Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- OLED TV topic
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nem akksiról megy, folyamatosan be van dugva a gép. szerk: és természetesen be is van állítva a fényerő rendesen...

azóta sikerült megint eltolnom valamit: a "tálca" jobb alsó sarkában volt egy közvetlen kijelentkezés gomb, amit sikeresen eltüntettem. Azóta nem tudom visszarakni. Olvastam, hogy egy alkalmazás indító elemet kellene oda tennem, és arra beállítani a kijelentkezést, de amióta levettem, azóta nincs ott a jobb oldali beállítható elemek között, így nem tudom visszaállítani. Bárhogy keresem, nem jön össze a megoldás.
Az egyébként normális, hogy a menü-ben nem szerepel minden program, (pl. az energiagazdálkodás sem) és azokat amik hiányoznak úgy kell futtatásból előhúzni? Ezt nem lehet valahogy átállítani?
Aktív témák
- LEGO klub
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- HTPC (házimozi PC) topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest