Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
szia!
köszi a gyors választ! és ez teljes sebességgel fog futni? a win fog egyáltalán futni mialatt a linuxot használom? mert virtuális pc-re már felraktam linuxot, de az azért nem ugyanaz, gondoltam fel kéne rakni win mellé.
amúgy az előbb írt dolgot a full circle magazinban olvastam, hogy a telepítésnél van-e olyan partíció átméretezése rész, gondoltam, ha az visszaállítható, akkor inkább azt kéne használni, de ha te azt mondod, hogy ez sebességben és funkcionalitásban is ugyanolyan akkor tényleg egyszerűbb.mod: jah amúgy a cd image már megvan, van valami módja, hogy a wubi azt használja, és ne kelljen feleslegesen letöltenie magának?
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest