Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
god, vodka, leslie:
Más is panaszkodott már a flash 11.2-re; nálam valszeg azért problémás, mert régi, pentium3, 500MHz procis gépem van; esetleg közrejátszat továbbá az LXDE grafikus felületem (nem gnome-ost használok, tehát Ubuntu helyett Lubuntu-t, mert utóbbi jóval gyorsabban fut.)Kedves vodkaboy, nem értek tulzottan linuxhoz, bár letöltöttem tegnap többféle régi flashplayer verziót, de nem tudom, a file nevük az, amely egy-az-egyben behelyettesíthetők mint "package name"? Szóval nem tudom, mit gépeljek pontosan "package name"-ként.
Ráadásul olyat szívtam, hogy tegnap sajna nem csak a flashplayer-t frissítettem, hanem a Chrome böngészőmet is, abban meg bár meg van a régi és az új flash is, opcionálisan választható is, melyiket kapcsolom be, de ha az újat, akkor "missing plugin" jelzést kapok youtube-nál, ha meg a régit, akkor meg kiabál a Chrome, hogy lejárt flash. Ugyanis, utánaolvastam, megtudtam, hogy az utóbbi hónapok Chrome verziói már nem engednek 11.2-esnél régebbi flash-t... :S Egyszóval ha legalább a Chrome-t nem frissitettem volna, működne a youtube-om rajta, mivel a régibbi flash-t a régebbi Crhome-n bekapcsolhatnám működésre... :S
Tehát a Chrome böngészőt is visszaváltanám régire; azt miképpen lehet? Mit gépeljek pontosan "package name"-ként egy régebbi flash install, illetőleg egy régebbi Chrome böngésző telepítése esetén, terminálban?
Előtte uninstall, ugye?(Egyébként a Mozillám érezhetően lassabban fut, azt csak ritkábban használom, az viszont csak a legfrissebb flashplayer-t érzékeli, azon is "missing plugin"-t ír a youtube jelenleg...)
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest