- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- RAM topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
cserélnék én akár, ha tudnám, hogy melyik működik normálisan... de sajna ezt szinte lehetetlen megmondani, mert manapság a márkás kamerák belseje is lényegében ugyanaz a 2 filléres kínai chip, ami akár a jelenlegiben is van. 20 ezerért meg nem veszek webkamerát, annyit nem ér...
nekem is régebben mutatta az ikonját, ha nem volt kapcsolat, most van csak ilyen problémám. nem tudom miért. ráadásul például a hangerőszabályzó ikonja is eltűnt (hozzá se tudom adni a panelhoz), amióta lucid-ra frissítettem... lehet, hogy fel kéne tenni normálisan, és nem a 4-5 kiadás óta görgetett beállításokat használni.
tomtyi: egészen sokáig wicd-t használtam, de aztán valamiért mégis visszacseréltem az alap network managerre. most nem jut eszembe, hogy miért, de valamit nem tudott, ami jól jött volna...
kovaax: de, valóban nagyon jó lenne, de nem értek annyira hozzá, hogy erre legyen ötletem. azt hittem, hogy jogosultság probléma, de chmod 777 után is ugyanaz a hibaüzenet.
Aktív témák
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest