Hirdetés
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
RI/OS
addikt
nektek sincs frissítés 2napja ?
-
RI/OS
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
? 3hónapja használom a 64bites jauntyt, egyszer fagyott le eddig kb a jutub(adobe flashplayer natìv 64bit). Az is szerintem azért mert még alpha volt a rendszer
-
RI/OS
addikt
-
RI/OS
addikt
jaunty ctrl+alt+backspace bekapcsolás:
sudo apt-get install dontzap
sudo dontzap --disable
és egy restart x -
RI/OS
addikt
Köszi mindenkinek
-
RI/OS
addikt
Üdv!
Az
echo 5 > /sys/bus/pci/drivers/iwl4965/*/power_level
parancsot szeretném elindítani, hogy automatikusan induljon a rendszerrel viszont valamiért nem müködik?!
Sem az init.d-be másolva defaults scriptként, sem az rc.localban, sem a szolgáltatások közé felvéve hogy induljon automatikusan.
A dolog érdekessége az, hogy miután belépek a rendszerbe és lefuttatom az rc.local file-t, megy tökéletesen, és meg is csinálja.
Ez mitöl lehet? Tud valaki vmi megoldást?
Ubuntu 8.10 x64 -
RI/OS
addikt
Soha nem értettem miért használ mindenki gnome-ot...
-
RI/OS
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
hát nem tudom, pl én a ktorrentet(vagy akármilyen linuxos torrentprogit) sosem váltanám ki egy wine+akármire, mert az viszont százszázalék, hogy a linuxos elmegy 20évig halt nélkül, aminek meg benne van a nevében a win, az bármikor meghalhat

azt hagy ne mondjam, hogy linuxosban van olyan opció, hogy elöre lefoglalja a helyet a torrentnek, és nem lesz töredezett emiatt a partició
jah még valami. a ktorrent el tud indulni automatikusan a rendszerrel, stbstbstb...ű
bövitmények, cpu-használat -
RI/OS
addikt
válasz
FireShadow
üzenetére
de megoldottad..

-
RI/OS
addikt
Egyébként ha jól tévedek és fent hagyom az alpha verziót, akkor ahogy kijött a végleges felfrissiti rá ugyebár?!
-
RI/OS
addikt
Tyhüüü. megnéztem a hardy alpha 6ot. Nagyon jó jelenlegi állapotában is sokat finomitottak 7.10hez képest....
Egy a gondom vele, nem megy a wlanom de 7.10el megy szóval gondolom ez alpha hiányosság még.Szebb lett, nem hal meg a media player a cubetól, be tudom végre konfigurálni az összes billentyügombomat, szóval jöhetne már a végleges

Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Búvárkodás
- SkyShowtime
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest