- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Akkor nem vagyok ezzel egyedül... És nem tom, hogy mitől lehet...

Én párszor próbáltam ki, a max amit írt, az 2óra 25perc volt.. és ez nagyjából pontosan meg is volt, + - pár perc.
@upszilon: Win7-nél pl. nekem is minden ki van lőve, bár a superfetch mindig megy ugye idle-ben, és így tudok kicsikarni közel 3 órás üzemidőt.. Jah és, visszaveszi a proci órajelet, vagyis sysinfo szerint, más különbség meg nincs... Mondjuk a VGA illesztőprogramja elég gyér, mivel közli azt is, hogy nincs 3D gyorsításom, meg ilyesmi, szal nem tom, lehet ez befolyásol pár dolgot, mondjuk nem túl bikás vga, GMA4500M.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest