- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Húha. Bekapcsoltam a compress opciót a btrfs fájlrendszeren és szemlátomást megtáltosodott az írás. Azért eddig csak ritkán láttam 110 MB/s fölötti másolási sebességet, de most szépen tartotta is, olyan 117 volt a csúcs nagy fájlok esetén. Azt bizony nem tudom, hogy kevesebb helyet foglalnak-e a fájlok vagy sem, mert nincs mivel megnézzem. Annyi azért benne van, hogy a procihasználat erősen megnő fájlműveleteknél, viszont annyi szálon dolgozik, ahány szálon képes a processzorunk. Ezt ellenőriztem úgy, hogy megnéztem a folyamatokat, és pont 3 db btrfs-delalloc- nevezetű dolgozott éppen másolgatás közben, szépen terhelve a processzort. Majd csinálok időmérést is a sima és a compress között, aztán megírom az eredményt.

Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest