Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
pontosan mi az az értesítésgyűjtő? nem a notification area? mert nekem már elég régóta ott van a hangerőszabályzó, nem pedig külön ikonként adtam hozzá. mondjuk ehhez volt valami progi régebben, lehet, hogy az okoz valami konfliktust, ha már alapból oda kéne tegye?
szerintem lehet, hogy ha lesz holnap időm, akkor fogom, és csinálok végre egy teljesen tiszta telepítést. elég bosszantó, hogy mindig van valami marhaság, ami nem megy
igaz ez még csak béta, de akkor is (az előző két bétával nem volt ennyi bajom)...
Aktív témák
- Projektor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen egeret válasszak?
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- World of Tanks - MMO
- Honda topik
- Tesla topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- TCL T505 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igaz ez még csak béta, de akkor is (az előző két bétával nem volt ennyi bajom)...