Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Chromecast topic
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Nemrégiben úgy döntöttem kipróbálom ezt a disztrót, mert sokan ajánlgatták, hogy mien felhasználóbarát. A 6.10es változatot kb. márciusban próbáltam ki livecdről és egész tetszetősnek tűnt a rendszer. Olvastam, h áprilisban érkezik az új változat, ezért gondoltam várok addig. Amikor eljött az idő, le is töltöttem a 7.04es desktop install cdt, be is sikerül bootolnom vele, de mikor megjelenik az asztal és rajta az egér, akkor az meg sem mozdul..addigra sem mire betöltöget az egész live cd, egyszóval irányítás nélkül hagy a rendszer se billentyűzet se egér nem működik csak a reset..
A boot menu különböző opcióit is végigpróbálgattam semmi hatás. Mit tudnék tenni, hogy használni tudjam az ubuntut? A választ előre is köszi
Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest