Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A hangerőszabályzó ikonja csak átköltözött: Hozzáadás a panelhez -> Értesítésgyűjtő
Amit írtam, hogy próbálj ki, az nem működött? Egyébként akkor meg könnyen elképzelhető, hogy megoldódna a gond, ha újrahúznád egyszerűen tényleg.
Én most arra próbálok rájönni, hogy a Windemen mért nem 2-es futási szinten megy a rendszer, és mért azt írja ki, hogy unknow, mikor lekérdezem a runlevel paranccsal. Tökéletes minden, de így nem fut le az rc2.d-be berakott scriptem, ami megakadályozza a Rendszerment alkalmazásom automatikus mentési funkciójának működését. Itthon bezzeg jó minden. De gyanítom, hogy akkor állítódott el valami, amikor teszteltem a rendszerfrissítőt, és többször is megszakítottam a konfigurálásnál a dolgot. Mert elkezdte a működését amúgy magától, láttam a jeleit, később viszont már meg sem nyikkant. Lehet ott is újratelepítés lesz a vége...
Aktív témák
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest