Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A hangerőszabályzó ikonja csak átköltözött: Hozzáadás a panelhez -> Értesítésgyűjtő
Amit írtam, hogy próbálj ki, az nem működött? Egyébként akkor meg könnyen elképzelhető, hogy megoldódna a gond, ha újrahúznád egyszerűen tényleg.
Én most arra próbálok rájönni, hogy a Windemen mért nem 2-es futási szinten megy a rendszer, és mért azt írja ki, hogy unknow, mikor lekérdezem a runlevel paranccsal. Tökéletes minden, de így nem fut le az rc2.d-be berakott scriptem, ami megakadályozza a Rendszerment alkalmazásom automatikus mentési funkciójának működését. Itthon bezzeg jó minden. De gyanítom, hogy akkor állítódott el valami, amikor teszteltem a rendszerfrissítőt, és többször is megszakítottam a konfigurálásnál a dolgot. Mert elkezdte a működését amúgy magától, láttam a jeleit, később viszont már meg sem nyikkant. Lehet ott is újratelepítés lesz a vége...
Aktív témák
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest