- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Húha. Bekapcsoltam a compress opciót a btrfs fájlrendszeren és szemlátomást megtáltosodott az írás. Azért eddig csak ritkán láttam 110 MB/s fölötti másolási sebességet, de most szépen tartotta is, olyan 117 volt a csúcs nagy fájlok esetén. Azt bizony nem tudom, hogy kevesebb helyet foglalnak-e a fájlok vagy sem, mert nincs mivel megnézzem. Annyi azért benne van, hogy a procihasználat erősen megnő fájlműveleteknél, viszont annyi szálon dolgozik, ahány szálon képes a processzorunk. Ezt ellenőriztem úgy, hogy megnéztem a folyamatokat, és pont 3 db btrfs-delalloc- nevezetű dolgozott éppen másolgatás közben, szépen terhelve a processzort. Majd csinálok időmérést is a sima és a compress között, aztán megírom az eredményt.

Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztalos klub
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest