikájukkal is elégedett vagyok. Ahhoz képest hogy nincs egy hete hogy ubuntut használok szerintem szép teljesítmény. A wine-ről felemás a véleményem, vannak alkalmazások amelyek jól futnak (dbPowerAmp, Counter Strike Source), vannak amelyek nem (Soldier Of Fortune Payback, FEAR Combat). Azon gondolkodom hogy megveszem a Quake 4-et és a DOOM 3-at, hogy a serialját tudjam használni a linuxos megfelelőjükkel.
PS: Már ott tartok, hogy nem is használom a windowst játékra....

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest