Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nem akksiról megy, folyamatosan be van dugva a gép. szerk: és természetesen be is van állítva a fényerő rendesen...

azóta sikerült megint eltolnom valamit: a "tálca" jobb alsó sarkában volt egy közvetlen kijelentkezés gomb, amit sikeresen eltüntettem. Azóta nem tudom visszarakni. Olvastam, hogy egy alkalmazás indító elemet kellene oda tennem, és arra beállítani a kijelentkezést, de amióta levettem, azóta nincs ott a jobb oldali beállítható elemek között, így nem tudom visszaállítani. Bárhogy keresem, nem jön össze a megoldás.
Az egyébként normális, hogy a menü-ben nem szerepel minden program, (pl. az energiagazdálkodás sem) és azokat amik hiányoznak úgy kell futtatásból előhúzni? Ezt nem lehet valahogy átállítani?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi