Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A hangerőszabályzó ikonja csak átköltözött: Hozzáadás a panelhez -> Értesítésgyűjtő
Amit írtam, hogy próbálj ki, az nem működött? Egyébként akkor meg könnyen elképzelhető, hogy megoldódna a gond, ha újrahúznád egyszerűen tényleg.
Én most arra próbálok rájönni, hogy a Windemen mért nem 2-es futási szinten megy a rendszer, és mért azt írja ki, hogy unknow, mikor lekérdezem a runlevel paranccsal. Tökéletes minden, de így nem fut le az rc2.d-be berakott scriptem, ami megakadályozza a Rendszerment alkalmazásom automatikus mentési funkciójának működését. Itthon bezzeg jó minden. De gyanítom, hogy akkor állítódott el valami, amikor teszteltem a rendszerfrissítőt, és többször is megszakítottam a konfigurálásnál a dolgot. Mert elkezdte a működését amúgy magától, láttam a jeleit, később viszont már meg sem nyikkant. Lehet ott is újratelepítés lesz a vége...
Aktív témák
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest