Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Szerintem lassan felejtsd el a skype-t. Egyrészt mert az MS rátette a kezét, másrészt mert minden, úgymond hasonló termékének lehallgatásán dolgozik. Hogy most ez kormányszerveknek lesz jó, vagy hackereknek nyitnak vele utat, az mindegy...
Itt egy cikk: http://softwarefreedom.org/blog/2011/jun/29/Office-365/Nemrégiben próbáltam empathy-ban a google talk-ot, úgytapasztaltam, jobb a minősége.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest