- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Szóval, van egy elképzelésed, rákérdezel, és ami nem a te véleményeddel egyezik, az egyből marhaság, úgy, hogy nem is nézel utána a dolgok körülményeinek, ráadásul rendes érved sincs. Ez nagyjából kimeríti talán a flamekeltés fogalmát, vagy a trollkodást.
Na de azért nem semmi:
"nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb"
"De. Sokkal. A renderelések esetenkét akár..."
Általánosságról volt szó, erre te beírod, hogy de igen, akár, esetenként, a renderelés, na de az nagyon - ez így kissé nevetséges.Másfelől én használtam általános célokra 4gb-rammal mindkét rendszert, és bár 32biten csak 3.5GB-ot lát most (ami lehetne orvosolni egy PAE támogatással forgatott kernellel, és máris meg tudná címezni / látná), nem érzek lassulást, sőt, az áltagos ramhasználat 300MB körül van, 64biten több volt, kompatibilitási gondok voltak (flash/java), én maradnék ennél, hacsak nincs valami speciális alkalmazás/ok, ami kihasználná a 64 OS+program előnyeit.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Általánosságról volt szó, erre te beírod, hogy de igen, akár, esetenként, a renderelés, na de az nagyon - ez így kissé nevetséges.