Aktív témák
-
coce
csendes tag
sziasztok. a toshiba nb100-as netbookomon ubuntu 8.04 van. Egyáltalán nem vagyok otthon se netbookban,sem ubuntu-ban, kaptam a kis gépet. a minap kidobta hogy x millió update van és hogy telepítem-e. update-elt mindent, kérte hogy csináljak egy restartot. okés,restart megvan, minden okés,csak nincs hang, a tálcán a kis hang ikon át van húzva, rákattintva ezt írja ki: no volume control GSstreamer plugins and/or devices found. Egyből google, majd egy oldalon írtak egy "megoldást" terminálba írjam hogy:
1- Open Terminal
2- Type sudo mv /lib/modules/2.6.24-19-lpia/updates/sound ~/sound
3- Enter your password
4- Type sudo depmod -a
5- Restart machineNa miután ezt megcsináltam, összeomlott az egész, error error hátán bootolás közben, osd driver not found, nem működikk a tapipad,angol lett a billentyűzet,temészetesen hang még mindig nincs...szóval káosz...valakinek valami ötlete az egészre vagy csak a részeire?
köszi
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- VGA kibeszélő offtopik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest