Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Láttam pár napja próbálkoztatok vele páran, nekem ma volt némi időm szórakozni vele, és végre működik (máramennyire) a radeon power management az open driverrel is. Feltettem a 2.6.35-ös kernelt és az xorg-edgers ppa-ból a frissítéseket. De ez önmagában nem elég. Kell még a 2.6.35-ös kernel esetében rootként az
echo dynpm > /sys/class/drm/card0/device/power_method
A működés elvileg így ellenőrizhető:
cat /sys/kernel/debug/dri/0/radeon_pm_infoNálam megy is a dolog, mert a noti ventije szinte azonnal elhallgat, de rendszeresen elkezd villogni a kép, majd 1-2 percen belül egy csíkos fekete-fehér jelenik meg és csontra fagy. Ha valakinek van kedve, kipróbálhatná hogy nála megy-e.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest