Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Vettem karácsonyra édesapámnak egy IBM ThinkPad T40-et, amire kellene egy Ubuntu és egy Win98 (egy régi repülőszimulátor végett). A kérdésem az, hogy milyen sorrendben kell őket felrakni, hogy mindkettő elérhető legyen?

-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Készülök venni egy olcsó tintasugaras multifunkciós nyomtatót édesapám Ubuntu 11.04-et futtató laptopjához. Aki mostanság vásárolt, vagy tudomása van olyan, kb. 15000 forintos készülékekről, amelyeknek problémamentesen üzemel minden funkciója Ubi alatt, kérem mondjon nekem 1-2 típusszámot.
Előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ThinkPad T40-em, amin épp most tojta össze magát az Xp, gondoltam az újratelepítés helyett megnézek valami újat. Így esett a választásom egy 32 bites Ubuntu 11.04-re. Telepítés után mindennel meg voltam elégedve, az összes hardverelemét a notinak felismerte a rendszer, és azonnal tudtam használni őket..egészen az első adag uszkve 200 frissítésig, ami eltüntette a rendszerből a hangkártyát

Mivel abszolút kezdő vagyok, hébe-hóba nézegettem még csak Ubi LiveCD-ket, nem igazán tudom, merrefelé induljak, ha vissza szeretném hozni a hangkártyát az élők sorába. Tudnátok valamit segíteni?Előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Hello!
Van egy notim, melynek a specifikációi a következők:
Pentium 4 Mobile 1,7 Ghz
256 Mb DDR266
40Gb HDD
Ati Mobility RadeOn 7500 32MbSzerintetek Ubuntut, vagy Xubuntu-t tegyek rá? Előre is köszi..
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Xubuntu-t szeretnék telepíteni egy Celeron 700Mhz, 128 Mb SDRAM, 8Mb S3 Savage konfigurációjú laptopra. Szerintetek érdemes megpróbálnom, és ha igen, melyik verziót? Előre is köszi.. -
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! A 7.04 óta szeretném kipróbálni a rendszert legalább livecdről, de sajnos a 7.04, 7.10 és a 8.04 esetében is a (PS/2-es..) egerem és billentyűzetem megakadályoz ebben. Ugyanis bootolást követően a rendszer grafikus felülete már ledermedt egérrel és billel fogad, semmit sem tudok tenni csak reset. Van erre valami megoldás? (Kezdő vagyok, nem értek a linux mélylélektanhoz, így nemes egyszerűséggel arra gondoltam, hogy nincs már esetleg PS/2 támogatás, de hát más fórumokon meg pont azt írják, hogy a PS/2-vel nem szokott gond lenni pont.) Előre is köszi
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Nemrégiben úgy döntöttem kipróbálom ezt a disztrót, mert sokan ajánlgatták, hogy mien felhasználóbarát. A 6.10es változatot kb. márciusban próbáltam ki livecdről és egész tetszetősnek tűnt a rendszer. Olvastam, h áprilisban érkezik az új változat, ezért gondoltam várok addig. Amikor eljött az idő, le is töltöttem a 7.04es desktop install cdt, be is sikerül bootolnom vele, de mikor megjelenik az asztal és rajta az egér, akkor az meg sem mozdul..addigra sem mire betöltöget az egész live cd, egyszóval irányítás nélkül hagy a rendszer se billentyűzet se egér nem működik csak a reset..
A boot menu különböző opcióit is végigpróbálgattam semmi hatás. Mit tudnék tenni, hogy használni tudjam az ubuntut? A választ előre is köszi
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Magisk
- Haditechnika, harcászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Battlefield 6
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro FX570
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest