Hirdetés

Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

Na, új fejlemények.

Próbáltam telepítőt alternate CD-vel. Kétszer próbáltam, mindkét alkalommal kérte a telepítés vége felé, hogy tegyem be az Ubuntu... ... Release i386 (20090420.1) cimkéjű lemezt, majd üssek entert. A probléma ezzel az, hogy a lemezt nem lehet kivenni a gépből, még restart után sem hajlandó kiadni gombnyomásra, csak a kikapcsolás segít. Szal HOGYAN kellene kicserélnem a CD-t? És miért szívat az összes alternate ezzel? Már 8.10 is csinálta párszor...

Aztán végül a desktop CD-t használtam, low graf beállításban, úgy végre volt gonem panel a képernyőn, de abban a felbontásban képtelenség a zárt meghajtót beállítani, mert a gombok már nem férnek ki, én meg nem tudom fejből, mi hol van, próbálkozások TAB gombbal meg nem hoztak eredményt.

Aztán felküldtem a 9.4-es catalystot a szokásos módon, ez helyrehozta a dolgokat, újra tudtam felbontást állítani, és desktop effektek is működnek, de azért glxgears dúrván kevesebb pontot ad, 2k a 9k helyett, bár erre számítottam a 9.4 miatt.

Ellenben a video lejátszással gondok vannak, először szaggatva ment az avi, aztán mkv fájl lejátszásakor megfagyott a gép, most meg már avi teljesképernyőre rakáskor meghal, plusz kép sincs.

Szal eddig érdekes. Átlagos képem van, semmi extra, nem értem miért kell ennyit szenvednem ubival...

Aktív témák