Hirdetés
Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
sztikac
üzenetére
Így csináltam pontosan, erre mikor újraindítottam mondom akkor belépek root-ként, és nem engedett be mert nincs ilyen felhasználó.

(#16435) Vladi: Tudom hogy a terminalba hogy lehet root jogot kapni a sudo bash paranccsal, de nem engedte felmásolni a játék file-jait míg nem buheráltam a users and groups-ban.
De a legdurvább az, hogy minden file a helyén, erre mikor írom be az indító paracsot(./cod2_lnxded +set dedicated 1 +set g_gametype dm + exec server.cfg +map_rotate +sv_punkbuster 1), azt irja ki, hogy ./cod2_lnxded: error while loading shared libraries: libstdc++.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory.
Pedig minden file ott van ahol lennie kell.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest